עבור לתוכן

כמה שאלות/בעיות ב OC

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

לפני כמה ימים החלפתי את הלוח הקודם שלי ג'יגה בייט 7NNXP לאביט NF7 במיוחד ביגלל שבג'יגה בייט לא היו חורים מסביב לסוקט כדי לתפוס גופי קירור גדולים... עכשיו קניתי גם גוף קירור של THERMALRIGHT דגם SP97 בשילוב של DELTA 92MM וגם החלפתי קירור ל 9800XT שלי ל ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP בשילוב של נחשו נה..... DELTA 92MM ובגלל שהיה לי בעיה בבאסים גבוהים פירקתי את ההיט סינק המקורי של הצ'יפסט וליטשתי את הצ'יפסט עצמו עם נייר זכוכית מים ( רובכם בטח יודעים שהצ'יפסט לא ישר והסינק לא נוגע בוא מספיק טוב ) והחלפתי את הקירור שלו ל Thermalright NB-1 בשילוב של... כן כן DELTA קטן וחמוד ( ועצבני ביותר שמסתובב ב 7000 RPM ) וכדי שהכל יהיה יציב וסבבה החלפתי ספק ל ANTEC TRUE POWER 380W.

ועכשיו לבעיה:

הזכרונות שלי הם גייל PC3500 והם מגיעים בלי בעיה ל 480MHZ בתיזמונים במקוריים 2-6-3-3 אבל במכפלה של למשל 8 הכל בסדר... אבל שאני מעלה מכפלה של 10 שזה יוצא 2400MHZ המחשב מגיע לווינדוס ועושה RESTART... ומצד שני שאני עושה 230*11 שזה יוצא 2530MHZ אין שום בעיה והמחשב רץ רגיל בלי RESTARTים מה זה יכול להיות ??? זה מוזר לי כי אין בעיה לזיכרונות/לוח לעבוד בבאסים... יכול להיות שיש גבול מסויים של באס שהמעבד יכול לספוג ???

ועכשיו לתוצאות OC של הכרטיס מסך

ליבה 490 זכרונות 820 הליבה נמצאת ב 36 מעלות והזכרונות ב 39 מעלות...

תודה מראש. :)

פורסם

אני חדש פה וגם נוב, לדעתי אתה צריך לעלות מתח של המעבד , אם לא העלת כבר :>

פורסם

אני יגיד לך מה זה

המעבד שלך עובד טוב עם מכפלה 11

ו 10 הוא לא רוצה ;D

פורסם
  • מחבר

לראשון שענה, ברור ואני יודע את זה... :)

לשני תשובה לעיניין תודה. :-X

עוד מישהו ???

פורסם

תן לי להבין, אתה מריץ אותו פעם אחת בבאס 230 הוא עולה, ובבאס 240 הוא לא עולה?

איזה מעבד זה? כמה מתח נתת ליזכרונות? העלת את המתח ללוח ל 1.7?

פורסם

נעלת PCI/AGP?

תן אולי יותר מתח לזכורונת, ושים לב שאתה על היחס הנכון שלא יהיה יותר מדי לזכורונות.

אל תעבור את 1.75 למעבד ו2.8 לזיכרון.

פורסם
  • מחבר

היתכוונתי שאין למחשב לעבוד ב FSB 240 במכפלה של 8 אבל הוא עושה RESTARTים שאני שם את המכפלה על 10 שזה יוצא 2400 MHZ אבל מצד שני אין שום בעיה לעבוד ב 230X10.5 שזה גם 2400... אז אני לא מוצא סיבה למה המעבד לא רוצה לעבוד בבאסים גבוהים הרי את הזכרונות כן הפעלתי ב 240 ולא היה בעיה למעבד יש פשוט בעיה לפעול במהירות גבוהה ביחד עם באס גבוהה... יכול להיות דבר כזה ???

בקשר למעבד הוא 3200+ הזיכרונות על 2.9V הצ'יפסט על 1.7 המעבד על 1.95 והטמפרטורה של המעבד היא 41 מעלות במאמץ !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים