עבור לתוכן

היטסינק מומלץ

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע סינק של ונטק ואני רוצה להחליף אותו למשהו עם ביצועים יותר טובים ושיהיה יותר שקט אבל גם לא בגודל  מפלצתי על מה אתם ממליצים? ומה דעתכם על הסינטק של טרמלרייט שמותאם למאוררי TMD

(אגב המעבד שיש לי הוא של AMD)

פורסם

אתה מדבר על הSLK700 שמתאים למאווררי הTMD בטח לא?

שילוב כזה יכול להיות טוב בתנאיי סביבה סבירים של 27מעלות, מה שאומר שהביצועים של השילוב הזה יפלו בטמפ' סביבה גבוהות יותר בגלל שהנחושת שהיא מתכת שצוברת חום ולא מאבדת אותו בקלות כמו האלומיניום , והכל בגלל אותו מאוורר הTMD שהוא לא חזק מספיק..

יש שילוב טוב יותר שהוא ALX800 עם מאוורר 80מ"מ ג'נרי או כל משהו אחר שהשילוב הזה יותר עמיד בפניי רמות חום גבוהות בגלל האלומיניום שמסתדרת עם מאווררים חלשים..

פורסם

אין את זה למכירה עדיין

פורסם

נראה לי אם אני שם אותו על הלוח שלי הוא נשבר לחצי

פורסם

לא ממש..

ובקשר לוואנטק אירו פלואו - עזוב אותך מהסינק הזה יש הרבה יותר טובים בסביבת מחיר שלו, זה סינק שעבר זמנו מזמן..

פורסם

Silent Tower

פורסם
  • מחבר

אין לי חורים לברגים מסביב לסוקט

פורסם

אז תשאר עם האירו פלואו!

אתה יכול לקנות את הPOLO אבל זה בזבוז כסף, ההפרש ביצועים בינו ובין האירופלואו לא שווה 160 ש"ח, אלה אם כן אתה מוצא קונה לאירופלואו ואז לא בזבזת 160 שקל..

פורסם
  • מחבר

הפולו זה כמו ה וולקנו 12לא? איך הביצועים שלו ביחס לונטק?

פורסם

טובים יותר

אל תצפה לשיפור עצום...

פורסם

קנה זלמן 7000AL-CU קל מאוד שקט מאוד ביצועים מעולים, שלב אותו עם AS5, לדעתי בהחלט יורגש הבדל מהוואנטק הן ברעש והן בביצועים.

אהה, ובקשר לXP120 בהחלט שווה לחכות לו הוא ממש לא כבד (בערך פחות 230 גרם מאחיו הקטן SP94) ויש לו ביצועים מעולים.

פורסם

THE UNKNOWN מה לא מובן הבן אדם מחפש סינקים שמשתמשים בתושבת המקורית ולא שדורשים חיבור מאחורי הלוח כי אין לו את ארבעת החורים!!

פורסם
  • מחבר

שמעתם מה הוא אמר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים