פורסם 2004 ביולי 1021 שנים חברה יש לי תהאר דיסק הזה והוא מגיע לטמפ גבוהות מן הרגיל בסביבות ה89 מעלות ממש לוטה ומבעיר לי בחום את כל המארז זה ממש כמו גוף חימום במארז וכמו כן שמתי לב שהמחשב עובד פתאום קצת לאט יכול להיות שזה קשור לבעיית חום שלי ושאלתי אנשים עם יעזור קירור להארדיסק הם אמרו שזה יקרר ויוריד קצת טמפ אבל לא יעזור לי כלל בביצועים מה עושים?????. כל עצה או תגובה תתקבל בברכה אני נואש :'(
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים אתה בטוח שהוא מגיע לטמפ' כזאת?שהוא עובד ואתה רואה שיש לו 89 מעלות תיגע בוא(בזהירות)אם אתה רוצה שהוא חם מוות אז סימן שהוא באמת ב89 מעלותאם לא אז הסנסור דפוקסליחה, קח את היד של האח הקטן שלךאתה לא רוצה באמת רוצה להשתמש ביד שלך נכון?
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים the hdd the hdd the hdd is on fire!! 90 מעלות? זה אומר שהקירור שלך במארז זוועתי... שים מאורר מתחת להרידסק שיזרוק עליו אוויר כלפי מעלה אם זה לא עוזר שים גם מאורר מלמעלה שיזרוק עליו אוויר כלפי מטרה... תחבר את המאורר בחוטים\דבק חם\אזיקונים.. תשתמש בכל חור אפשרי במארז לקמבן משהו ותדאג לזרימת אוויר יותר טובה, כי כנראה שההרדיסק שלך נמצא במיקום שממש אוויר לא זז שם
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מחבר אתה בטוח שהוא מגיע לטמפ' כזאת?שהוא עובד ואתה רואה שיש לו 89 מעלות תיגע בוא(בזהירות)אם אתה רוצה שהוא חם מוות אז סימן שהוא באמת ב89 מעלותאם לא אז הסנסור דפוקסליחה, קח את היד של האח הקטן שלךאתה לא רוצה באמת רוצה להשתמש ביד שלך נכון?כן הוא מגיע לטמפ כזאת אולי ב 5 מעלות פחות אבל הוא לוהטט אי אפשר לגעת בו ...ואני לא צוחק ...למרות שעם כל הכבוד לכל הצחוק שלך פה אשמח אם תתיחס ובכלל תתיחסו לבעיה ולשאלה שלי במלוא הרצינות כי אוף טופיק ודיוני ספאם לא חסר איפה לפתוח תודה לכל העוזרים הרציניים.. :-\
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים יש עדין אחריות?!ואם כל הכבוד אני לא חושב שמאוורר יעזור פהאולי מקרר יעזורואני לא צוחק
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים דיי לדבר שטויות היה לי ניסיון עם הרדיסקים רותחים, אם הוא יעשה מה שאמרתי לו הטמפ של ההרדיסק שלו תירד לרמה נורמלית....אם הוא יגיע ל50 מעלות הוא מסודר, גם ב60 אפשר להבליג...חבר שלי שם מאורר 60ממ, אלה מאוררים שידועים בחוזק ובמיקוד שלהם, הוריד את הטמפ של הדיסק שלו בצורה משמעותית...עוד דבר חשוב, שהמאורר לא יגע פיזית בהרדיסק, הם לא מתמודדים טוב עם ויברציות
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים קנה קירור לדיסק קשיחSPIRE HD05040B FlowCooler/ZALMAN ZM-2HC1 HEATPIPE HDD COOLERלדעתי במקרה שלך עדיף ZALMAN ZM-2HC1
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים 90 מעלות באמת יחממו לו את המארזאם הוא ירד ל50 מעלות זה בסדר גמור, דיסקים לא אמורים להיות ב20 מעלות...בקיצור עזוב את הקטע הזה עכשיו עם מאוררים הוא מסתדר מצויין לא צריך להגזיםפותח התארד, תנסה מה שאמרתי לך עם מאורר 80ממ מלמטה קרוב אליו שיזרוק עליו אוויראם זה לא עוזר אז גם אחד מלמעלה שיזרוק עליו אוויר (קודם תשים מלמטה יותר חשוב..)תעדכן אותנו מה קורה, ובהצלחה.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים אבל זה לא משנה כי גם ככה החום יפלט במארזאני מציע לך לממש תאחריותאו לקנות הרד דיסק חדשדרך אגב איך הטמפ' ?
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים קנה קירור לדיסק קשיחSPIRE HD05040B FlowCooler/ZALMAN ZM-2HC1 HEATPIPE HDD COOLERלדעתי במקרה שלך עדיף ZALMAN ZM-2HC1 איך אני אוהב את הפורום הזהבמקום שינסה לשים מאוררים חזקים שיקררו את ההרדיסק שלומציעים לו לקנות קירור בכסף ובטח גם תשלום למשלוח אם אין לו חנות צמודה לבית...לא ידעתי שזה פורום של מליאנים, הייתם רושמים את זה בכניסה לא הייתי נרשם..
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים כן גישה חיוביתבמקום להציע לו קומבינה עם מאוררים שעולים 10-20 שקלאתם מציעים לו קירור פסיבי של מאות שקלים!איפה ההיגיון בזה?
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים תקשיב לכל אחד יש תדעה שלוהוא חשב שהקירור הזה יהיה אפקטיביבכל פורום יש תאנשים היותר מאלינים ויש תיותר רגיליםזה החיים זה מה יש
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים זה לא קשור למה יהיה אפקטיבי ומה לאברור שקירור ב200 שקל יעשה את העבודהאבל למה לשלם 200 שקל אם אפשר להגיע לתוצאות טובות בכלום כסף?אתה מציע למישהו אחר אתה לא קונה לעצמך, תנסה לעשות את זה במינימום תקציב , אני לא חושב שהרבה משתמשים היו שמחים לזרוק סתם ככה 200 שקל בלי שום סיבה הגיוניתאם כבר הוא מחליט לקנות משהו, יש שני מאוררי 60ממ על חתיכת פלסטיק ב50 שקל, גם זה לדעתי בזבזני כי הוא יכול לעשות את זה לבד בביתכמובן שכל אחד וההחלטות שלו אבל לדעתי להציע קירור ב200 שקל עוד לפני שפותח התארד כתב עם המאוררים עזרו לו או לא, זה דיי מוגזםבסופו של דבר אם שום דבר לא היה עוזר לו היינו מגיעים למוצרים בקניה, אבל על ההתחלהבכל מקרה מצטער אם נשמעתי תקיף זה פשוט נראה לי לא חכם להציע לו את זה על ההתחלה וזהו :} סורי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.