עבור לתוכן

אוזניות- 850 שקל, יש אוזניות טובות מאוד?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא צריך לצעוק, מה יש לך?!

לא קראתי את התגובות שלך בקשר לאוזניות בכלל, מאיפה אני צריך לדעת.

ומפרט כן אומר הרבה על איכות כי מדובר באותו הדגם כמעט, אם אלה היו אוזניות שונות לגמרי אז לא היתי מתחשב במפרט, אבל זה ממש אותו הדבר.

ולמה לA900 יש תחום תדרים של עד 40K? בד"כ (ברמקולים) אם יש שתי דגמים מאותה סדרה הדגם היקר יותר תמיד יהיה בעל תחום תדרים גדול יותר.

(אבל לא משנה אני יכל להתעלם מזה)

אני מצטער אבל A900 יקרות מדי, כמעט 1000 שקל יוצא כל הסיפור.

שוב אני שואל, מה ההבדל בין האוזניות (A700) הפתוחות לסגורות?

(אני גם ישאל בפורום שהמלצת לי 47)

אני חייב מגבר? או שמגבר רגיל יכל להפעיל אוזניות (יש יציאה לאוזניות אז אני מבין שכן).

פורסם

אני לא צועק, פשוט חושב שכבר דיברו על הנושא הזה מספיק.חוץ מזה, זה לפעמים הדרך היחידה לגרום לאנשים להתייחס למה שאתה כותב- למשל בתראד של mortar שרצה המלצה לכרטיס קול שתומך ב2 ערוצים; כולם המליצו על ה AP2496 כשאני איזה אלף פעם ניסיתי להגיד שה0404 הוא כרטיס הרבה יותר טוב (מדבריו של מי שקנה את הכרטיס ושמע אותו וגם היה בבעלותו גם AP2496 לפני זה). בסוף ויתרתי...

ואני גם זוכר ש1000 פעמים הזכרתי את הדוגמא של הסוני R10 VS האוזניות שלי (הסוני עושות 20-20,000hz ושלי עושות במפרט 5-35,000. איזה אוזניות יותר טובות?).

אם אתה רוצה לדעת מה ההבדל בין שני האוזניות האלה, כדאי לך (כמו שאמרתי קודם) לחפש בhead-fi \לשאול- שם תקבל תשובה מאנשים ששמעו את האוזניות שהם ממליצים עליהן.

פורסם

אתה פשוט חושב שאתה מבין הכי טוב,ואמרתי תשיקעו ותהיו בריאים

פורסם

ומניין אתה יודע שה0404 באמת יותר טוב? הרי לא שמעת אותו, רק שמעת בנאדם אחד ויחיד שלפי דעתו הכרטיס יותר טוב מהאודיופיל. אני לא חושב שיש איזושהי דרך להיות פחות מבוסס מזה. הרי זה לא אתה אחד מאלה שצווחים בכל הזדמנות שסאונד זה דבר סובייקטיבי? גם אני לא שמעתי את ה0404, ולכן אני לא יוצא בהכרזות איזה מהם הוא הכרטיס הטוב ביותר. אבל לבסס את כל הדברים על דיעה של מישהו בקצה השני של העולם, ולהטיף עליה שוב ושוב בפורום באיזו אדיקות דתית...

פורסם

אני אהבתי את ה HD212 PRo של סנהייזר .. אבל זה רק אני חח

הן עולות בסביבות ה500 בארץ ..

פורסם

אני גם לא שמעתי את ה0404 ואני די בספק ביכולתו

אבל תראו , יש אדם בחלילית בשם יוסי-האיש הכי מקצוען שאני מכיר ואני מאמין שאפשר להפנות כל שאלה על כרטיס וציוד אליו

פורסם

ה0404 משתמש באותם צ'יפים שה1212M משתמש בהן, וגם מי שקנה את ה0404 העיד שהוא דומה בצליל ל1820M (שזה בדיוק כמו ה1212M רק עם rack חיצוני)-שזה היה מין אישור שהכרטיס באותה רמה- רק שה1820M הוא עם צליל קצת יותר טוב.

על האיכות של ה1212M\1820M אף אחד לא מתכווח(גם אף אחד עוד לא אמר שהAP2496 יותר טוב) כי כבר שמעו אותו אלף אנשים בהד-פי , ואלה שגם היו במפגשים(יותר ממישהו אחד) מעידים שהוא ברמה של נגנים standalone ב1K$, וברמה של נגנים ב$2K כשעושים לו מודים.

עוד הערות? ::)

בכל מקרה, עוד יצא לי לשמוע אותו(אני קונה) וגם יצא לי להשוות אותו לAP2496 ב"מיני מפגש"(AKA "סיקור אעלק") ולהעיד בעצמי.

פורסם
  • מחבר

בחזרה לנושא-

הA700 הסגורות הם 64 אוהם

הפתוחות רק 32 אוהם

איזה אני יכל לחבר למגבר רגיל (לא מגבר אוזניות)?

פורסם

לפי מספר ביקורות שאני קראתי ברשת הA700 הן מהרבה בחינות בזבוז של כסף.

מה שבטוח, אין כול-כך מקום להשוואה בינהן לבין הA900,

אם כבר, ההשואה ההגיונית היא בין הA900 לA500(שעולות 110 דולר באודיו קיובס).

לפי הביקורות שאני קראתי ההבדל בינהן הוא מאוד קטן(ועדיין -- אני הזמנתי A900 :))

הA700 הן משהו אחר, יש להן "אופי" אחר לגמרי.

וחוצמזה, קודם כול תחליט אם אתה רוצה אוזניות פתוחות או סגורות. ההבדל מאוד עקרוני,

והוא לא משהו שמחליטים עליו לפי "למי יש התנגדות נמוכה יותר".

ואוזניות עם 32 אום בעיקרון תוכל לחבר למגבר רגיל, אבל הן רק ירוויחו ממגבר יעודי.

(אני מתכוון לבנות מגבר לA900 - 40 אום).

פורסם
  • מחבר

חרשתי על HEAD-FI והבנתי ש-

A500 אוזניות טובות

A900 אוזניות מעולות

A700 מי? מו? מה? אף אחד לא העז לנסות אותם ויש שמועות שהם לא ממש מוצלחות (בעיות באס).

השאלה היחידה של היא האם אפשר לשמוע טוב באוזניות 64 אוהם ישר מהמחשב ללא הגברה?

פורסם

אפשר לחבר את ה A500 לכרטיס קול במחשב וזה יפעל כמו שצריך ? (SB Live)

והאם אפשר לקנות אותן בארץ ? אם לא האם אפשר להזמין מחו"ל ?

פורסם

התעלמתם לגמרי משתי חרברות מאד טובות שדווקא יש אותן בארץ:

Grado

AKG

לי אישית יש Grado SR-80 שעולות כ 500 ש"ח בארץ והן ממש אחלה (לא שיא הנוחות אבל טובות) בסים מאד עמוקים, מפורטות ולא מעיפות, המיד והטריבל די סולידים. אבל אחהל של אוזניה בסה"כ.

בתקציב שלך אתה יכול לקחת את ה- 125 ה-225 יהיהו יקרות לך כבר, אולי מחו"ל הם עוד יכנסו לך לתקציב.

אם אתה רוצה לשמוע AKG או גראדו תפנה לבחור בשם אורי יפה יש לו את כל הליין של גראדו וגם של AKG, לא יהיה לך קשה למצוא אותו, יש לו ולאח שלו אולפנים בירושלים.

בהצלחה... 8)

פורסם
  • מחבר

קראתי הרבה (OK,המון...כואב לי הראש :P) על ה SR125 (לפני שדיבר עליהם).

אומרים שהם ממש ממש מעולות וגם מאוד ממומלוצות ביחס למחיר, יותר טובות מכל "סנהיזר" במחיר דומה וגם טובות לאלקטרוני\פופ שזה מה שאני שומע, למרות שלא הצלחתי לברר איך הם בהאוס ומוזיקות מועדונים.

אני חשב שאני ינסה להשיג אותם (גם המחיר 700 שקל נראה לי יותר מתאים מ 850 עכשיו אחרי שחישבתי את ההון העצמי שלי :) )

שועל אתה אומר שיש אותם בארץ?

אתה יכל לתת לי איזה כתובת מספר טלפון או משהו כדי לדבר עם האורי הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים