פורסם 2004 ביולי 921 שנים לא בעיה להרכיב אותו, רק צריך להפעיל טיפה כוח כי הקליפס שלו לא סימפטי במיוחדרק חבל לדעתי לשלם פעמיים על היטסינק... איך שאתה רוצה (:
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מהתשובה שלך הבנתי שאתה לא מתכנן אוברקלוקינג בכלל.אז אני ממליץ על הסיילנט באסט, שיעשה את עבודתה קירור בצורה לא רעה בכלל, והוא שקט מאוד!
פורסם 2004 ביולי 921 שנים כי אכפת לך משלוש שנים אחריותמי שעושה אוברקלוקינג צריך לקחת בחשבון שזה יבטל לו את האחריות
פורסם 2004 ביולי 921 שנים אם יש בחנות alx800 קח אותו + מאורר 80ממ חביב כמו הENERMAXאם אין (ברוב החנויות אין!) קח volcano12 שהוא אחלה בקירור רק קח בחשבון שבמהירות מקסימום הוא מרעיש כמו מרוקאית בחתונה של הבת שלה
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר הוא לא יותר מדיי חזק הוולקנו 12? אין משהו יותר פשוט?אני לא הולך לעשות אוברקלוק רצחני
פורסם 2004 ביולי 921 שנים הוולקנו12 נחשב לקירור טוב, לא יותר מזהלהגיד שהוא חזק מידי זה ממש מוגזם, הוא סינק ממוצע+יש את מה שרון26 הציע לך בהתחלה אבל תחלום על אוברקלוק איתו, זה ממש סינק בסיסי
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר חח טוב..פשוט הפחדת אותי קצת בהודעה הקודמת שלך לפני העריכה טוב..אז הלכנו על וולקנו 12
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים הזלמן יותר יקר וההרכבה שלו הרבה יותר מסובכת וכוללת פירוק של הלוח. לא נראה לי שזה מה שהוא צריך. הוא מדבר על OC מתון.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים איכות עולה כסף. לדעתי עדיף לקנות את זלמן בגלל שהוא שקט יותר ויעיל יותר. אבל זו בחירותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.