עבור לתוכן

קיבלתי היום HD של WD 160 גיגה של SERIAL ATA !! ויש לי בעיה !

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא חיברתי הכול נכון הגדרתי אותו בביוס אבל שאני מנסה להתקין WINDOWS הוא אומר לי שאין לי HD במחשב מה צריך לעשות כדי שזה יפעל ?

פורסם

הורדת את כל העדכונים לווינדוס? SP1 וכו'....

פורסם
  • מחבר

אחי מה קשור SP1 ? זה HD חדש חדש אין עליו כלום אני רוצה להתקין WINDOWS ואני לא מצליח בגלל שהוא אומר לי שאיןלי HD במחשב

פורסם

אם זה דיסק bootable..... אז ..... כנס לביוס תגדיר שיקרא קודם מהסי.די.... ואז כאשר ההתקנה של הוינדוס תתחיל תלחץ f6 ..... וותקין חומרה צד ג' .... (החומרה צד ג' זה ההתקן הסיריאלי של הדיסק קשיח.... האקס.פי.... לא תומך בו...)

זה אמור להיות דיסקט שאתה מקבל עם הלוח אם... אם לא תוריד מהאינטרנט......

אחרי שאתה עושה את כול זה.... אתה יכול להמשיך בהתקנה כרגיל....

מקווה שעזרתי לך.... :)

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהמחש בכלל לא מזהה את הכונן שלי למה ?

הוא לא מראה לי שהוא מחוובר בכלל שאני מנבה להתקין WONDOWS הוא אומר לי שאין HD במחשב ! למה הוא לא מצליח לזהות אותו ?

יש יל לוח אם של ABIT AN7 !

פורסם

כמו שכבר אמרו לך אתה צריך ללחוץ F6 שניה אחרי שההתקנה עולה ואחרי דקה בערך זה ישאל בשביל דיסקט

ואז אתה צריך לשים תדיסקט אם הדרייבר של הSATA יש לך אותו בדיסקט או שיש לך אותו בדיסק של הלוח אם וצריך להעתיקו לדיסקט ורק אז זה יזהה

אגב אם יש לך מקלדת של מיקרוסופט לחץ F-LOCK לפני F6

יש שיטה קלה יותר בהרבה תגדיר בביוס שהדיסק קשיח יזוהה כIDE ואז לא תצטרך דיסקט וכל הבלגן

פורסם

קודם כול צריך לפרמט אותו.... דרך ה--fdisk...ואז להגדיר מחיצה.....

ואז להוריד את הדרייבר הסיריאלי של הדיסק... להעתיק לדיסקט... ואז לעשות את מה שרשום שתי הודעות מעלי....(שלי)

פורסם
  • מחבר

אחי אבל נכון שאני מפעיל את המחשב מחדש אז הוא רוםש לי SATA וכל זה. ולא רושם לי 160 גיגה וניסיתי כבר עם הדיסקט וזה לא ממשיך מה עוד אפשר לעשות ?

פורסם

יש שיטה קלה יותר בהרבה תגדיר בביוס שהדיסק קשיח יזוהה כIDE ואז לא תצטרך דיסקט וכל הבלגן

פורסם
  • מחבר

אבל איך עושים את זה ? אני לא יודע איך עושים !

אתה יכול בבקשה להסביר לי ?

זה לא יוריד את היכולות של הכטונן עם אני יעשה אותו IDE ?

פורסם

אם אתה רוצה שאני יסביר בדיוק איך אז תביא תדגם של הלוח

זה לא יפגע בביצועים כלל זה רק יגרום לכונן להיות מזוהה כIDE

עריכה : ראיתי בהודעה קודמת שזה ABIT AN7 אני יבדוק תPDF ויעדכן עוד מעט

פורסם

כן אבל בגלל זה קוראים לזה מן הסתם דיסק סיריאלי.... שתוכל להשתמש ב-sata.... (נכון שאין הבדל כזה גדול.... אבל עדיין .... בשביל זה הוא נועד)...

פורסם
  • מחבר

אז מה אני יעשה ? בבקשה אחים שלי תעזרו לי !

פורסם

Mishmish מה הנקודה שלך? אפשר להגדיר שדיסק קשיח SATA יזוהה כIDE זה לא מוריד מהירות או פוגע בביצועים כלל רק עושה שיזוהה כ IDE עניין של נוחות ללא צורך בדיסקט

shlomi2004 חרשתי על הPDF ולא מצאתי לא חושב שזה אפשרי בלוח הזה לעשות שSATA יזוהה כIDE

כנראה תצטרך להסתדר אם השיטה של הדיסקט ;)

פורסם
  • מחבר

אחי תודה רבה אבל ניסיתי עם דיסקט או אומר שהקבצים לא טובים משהו כזה ! אתה יכול לתת לי את הדיסקט להורדה מהאינטרנט ואני ינסה שוב אחי ? בבקשה אחי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים