פורסם 2004 ביולי 1221 שנים שלוםיש לי אאוטלוק אקספרס (XP PRO), והגדרתי לו את החשבון דואל שאנחנו מקבלים מהספקית (נזק בינלאומי :-\). הצלחתי להקבל דואר איזה פעם פעמיים, אבל ביומיים האחרונים האאוטלוק לא מצליח משום מה להתחבר לשרת של הספקית.ניסיתי לבדוק דואר דרך השירות שלהם ברשת, ושם אני מצליח להיכנס לחשבון ולבדוק דואר. ניסיתי להחליף את השם של החשבון (באאוטלוק), למחוק אותו ולעשות חשבון חדש, להגדיר חשבון נוסף, וכולם נותנים לי את אותה בעיה (תמונה מצורפת).איך אני יכול לסדר את זה?תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים תגדיר מחדש כפי במתואר פה : http://webint.bezeqint.net/outex5.html אם יש פירוול אז ודא שC:\Program Files\Outlook Express\msimn.exe ברשימה של הקבצים המורשים
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר ההגדרה של החשבון שלי בסדרכמו שאמרתי, זה פעל פעם.מה שכן, שמתי לב שהפיירוול באמת יוצר את הבעיה (ברגע שסגרתי אותו האאוטלוק הצליח להתחבר), למרות שהאאוטלוק מאופשר.ניסיתי להוריד את האפשור ולהחזיר, אבל זה עדיין לא עובד.אני לא יודע אם זה קשור, אבל לפני כמה ימים נכנסתי לאפשור הידני ופתחתי שני פורטים לאימיול. יכול להיות שזה מה שגרם לבעיה? נשמע לי קצת מופרך, אבל.... :-\איך אני מאפשר ידנית את האאוטלוק כפיירוול?(זונאלרם פרו)
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים תדאג שPORT 110 לקבלה ו-PORT 25 לשליחה פתוחים. כנס להתחל->הפעלה הקש CMD. תריץ telnet mail.bezeqint.net 110 ואם ה-ZA קופץ אז תאפשר את התקשורת. אם הכל בסדר אתה תקבל תגובה מהשרת - בצע זאת גם לPORT 25... אם יש בעיה, תקבל הודעת שגיאה; תרשום אותה כאן.
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים מחבר אמממממממממעשיתי את זהאבל זה לא הראה שגיאהולא הראה חיבורזה פשוט לא עשה כלום....(הרצתי את הפקודה, זה קפץ למטה (מה שהקלדתי נעלם), ו.... כלום).אבל יש מצב שזה הראה משהו אבל לא הספקתי לראות. איך אני גורם לו להתעכב?
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים מחבר אז זה אומר שהכל בסדר מבחינת החיבור לאינטרנט?ואם כן, אז מה בכל זאת הבעיה עם הפיירוול?
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים כמו שכבר אמרתי אם זה מצליח להתחבר זה לא יוצאאם הפירוול חוסם זה גם יצא כי לא יצליח להתחברזה לא אומר כלום בקשר לחיבור לאינטרנט זה רק מנסה להתחבר לאנשהו באיזה פורט לדוגמא לשרת דואר בפורט 25 כדי לבדוק אם עובד מצאתי מדריך לזונאלרם http://www.firewall-net.com/images/fw_zonealarm_config_3.jpgתסמן local/internet/allow server לאוטלוק ואז צריך לעבוד
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים מחבר בעעעעעעעא. הלינק שנתת הוא לתמונה...ב. הזונאלרם שיש שם זה גירסה ישנה יותר. לי יש 4 פרו...ג. תסמן local/internet/allow server לאוטלוק ואז צריך לעבודאיפה?נ.ב: תודה... :-*
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים נכון זה לא הייתה טעות מהתמונה אפשר להבין מאיפה לשנות מהבprogram control למקרה שלא הבנת מהתמונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.