עבור לתוכן

צריך חוות דעת על קירור זיכרון וקירור הארד דיסק...

Featured Replies

פורסם

אין צורך בקירור לזכרון זה מיותר

תקירור לדיסק קשיח כדאי לקנות הדיסק קשיח יחזיק מעמד יותר זמן בהרבה מקרים שדיסק קשיח מת זה בגלל חום גבוהה,אבל לא בטוח שאתה צריך אותו זה תלוי איזה איורור יש במארז אם יש איורור גרוע אז כדאי לקנות

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני יאמר לך מה האיוורור שלי...

יש לי מאוור 80 בחלון שמכניס אוויר

מאוורר 80 מאחורה שמוציא

ומאוורר שעושה אוויר על הכרטיס המסך כדי לקרר אותו גם כן של 80

ויש לי שתי דיסקים קשיחים אחד 80gb והשני 40Gb

והזכרונות שלי זה שתי כרטיסים של 512 Mb DDR כל אחד.

מה אתה אומר אז? צריך או לא? הטמפרטורה שלי ב50 מינוס בעבודה ו34-45 במנוחה.

ועוד שאלה... נגיד והחלטתי לקנות.. אז עדיף לקנות אחד ולשים אותו מעל הכונן הכי עליון או פשוט לקנות שתיים ולשים כל אחד מעל כונן?

ועוד שאלה קטנטונת.. האם יש עוד חברה שאפשר להזמין דרכה את המוצר? כי החברה הזאת לא נראית לא חברה שאפשר לסמוך עליה...

פורסם

איורור ממוצע כדאי לקנות תקירור לדיסק קשיח

אם יש לך שני דיסקים קשיחים אז כדאי לקנות 2 מצד שני אולי אין מקום ל2 זה תלוי כמה מקומות לכוננים קשיחים/פלופי יש ואם יש פלופי שתופס אחד מהמקומות

פורסם
  • מחבר

תגיד.. אתה מכיר במקרה אולי עוד חברה שאפשר לקנות ממנה את המוצר הזה? ועדיף שיהיה כמה שיותר קרוב לתל אביב...

פורסם
www.ksp.co.il יש להם סניף בתל אביב אין יותר קרוב מזה :D
פורסם
  • מחבר

וואלה מעולה אבל בksp זה עולה 50... אם אני יקנה מהם 2 יצא לי 100 ואם אני יקנה מהחברה שהראתי לך מקודם אז יצא לי 93 כולל משלוח.

אין מצב למשהו יותר זול וקרוב?

פורסם

לא מכיר חנות אחרת בתל אביב חוץ מזה אם תאסוף מKSP ולא תשתמש במשלוח זה רק 7 שח יותר

פורסם
  • מחבר

לא מכיר חנות אחרת בתל אביב חוץ מזה אם תאסוף מKSP ולא תשתמש במשלוח זה רק 7 שח יותר

כן.. רק 7 ש"ח בכל מקרה מחר אני ידבר עם ההורים שלי ואני יחליט מאיפה עדיף לי לקנות.. תודה רבה לך!

פורסם
  • מחבר

ובטוח שלא צריך כלום לזכרונות? אפילו לא כמה היטסינקים קטנים לשים עליהם?

פורסם

תלוי מה אתה רוצה לעשות? אם אתה רוצה לעשות OC אז קירור להם ישפר את התוצאות. קירור להארד דיסק ההיתי שם פשוט מאוורר 80 שיעשה רוח על ההארד דיסק. זה הקירור הזה הוא 36 CFM שזה לא ממש הרבה אבל המאוורר מסתובב ב4000RPM שזה דיי מדאיג אותי בקשר לרעש שלו. קנה מאוורר ג'נרי ושים אותו ליד ההארד דיסק. זה יעשה עבודה יותר טובה

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה עם רעש... ומה ה-cfm אומר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים