עבור לתוכן

אוזניות- 850 שקל, יש אוזניות טובות מאוד?

Featured Replies

פורסם

התקציב דל, הדרישות גבוהות מאוד.

מה אפשר למצא במחיר כזה בארץ?

אין צורך במגבר אוזניות, נכון?

פורסם

אני חושב שאלה: Sennheiser ?HD500

ואתה כנראה תצטרך מגבר.

עדיף לך לקנות אוזניות מחו"ל.

פורסם
  • מחבר

יש לי מגבר סטאריו וקדם מגבר ישן של AKAI

זה יכל לשמש כמגבר אוזניות?

8 OHM, אני חושב.

Sennheiser ?HD500

הכי טוב שיש במחיר כזה?

בלעע..

אמזון- 220 שקל!

בסדר, אם ההפרש כזה ענקי אני מוכן לקנות גם באמזון.

פורסם

תזמין מaudiocube2 את הaudio-technica ATH A900 שעולות אם משלוח אם הכל 980 שקל. אם זה יקר לך אז קנה או את הסנהייזר HD280 או את הaudio-technica ATH A700

פורסם

לאיזה שימוש אתה צריך את האוזניות?

אם תגיד לי אז אני ידע מה להגיד לך...

ואכן עדיף לקנות בח"ול אבל זאת בעיה

פורסם
  • מחבר

רק מוזיקה

אני לא רואה סרטים במחשב ואני לא מאמין שזה חשוב שהאוזניות יהיו טובות במשחקים, למי בכלל יש זמן לסים לב לזה?

בקיצור אני רק רוצה שיהיהו טובות במוזיקה,כמעט כל מוזיקה חוץ מקלאסית (לא שאני לא אוהב, אני פשוט לא שומע במחשב)

בקשר למגבר והקדם מגבר שלי, יש מה לעשות איתו?

8 OHM וגם נראה לי חזק מדי בשביל אוזניות.

פורסם

יו, שמע אחי, אל תקנה את הסנהיזר HD500! גם אם מאיימים על חייך, לא לקנות!

האוזניות האלה לפי כל מי ששמע אותן עד עכשיו פשוט לא שוות ואוזניות מסויימות ב30$ קורעות אותן לחתיכות!

מה כן לקחת? יש לך כמה אפשרויות:

-Sennheiser HD 280 Pro ב100$ שאמורות להיות אחלה אוזניות במחיר הזה.

-Audio Technica ATH A900 ב195$+ 20$ משלוח בwww.audiocubes.com

-או את ה Audio Technica ATH a700 ב145$+20$ משלוח. אני אישית לא ההיתי מתפשר על A700, ולוקח את הA900.

או שאתה יכול ללכת על משהו שעוד למישהו פה בפורום (אבל עדיין טוב):

- איזה beyerdynamic האלה עם ההתנגדות של 32ohm (לא האלה עם ה250ohm-אלה אם אתה משיג מגבר) מ www.meier-audio.de.

- איזה ultrasone, גם מהאתר של meier.

אם אתה מחפש המלצות יותר מפורטות מאנשים ששמעו את האוזניות שהם ממליצים(והשוו אותן עם אוזניות אחרות) עליהן, תעיין בHead-fi.

או שאתה יכול לשאול את דר. Jan Meier באימייל על מה הוא ממליץ (הוא בנאדם ממש נחמד, ואני בטוח שהוא ישמח לעזור לך).

אגב, אם תקנה מMeier, אתה יכול להיות בטוח שהוא בן אדם אמין- כל מי שקנה אצלו(והרבה קנו אצלו) מעידים טוב על אמינותו: http://www4.head-fi.org/forums/showthread.php?s=&threadid=9079&highlight=Jan+Meier

פורסם

אני ההיתי חוסך עוד קצת ולא מתפשר וההיתי הולך על הaudio-technica ATH A900. יש לי אותם ואני מרוצה עד השמיים ;D.

אבל נראה לי הגיוני לך לחכות שאני וסקורפיון ו47 ושיבי וביצית חומות ואממ... לא זוכר עכשיו (תראה את השעה של ההודעה) ואז גם נוכל להמליץ לך על אוזניות שיתאימו לך וגם נדע מה האוזניות שהכי כדי ללכת אלהם בכלליות.

פורסם

חבל על הכסף שלך אבל תעשה מה שבראש שלך

לדעתי בשביל לשמוע מוזיקה,גם אוזניות ב300 שקל בארץ טובות.

פורסם

חבל על הכסף שלך אבל תעשה מה שבראש שלך

לדעתי בשביל לשמוע מוזיקה,גם אוזניות ב300 שקל בארץ טובות.

מה אתה מבלבל?

תאמין לי אם היית שומע את האוזניות של HOLY JC היית נגנב!

והוא עוד אמר לי שהאוזניות של איזה מישהו אחר בפורום הרבה יותר טובות!

מה אתה דפוק?! לא שמעת כזאת איכות...

פורסם

טוב אז תשקיעו 850 שקל בשביל לשמוע מוזיקה באוזניות ותהיו לי בריאים

פורסם

אתה נעלב או משהו?

ומה הבעיה להשקיע באוזניות 850 שקל לדעתך?

זה בדיוק כמו שאנשים אומרים לי למה להשקיע ברמקולים או משו אחר כל כך הרבה, הרי זה בסה"כ עושה קצת צלילים מה שונה?!

פורסם

טוב אז תשקיעו 850 שקל בשביל לשמוע מוזיקה באוזניות ותהיו לי בריאים

מאותה סיבה שאתה תשקיע בכל דבר אחר שאתה אוהב.

פורסם
  • מחבר

למה להשקיע 300 אלף שקל בBMW?

יש גם רכבים טובים ב150...

אנשים משקיעם 17 אלף שקל באוזניות (לא כולל מגבר), אני לא חושב ש800 שקל זה מוגזם.

A900 יקרות מדי, אבל המחיר של הA700 נראה טוב מאוד.

איזה מגבר צריך בשבל הA700?

כמה דבר כזה עולה?

מה יקרה אם אני יחבר אותם למגבר רמקולים רגיל?

ומה ההבדל בין:

http://www.audiocubes.com/product_info.php?products_id=596&osCsid=cfc5a8fb89fedb7b4c2f7c7bfbb1a3a1

http://www.audiocubes.com/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=318&osCsid=cfc5a8fb89fedb7b4c2f7c7bfbb1a3a1

מה עדיף?

הראשונות גם יפות יותר, גם יש להם תחום תדרים גדול יותר (30KHZ זה מכובד), אבל יש להם נצילות נמוכה מאוד (98 לעומת 102 לרגילות).

לפי החישוב של האתר משלוח לישראל (יפה מאוד שהם הוסיפו את זה)+אוזניות (A700 פתוחות) יוצא- 765.74 שקל, מחיר מצוין לדעתי.

ד"א חלמתי אתמול שאני נכנס לחנות אודיו מגניבה ומקשיב ל A900\700  ;D

זה היה כמו...חלום!

פורסם

אני מרגיש שאני צריך להבהיר, שמפרט טכני של אוזניות לא אומר שום דבר- AKA כלום, נאדה, גרויניש, nothing!- לגבי האיכות של האוזניות! שום דבר!

מתי כבר תבינו את זה?!

בקשר לבחירה שלך בין שתי האוזניות, אני ממליץ לך לחפש בהד-פיי השוואות בין האוזניות- המפרט לא אומר אליהן כלום, ואנחנו לא שמענו אף אחת מהן.

ואגב, אני במקומך בכל זאת ההיתי קצת חוסך ולוקח את ה A900 ולא מתפשר, אבל זה כבר עיניינך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים