פורסם 2004 ביולי 1121 שנים אני צריך שתגידו מה דעתכם על המוצרים הבאים והאם כדאי לי לקנות אותם:http://www.modding-pc.co.il/Product.asp?Pid=ddrc-b&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=135http://www.modding-pc.co.il/Product.asp?Pid=hdc-b&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=136
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים אין צורך בקירור לזכרון זה מיותרתקירור לדיסק קשיח כדאי לקנות הדיסק קשיח יחזיק מעמד יותר זמן בהרבה מקרים שדיסק קשיח מת זה בגלל חום גבוהה,אבל לא בטוח שאתה צריך אותו זה תלוי איזה איורור יש במארז אם יש איורור גרוע אז כדאי לקנות
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר טוב אז אני יאמר לך מה האיוורור שלי...יש לי מאוור 80 בחלון שמכניס אווירמאוורר 80 מאחורה שמוציאומאוורר שעושה אוויר על הכרטיס המסך כדי לקרר אותו גם כן של 80ויש לי שתי דיסקים קשיחים אחד 80gb והשני 40Gbוהזכרונות שלי זה שתי כרטיסים של 512 Mb DDR כל אחד.מה אתה אומר אז? צריך או לא? הטמפרטורה שלי ב50 מינוס בעבודה ו34-45 במנוחה.ועוד שאלה... נגיד והחלטתי לקנות.. אז עדיף לקנות אחד ולשים אותו מעל הכונן הכי עליון או פשוט לקנות שתיים ולשים כל אחד מעל כונן?ועוד שאלה קטנטונת.. האם יש עוד חברה שאפשר להזמין דרכה את המוצר? כי החברה הזאת לא נראית לא חברה שאפשר לסמוך עליה...
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים איורור ממוצע כדאי לקנות תקירור לדיסק קשיחאם יש לך שני דיסקים קשיחים אז כדאי לקנות 2 מצד שני אולי אין מקום ל2 זה תלוי כמה מקומות לכוננים קשיחים/פלופי יש ואם יש פלופי שתופס אחד מהמקומות
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר תגיד.. אתה מכיר במקרה אולי עוד חברה שאפשר לקנות ממנה את המוצר הזה? ועדיף שיהיה כמה שיותר קרוב לתל אביב...
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר וואלה מעולה אבל בksp זה עולה 50... אם אני יקנה מהם 2 יצא לי 100 ואם אני יקנה מהחברה שהראתי לך מקודם אז יצא לי 93 כולל משלוח.אין מצב למשהו יותר זול וקרוב?
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים לא מכיר חנות אחרת בתל אביב חוץ מזה אם תאסוף מKSP ולא תשתמש במשלוח זה רק 7 שח יותר
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר לא מכיר חנות אחרת בתל אביב חוץ מזה אם תאסוף מKSP ולא תשתמש במשלוח זה רק 7 שח יותרכן.. רק 7 ש"ח בכל מקרה מחר אני ידבר עם ההורים שלי ואני יחליט מאיפה עדיף לי לקנות.. תודה רבה לך!
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר ובטוח שלא צריך כלום לזכרונות? אפילו לא כמה היטסינקים קטנים לשים עליהם?
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים תלוי מה אתה רוצה לעשות? אם אתה רוצה לעשות OC אז קירור להם ישפר את התוצאות. קירור להארד דיסק ההיתי שם פשוט מאוורר 80 שיעשה רוח על ההארד דיסק. זה הקירור הזה הוא 36 CFM שזה לא ממש הרבה אבל המאוורר מסתובב ב4000RPM שזה דיי מדאיג אותי בקשר לרעש שלו. קנה מאוורר ג'נרי ושים אותו ליד ההארד דיסק. זה יעשה עבודה יותר טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.