פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מחבר ממליץ בחום על הדיסקים של היטאצ'י שמעתי עליהם משהו טוב וגם שמעתי שאמרו שהסמסונג מעולים אבל אני יקנה כל הארדיסק שמכבד תצמו ומצהיר על איכותו בכך שיתן לי 3 שנות אחריות מלאות.. כמו כן מה לדעתכם יעזור לי ה8 מגה קאש יותר מהירות בהפעלת ישומים במקביל משהו כזה ידוע לי בכל אופן ... :
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים ה8 מגה באפר משפר את הביצועים בצורה משמעותיתתוכל לראות את זה במיוחד בהעברת מידע בין שני פרטישניםלאומת זאת הבדלי PATA\SATA בכלל לא משמעותיים ותוכל לראות את זה בתור הבדל של כבל וממשק לוח בלבד.סמסונג והיטאצי הם ההמלצות החמות שלי נכון להיום, שניהם עם 8 מגה באפר יתנו לך 3 שנות אחריות ברוב החנויות
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מחבר ה8 מגה באפר משפר את הביצועים בצורה משמעותיתתוכל לראות את זה במיוחד בהעברת מידע בין שני פרטישניםלאומת זאת הבדלי PATA\SATA בכלל לא משמעותיים ותוכל לראות את זה בתור הבדל של כבל וממשק לוח בלבד.סמסונג והיטאצי הם ההמלצות החמות שלי נכון להיום, שניהם עם 8 מגה באפר יתנו לך 3 שנות אחריות ברוב החנויותאוקי תודה שהיית למקור חיזוק החשיבה והידע שלי אני יקח את דבריך בחשבון ושוב תודה .. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.