עבור לתוכן

לא מצליך לשכפל ב צורב DVD למה? הצילו בבקשה.....

Featured Replies

פורסם

הי יש לי בעיה שמשגעת אותי ולא מצאתי עדיין מישהו שיודע מה הבעיה ..(ושאלתי הרבה!!!)

אז ככה יש לי צורב טושיבה 5112 DVD-R

אכשיו קניתי סרט DVD (לב אמיץ גירסה לאספנים) עשיתי גיבוי עם תוכנה DVDSRINK3.5

אז זה צרב את 2 הדיסקים פחות או יותר די טוב (זה נתקע רק פעם אחת באמצע הדרך וצריך ללחוץ קדימה בשלט) אבל מה לעשות שיש אחים קטנים

ששוברים הכול!! >:( הלך המקורי .... אכשיו ניסיתי לעשות גיבוי לגיבוי (לשכפל את העתק ) דרך NERO6 וגם דרך שתי תוכנות אחרות...

אבל אחרי 2% זה מתקע ועשה ERROR שלא נותן לי לצרוב!!( הייתי בהלם!!)

אמרתי לא יכול להיות וניסיתי לגבות DVD אחר אותו דבר דרך דוידי שרינק ונרו ואותו סיפור לא נותן לשכפל את השיכפול!!

ניסיתי אם XDVD וכול פעם אותו סיפור ... ניסיתי להעתיק מ כונן DVD לצורב DVD לא הלך ומה צורב לצורב גם לא הלך...

חברים תצילו אותי אני משתגע האם ניתן להציל ולשכפל את הגיבוי של לב אמיץ?? או זה דבר תיקני שלא ניתן לשכפל שיכפול?

או שיש בעיה בצורב?? או אולי אני לא עושה משהו טוב(למרות שהלכתי לפי כמה מדריכים והגיבוי של לב אמיץ יצא ממש טוב).??

HELP ??? :-\ :'(

פורסם

1) משהו השתנה מאז שצרבת בהצלחה? למשל, הוספת כונן, שינית את סוג הדיסקים שאתה צורב עליהם, מישהו שיחק עם ההגדרות של המחשב? את זה חייבים לדעת כי אולי משהו השתנה בהגדרה של החומרה.

2) תוריד תכנה בשם DVD DECRYPTER ותנסה להעתיק את הסרט לדיסק הקשיח, לא לצרוב ישר על דיסק. התכנה הזו גם יודעת לטפל בקבצים קצת דפוקים.

3) על איזה דיסקים אתה צורב?

תחזור עם תשובות ואז נוכל להמשיך.

עריכה: אתה בטוח שזה DVDSHRINK 3.5?

פורסם
  • מחבר

אף אחד לנוגע לי במחשב (יש קוד )והוספתי רק את הצורב(בהתחלה) בנסיון השני הוספתי כונן DVD בשביל לעתיק את הגיבוי.

השתמשתי ב ANYDVD לפריצת המולטיזון ואני עדין יכול לעשות גיבוי לDVD מקורי(כמובן שזה מעתיק לכונן הקשיח) בהתחלה השתמשתי ב DVDSHRINK 3.1 אחרי זה מצאתי את 3.5 (חשבתי שיהיה יותר טוב) אבל אחרי שאני עושה גיבוי ל DVD מקורי לא משנה באיזה תוכנה אני לא מצליך לשכפל את הגיבוי!!.

אני משתמש ב DVD-R של( MAX (WWW.MAXDISC.DE ו גם עוד סוג אחר שאני לא יודע מה בדיוק (יש עליו פירסומת של חנות צילום עלה לי קצת יותר זול) אבל על שנייהם אותה איכות (די טובה) ואתה תוצאה (לא ניתן לשכפל את הגיבוי) למה זה קורה חברים עזרו לי.....

פורסם

קודם כל חומרה:

1) הוספת את הכונן DVD על אותו ערוץ IDE? אם כן אז תדאג שהצורב יהיה במאסטר והכונן יהיה בסלייב וששני הגאמפרים יהיו בהתאם. כשתבדוק תחזור אלי.

2) אל תחפש דיסקים זולים. זו אחת הבעיות העיקריות. תחפש דיסקים טובים במחיר סביר. למשל ב COMP-IL.

3) סתם מתוך עניין, אתה יכול לתת את הלינק ל DVDSHRINK 3.5?

4) אם אתה מצליח להעלות לדיסק ולראות מהדיסק אז קודם כל הסרט לא הלך וזה כבר טוב לדעת. דבר שני לגיבוי להרדדיסק אין כמו DVD DECRYPTER. דבר שלישי, אל תעלה 700 תוכנות. תשתמש ב DECRYPTER  ובSHRINK ובנירו.

עריכה:

1) תסלח לי שאני שואל אבל אתה עדיין יכול להחזיר אותו? יש צורבים הרבה הרבה יותר טובים באותו המחיר. ועוד יותר עם קצת תוספת.

2) ובהקשר למה שאמרתי לך על הדיסקים הזולים אז תקרא את חוות הדעת של המשתמש הבא ותנסה לצרוב במהירות X1.

יתרונות:

צורב DVD במחיר נמוך יחסית. רכשתי אותו ב-650 ש"ח ב KSP (בלי משלוח). הוא גם צורב כמובן CD במהירות של פי 16.

חסרונות:

הוא צורב את רוב המדיות רק במהירות פי 1, ולא מאפשר לך להכריח אותו מהירות אחרת. גם אם תנסה לצרוב פי 4, הוא יצרוב לך פי 1 ברוב המדיות.

חוות דעת:

טושיבה מצהירה שרק עם המדיות הבאות יש אפשרות לצרוב פי 4:

Taiyo-Yuden

TDK

Mitsubishi Chemical

Hitachi Maxell

Fuji-Film

PVC (Pioneer)

Ritek

Panasonic

Mitsui Chemical

Sony

CMC

אם המדיה לא מהרשימה (ורוב הרשימה לא קיימת בכלל בארץ, ואם כן אז הם עולים לפחות פי 5 ממדיות אחרות), אז הטושיבה יצרוב פי 1! ותשכחו מעדכון של firmware.

בקיצור, להוסיף עוד קצת ולקנות משהו יותר נורמלי.

עריכה: ולפחות חלק מהרשימה כן בארץ ובמחירים סבירים. RITEK G04 עולה 5.5-6.5 שקל. MCC זה בד"כ  VERBATIM DATA LIFE . 11 שקל באופיס דיפו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים