פורסם 2004 ביולי 1221 שנים ראיתי ש bug2000 רשם גם לי יש את הבעיה הזאת עם ה EPOX RDA+ של INTEL עם הצ'יפסט 845PE ... לדעתי זאת בעיית תאימות... NF7 לא הולך עם GIGABYTE .... אתה צריך להחליף ל NF7 של ABIT ... מקווה שעזרתי. 8) הזמנתי אתמול מחשב עם nf7 ו gigabyte fx5900xt ... יש בזה בעיית תאימות ??? :
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים חחחחחחחחחחחחחחח אחי לא הבנת נכון!! עזוב אני סתם הסתלבטתי על הבן אדם ההוא חחחחח קרעת אותי עכשיו!! ;D
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר חחחחחחחח כן ידעתי ;D ;D חח מאיפה אני אמור לדעת שאתה מסתלבט עליו?! אפילו שאלתי את בתמיכה טכנית בזיג זאג :
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים היתה אמור לדעת כי הבן אדם בת'רד ההוא כתב שיש לו בעיה עם ה NF7 של GIGABYTE : כש NF7 זה בכלל דגם של לוח אם של ABIT בקיצר הבן אדם בילבל שם הכל מהכל... קיצר במילים אחרות אפשר להגיד שהוא אמר שיש לו IMPREZA TURBO של NISSAN ... ;D
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים היתה אמור לדעת כי הבן אדם בת'רד ההוא כתב שיש לו בעיה עם ה NF7 של GIGABYTE : כש NF7 זה בכלל דגם של לוח אם של ABIT בקיצר הבן אדם בילבל שם הכל מהכל... קיצר במילים אחרות אפשר להגיד שהוא אמר שיש לו IMPREZA TURBO של NISSAN ... ;D חחחחחחחחחחחחחחחחח תראה מה אתה עושה אתה יוצר בהלה בכל האינטרנט. עוד מעט נראה פה כתבה באתר שיש בעיות תאימות של הNF7 עם כרטיסי מסך של ג'יגהבייט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.