עבור לתוכן

6a19 vs 6919

Featured Replies

פורסם

טוב אז אני מתכנן לקנות מחשב ל oc כבד, עכשיו אחרי שכבר חרשתי על ה6a19 והתכוונתי לשים שם 2*120 mm של tt הגירסאת ה "טנדרבלייד" הזאתי שמפיקה 71 cfm ו21 dba כל אחד, וזה טוב כמארז שאפשר לשים 2 של 120 אך גיליתי שהוא דיי קטן וצר, ולא נוח, אז עכשיו אני רוצה להחליף ל 6919 שמגיע כנראה עם 120 mm כלשהו שאותו אני לא יכול להחליף כי אין לי כסף, ועוד אני אשים 2Xsf2 כלומר יהיה קצת רועש אבל לא נורא אז יהיה sf2 וגם על המעבד יהיה לי sf 2 על sp 97 הקטע שזה עכשיו עולה יותר כסף אבל זה ממש שווה את זה מבחינת נוחיות המארז אז השאלה האם הביצועים יהיו שווים לאלו של ה 2*120 mm?

פורסם

השאלה איפה תשים את שני ה SF2

ואני לא חושב שמישהו יכול להגיד לך

אף אחד פה לא מנבא עתידות

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שישנה אפשרות לשים 2 של 80 בקידמת המארז, ו 1 של 120 מאחור , אני לא בטוח לא כל כך הבנתי אם למישהו היה את המארז ויכול להסביר לי, הכוונה של 2 מקדימה מכניסים אוויר ואחד מאחורה מוציא אוויר

פורסם

השאלה שלך לא מובנת, מה בדיוק אתה רוצה לדעת לגבי המארז?

הבדלים שאני מכיר:

גובה- ה6919 יותר גבוהה ובעל "רגלים" לייצוב המארז

מאווררים- 6919, 2X80MM מקדימה(העליון מול ההרדיסקים והתחתון רק מכניס אוויר) ואחד 120MM מאחורה שמוציא אוויר

ל6A19 יש גומיות לכל התקני 3.5, ול6919 יש רק לכונן אחד בכל כלוב

ל6919 יש פח עבה יותר(מסביר למה המחשב שלי הגיע למשקל 19 קילו ;D)

עוד מידע תוכל למצוא באתר היצרן ;)

פורסם
  • מחבר

אני חוזר על השאלה, איפה יהיה יותר קריר ב 6a19 שאני אשים שם 2X120 של tt שעושים 78 cfm ורעש נמוך, או ב 6919 שאני אשים שם 2X80 של sf2 ואחד של 120 mm שאשדרג אותו למאורר 120 שמוציא 78 cfm הקטע שזה ,אז אולי ב 6a19 יוצא יותר קר אבל האם ההבדלים יהיו משמעותיים שאני אשקיע עוד 100 שקל בנוחות, כלומר האםד ההבדל בקירור עד כדי כך גדול בינהם

פורסם

אני באמת שלא מבין מה אתה רוצה.

שאלת שאלה וענו לך לעניין, הסבירו לך בפירוט מה ההבדלים בין המארזים, אתה צריך להחליט מה לקנות.

נראה לך שאנשים פה השוו את שני המארזים עם בדיוק אותה מערכת בו זמנית עם המאוררים שאתה מתכוון להרכיב כדי לדעת מה יהיו ההבדלים בקירור?

תחליט מה חשוב לך ,תקנה ותהנה.

פורסם
  • מחבר

מה לא מובןן שאלתי האם ההבדל בין שני המארזים בקירור בגלל שאחד הוא עם שני sf2 ו 120 mm והשני עם 2 120 mm מה לא מובן בעעע

פורסם

מנסיון שלי עם ה6919 אחד מהשני מאוררים בחזית, לא אפקטיבי בשיט, אם יש לך במפרץ הזה הרדדיסק (במקרה שלי 2), כי ההרד דיסק פשוט חוסם את כל זרימת האויר של המאורר העליון.

עם אתה לא מתכוון להשתמש במפרץ הזה של ההרד דיסקים, ולשים את ההרדיסק שלך במפרץ העליון איפה שהפלופי, אז תלך על ה6919.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים