עבור לתוכן

בעיות בזיהוי מעבד + זיכרון + הרצת MEMTEST

Featured Replies

פורסם

אז ככה, זה המפרט שלי:

Abit NF7-S

AMD Athlon XP Mobile 2600+

Corsair PC3200 C2 256MB

היום סוף סוף הרכבתי אותו ויש לי מספר שאלות:

1. CPUZ מזהה את הקורסייר כ PC2700, זה משנה משהו?

2. גם CPUZ גם הביוס וגם WCPUID לא מזהים את המעבד, הוא כרגע על 15X133 (זה הסטוק שלו לא? שלי הגיע משום מה על 5X100)

3. איך מריצים MEMTEST, או איזה עוד דרכים יש לבדוק יציבות זיכרון במחשב שאין בו פלופי?

תודה מראש :)

פורסם

חבל שקנית רק 256 זכרון ::)

אתה יכול לבדוק תזכרון אם MEMTEST גם אם אין פלופי:

http://www.memtest86.com/memtest86-3.1a.iso.zip

צרוב כאימג אם נרו

נראה לי שסינכרונית המעבד עובד בMHZ266 ובגלל זה הזכרון מזוהה כPC2700

זה נורמלי

פורסם
  • מחבר

פששש רון תותח אתה פעמיים ביום אחד עזרת לי 8)

תודה רבה אחי!!!

קניתי 256 בשל חוסר תקציב, ישודרג בהקדם..

ובקשר לאי זיהוי המעבד יש לך מושג למה?

(אני עכשיו מוריד את התזמונים ל 2-2-2-11 והולך להריץ כמה שעות של ממטסט, יעדכן מחר בבוקר 8) )

פורסם

;D ;D

תנסה תCPU-Z הכי חדש אולי יתמזל מזלך:

http://www.cpuid.com/download/cpu-z-123.zip

אם לא יעזור אז תשנה תמכפלה ל 12.5 ותעלה את הבאס ל166 (מכפלה+באס של AXP2600 רגיל אולי זה יעזור לזהותו)

פורסם
  • מחבר

ה- CPUZ לא מזהה גם הוא את המעבד:

Processor

Name: Athlon XP-M

Specification: Unknown CPU Type

בקשר למה שהצעת אני מקווה בימים הקרובים לסיים את המודינג למארז ואת החור למאוורר האנרמקס ואז כשהוא יהיה קבוע אני יעשה 11X200..

ד.א.

אחרי 4 בדיקות בממטסט זה מה שהתקבל 8) :

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

גם באוברקלוק 11X200 המעבד לא מזוהה....

(זו לא הקפצה, אני צריך להעלות עוד תמונה)

שים לב למה שמודגש באדום

פורסם

אולי אין תוכנה שיודעת לזהות לגמרי מעבדי AXP-M או שאולי אתה צריך לשים מכפלה+באס של מעבד ידוע כדי שיזהה אותו כמו זה שהבאתי של 2600 רגיל

פורסם
  • מחבר

:-\

פורסם

1.המעבד Amd Mobile הוא מעבד פרוץ. בגלל זה הלוח אם התחיל במכפלה של 5.

2.מה זה משנה אם Wcpuid או Cpuz לא מוצאים איזה מעבד יש לך. אבל אם אתה לחוץ על זה יש את התוכנה Universal AMD tool שתתן לה מכפלה ובאס ותקבל איזה מעבד יש לך. העלתי אותה.

3.אם מעבד עובד ב133 אז הסיכרון צריך להיות Pc2100 ולא Pc2700 ש2700 זה 166DDR. אז אתה לא עובד בסיכרון. אתה רק מרוויח מזה אבל אין מה להתלהב אולי חצי אחוז אחוז רווח. אבל לא קנית Mobile בשביל זה.

ותחשוב על שידרוג של עוד 256 ל512 או לגיגה זיכרון כי אתה תצטרך את זה. המשחקים של היום דורשים הרבה.

בהצלחה בOC

פורסם
  • מחבר

1. פרוץ? מה הכוונה פרוץ?

2. תודה, אבל יש לי כבר את התוכנה, (למרות שאין בה בכלל מעבדי מובייל)

3. אני כרגע על 10X200, עם יחס 1:1, כלומר הזכרונות עובדים על 400 מה"ז. עדיין הם מזוהים כ PC2700.

פורסם

לאח שלי יש M 2500 וגם אותו אף תוכנה לא יכולה לזהות, אבל אני לא שם על זה ממש...

1. מעבד פרוץ הכוונה היא שהמכפלה שלו פתוחה ואתה יכול לשנות אותה.

בקשר לזיכרון אז לדעתי עבדו עליך או שיש לתוכנה בעיה עם הזיכרון שלך... כי זה לא משנה באיזה מהירות הם עובדים התוכנה מזהה את הדגם שלהם ואת המהירות שבה הוא אמור לפעול... יש לי זיכרון PC 3200 שעובד ב 333 אבל בתוכנה הוא מזוהה כ PC3200 ...

פורסם
  • מחבר

כתוב עליו(פיזית) PC3200.... קשה לי להאמין שעבדו עלי... והוא רץ בבאס 200 על 2-2-2-11 בלי שום בעיה....

כבר ראיתי זכרונות שהגיעו ל 550 מה"ז והיה כתוב PC3200 (היו של ADATA) אבל למעשה הם היו PC4000, משום מה לא זוהו נכון.

פורסם

אז כמו שאמרתי יכול להיות שעבדו עליך ויכול להיות שיש בעיה בתוכנה... כנראה שיש בעיה בתוכנה 8).

אגב אתה יכול להוריד קצת את המתח... תוריד ל 1.5V , אצלי למשל המעבד עובד ב 200X11 במתח של 1.47V.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני יוריד תודה 8)

כמה המתח המומלץ לזיכרון וללוח?

פורסם

לא עבדו אליך מבחינת הזיכרון. פשוט תחפש בביוס את המהירות של הזיכרון ותשנה את זה שם.

אבל תחסוך לך את המאמץ המיותר הזה. אם הבאס הוא 200 אז הזיכרון שלך עכשיו הוא Pc3200.

ולמה נעצרת על 11X200. תמשיך לדחוף את המערכת שלך יותר. יש לך Mobile זה מעבד OC מעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים