פורסם 2004 ביולי 1221 שנים הבעיה היא חיברתי הכול נכון הגדרתי אותו בביוס אבל שאני מנסה להתקין WINDOWS הוא אומר לי שאין לי HD במחשב מה צריך לעשות כדי שזה יפעל ?
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר אחי מה קשור SP1 ? זה HD חדש חדש אין עליו כלום אני רוצה להתקין WINDOWS ואני לא מצליח בגלל שהוא אומר לי שאיןלי HD במחשב
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים אם זה דיסק bootable..... אז ..... כנס לביוס תגדיר שיקרא קודם מהסי.די.... ואז כאשר ההתקנה של הוינדוס תתחיל תלחץ f6 ..... וותקין חומרה צד ג' .... (החומרה צד ג' זה ההתקן הסיריאלי של הדיסק קשיח.... האקס.פי.... לא תומך בו...) זה אמור להיות דיסקט שאתה מקבל עם הלוח אם... אם לא תוריד מהאינטרנט...... אחרי שאתה עושה את כול זה.... אתה יכול להמשיך בהתקנה כרגיל.... מקווה שעזרתי לך....
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים מחבר הבעיה היא שהמחש בכלל לא מזהה את הכונן שלי למה ?הוא לא מראה לי שהוא מחוובר בכלל שאני מנבה להתקין WONDOWS הוא אומר לי שאין HD במחשב ! למה הוא לא מצליח לזהות אותו ?יש יל לוח אם של ABIT AN7 !
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים כמו שכבר אמרו לך אתה צריך ללחוץ F6 שניה אחרי שההתקנה עולה ואחרי דקה בערך זה ישאל בשביל דיסקטואז אתה צריך לשים תדיסקט אם הדרייבר של הSATA יש לך אותו בדיסקט או שיש לך אותו בדיסק של הלוח אם וצריך להעתיקו לדיסקט ורק אז זה יזההאגב אם יש לך מקלדת של מיקרוסופט לחץ F-LOCK לפני F6 יש שיטה קלה יותר בהרבה תגדיר בביוס שהדיסק קשיח יזוהה כIDE ואז לא תצטרך דיסקט וכל הבלגן
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים קודם כול צריך לפרמט אותו.... דרך ה--fdisk...ואז להגדיר מחיצה.....ואז להוריד את הדרייבר הסיריאלי של הדיסק... להעתיק לדיסקט... ואז לעשות את מה שרשום שתי הודעות מעלי....(שלי)
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים מחבר אחי אבל נכון שאני מפעיל את המחשב מחדש אז הוא רוםש לי SATA וכל זה. ולא רושם לי 160 גיגה וניסיתי כבר עם הדיסקט וזה לא ממשיך מה עוד אפשר לעשות ?
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים יש שיטה קלה יותר בהרבה תגדיר בביוס שהדיסק קשיח יזוהה כIDE ואז לא תצטרך דיסקט וכל הבלגן
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים מחבר אבל איך עושים את זה ? אני לא יודע איך עושים !אתה יכול בבקשה להסביר לי ?זה לא יוריד את היכולות של הכטונן עם אני יעשה אותו IDE ?
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים אם אתה רוצה שאני יסביר בדיוק איך אז תביא תדגם של הלוח זה לא יפגע בביצועים כלל זה רק יגרום לכונן להיות מזוהה כIDEעריכה : ראיתי בהודעה קודמת שזה ABIT AN7 אני יבדוק תPDF ויעדכן עוד מעט
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים כן אבל בגלל זה קוראים לזה מן הסתם דיסק סיריאלי.... שתוכל להשתמש ב-sata.... (נכון שאין הבדל כזה גדול.... אבל עדיין .... בשביל זה הוא נועד)...
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים Mishmish מה הנקודה שלך? אפשר להגדיר שדיסק קשיח SATA יזוהה כIDE זה לא מוריד מהירות או פוגע בביצועים כלל רק עושה שיזוהה כ IDE עניין של נוחות ללא צורך בדיסקט shlomi2004 חרשתי על הPDF ולא מצאתי לא חושב שזה אפשרי בלוח הזה לעשות שSATA יזוהה כIDE כנראה תצטרך להסתדר אם השיטה של הדיסקט
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים מחבר אחי תודה רבה אבל ניסיתי עם דיסקט או אומר שהקבצים לא טובים משהו כזה ! אתה יכול לתת לי את הדיסקט להורדה מהאינטרנט ואני ינסה שוב אחי ? בבקשה אחי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.