עבור לתוכן

חימום יתר ב W.D 40 GB 7200RPM +שאלות

Featured Replies

פורסם

אני גם חושב כמו ווטוס, אבל לפני שידעת ישאפשר לעשות את זה לבד :'( קניתי את הcooldrive4,

אבל אני חושב שעדיין ההארד-דיסק שלי חם,

אז חשבתי להשים מאווורר שיזרוק עליו אוויר,

אבל אין לי מקום למאוורר

כי ליד הcooldrive4 יש כונן משתי הצדדים,

אז מה אני יכול לעשות???

• תגובות 33
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן באמת רוב המגירות יוצרות בעיה עם עניין הקירור (מנסות לקרר עם מאורר 40ממ מסכן שבקושי עושה פוווו)

תוריד את הקול דרייב לכונן התחתון ובסופו (בחלק האחרוי ביותר) תחבר מאורר 80ממ שיזרוק אוויר לכיוון ההרידסק

שוב, עם דבק חם\חוטים\אזיקונים מה שתמצא הכי קרוב..

תמונה של המארז מבפנים תעזור לנו למצוא קומבינות למקרה שלך (יא גנב תארדים! ;))

פורסם

רגע אי אפשר לעשות מאוורר אחד למטה(מתחת לכונן)

ואת ה cooldrive4 מעל הכונן?

אני חושב שזה יתן קירור אפקטבי

פורסם

המגירה אצלי היא האחרונה

אבל עדיין זה קשה להוסיף מאוורר

תמונה:

dddPhotoddd003.JPG

עוד תמונות:

Photoddd002.JPG

תמונה נוספת:

Photoddd001.jpg

אז מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות?

פורסם

תגיד תאמת המאוורר ה 10 מ"מ עוזר בכלל?

כי אם לא

תמכור תעשה משהו יותר אפקטיבי

פורסם

אם אתה מדבר על זה שנימצא המגירה, אז לא ניראה בכלל שהוא עוזר :-\ :'(

פורסם

ובלי המגרה יש עליה קיצונית של הטמפ'?

פורסם

לא יותר מידי 4-5 מעלות, אבל אני מרגיש עדיין כאילו ההארד דיסק שלי חם, שאני נוגע בו זה ממש חם!!!

פורסם

תקשיב תתכנן מגרה שבמרכזה יהיה מקום למאוורר 60\80

ותשים את המגרה מעל ההרד דיסק

אני חושב שזה יוריד לך יותר ממה שהמגרה עוזרת

פורסם

אם זאת מגירה סגורה אז אין לך שומדבר לעשות...

פורסם

לא לא

שיעיף תמגרה גם ככה היא לא שימושית

פורסם

זה מה שאני אומר

שישתמש בה בתור פאנל תצוגה ולא בתור מגירת הרדיסק..

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה רבה לכולכם תבורכו אמרתם מה שתיארתי לעצמי רק הייתי רוצה להיות בטוח בכך והתקנתי לבנתיים מאוורר UV של סאנבים שעלה לי איזה 10 שקל וזה עושה תעבודה

הוריד ל78 מעלות בערך אולי טיפה יותר בכל זאת תודה ואני שמח שעזרתם לעוד משהו בדיון שפתחתי אבל בכל אופן אין לי אחריות לממש על הקשיח שלי וחשבתי לקנות 80 גיגה 8 מגה קאש חדש השאלה עם ה8 מגה קאש יתן משהו לביצועים שהאר דיסק נתקע לשניות לפעמים או ביגלל כל החום וזה יענו מה האר דיסק דפוק?

פורסם

בגלל החום לדעתי

תנסה לשים מתחת להרדיסק מאורר שיזרוק עליו אוויר יותר חזק מהסאנבים, ואת הסאנבים שיהיה מלמעלה זורק עליו אוויר

דרך אגב ממתי מאוררי סאנבים זולים? :\ עד כמה שזכור לי הם עולים איחזה 40-50 שקל :\

פורסם
  • מחבר

בגלל החום לדעתי

תנסה לשים מתחת להרדיסק מאורר שיזרוק עליו אוויר יותר חזק מהסאנבים, ואת הסאנבים שיהיה מלמעלה זורק עליו אוויר

דרך אגב ממתי מאוררי סאנבים זולים? :\ עד כמה שזכור לי הם עולים איחזה 40-50 שקל :\

הוא סביר כמו כל מאוורר 80 רגיל וטוב עושה 2900 סלד ..והמחיר היה כולכך זול כי במקרה אני מנהל פורומים באתר ***** וכיוון שעושים מדי פעם ביקורות על מוצרים אז נעשה על מלאי של מוצרי מודינג וקירור של סאנבים ביקורת וכידוע לך המוצרים נישארו אצל עורך הביקורת ו.....בכללי מבין גם כבל IDE מעוגל בעל תאורת UV קיבלתי במתנה..וככה עוד כמה מוצרים טוב ולעיניינינו

מה דעתכם על כך שהאר דיסק שלי סובל מביצועים ירודים וזאת בגלל מגמת החימום המוגזמת שפרצה בו...?? חשבתי לשדרג כבר קשיח חדש חשבתי על סגייט שידועים באיכות ובעיקר בשקט הנפשי ובעיקר הפיזי שאני יקבל מהחברה ...גם מקסטור בא בחשבון אך עם ווסטרון סיימתי תקרירה בכל אופן ידוע לי שה8 קאש בקשיח יתן לי יותר ביצועים וזאת מפני שהזמני גישה באר דיסק יהיו יותר קצרים כיוון שיהיה 8 מגה באפר ובכך האר דיסק יצתרך לעבוד פחות יותר בזמן נתון ..מה דעתכם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים