עבור לתוכן

הקירור שמגיע יחד עם ה amd 2500+ barton מספיק טוב?

Featured Replies

פורסם

אני לא מתכנן אוברקלוקינג לזמן הקרוב...

המעבד ישרוד או שצריך ישר לקנות מאוורר וסינק יותר טובים?

• תגובות 40
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בפירוש לא

לא רק לאוברקלוקינג

גם לשימוש במהירות סטוק המאורר BOX זוועתי

פורסם

קנה AERO 7 LITE עולה 100 שח מקרר הרבה יותר טוב מהמאורר סטוק וגם אם בקר שליטת מהירות בשביל שקט

פורסם

תשמע, קח את המחשב עם קרור STOCK ותראה מה קורה לטמפרטורות וזה תלוי גם במה אתה עושה. אם מספיק טוב לך, תוכל לחכות. אם כבר אתה קונה קרור חדש ומוציא את הכסף אז תקנה משהו שגם יתן לך אפשרות ל OC.

פורסם

הרעיון לא הכי סימפטי

למה שהוא ישלם מחיר מלא על הBOX אם הוא יכול לקנות את חבילת ה TRAY

פורסם

המעבד לא ישרף עם הקירור הסטוק, אבל יהייה חם מאוד. בלי OC הטמפ' יכולה להגיע ל50 מעלות וזה לא נורא!!! זה גבוהה אבל בגבול הנסבל, לא צריך להחליף קירור אם כבר יש לך את הסטוק. אם אתה שואל לפני קנייה אז אני תומך בוואטוס: קח את הTRAY + קירור טוב ב100\ 150 ש"ח שיתאים גם לOC...

פורסם

שלא תעז לקחת תמאוורר BOX

במנוחה המעלות יראו לך נורמלית

אבל כאשר תתחיל לאמץ את המחשב

"הרח של השרוף הוא הגבול"

פורסם

תראה, לא ימכרו לך מעבד עם גוף קירור ומאוורר שלא מתאמים. גם אם תהיה בעיה והמעבד ישרף, יש עליו אחריות של 3 שנים, כך שאין כל-כך מה לדאוג (למעבד BOX, למעבד TRAY יש רק שנה אחריות).

מה שכן, אפשר לשפר את הטמפרטורות בכמה וכמה מעלות טובות ע"י שימוש בגוף קירור ומאוורר טובים יותר.

עוד דבר - לפי מה שהבנתי מהבעיות שלי, AMD לא תכננה את גוף הקירור והמאוורר שלה לטמפרטורות בארץ, שהן גבוהות הרבה יותר מהטמפרטורות באירופה. אני לא יודע אם שמת לב, אבל להרבה אנשים יש בעיות עם המחשבים בתקופה האחרונה (כולל אותי) ולדעתי זה בגלל גלי החום שפוקדים אותנו לאחרונה. אז לדעתי, אם אתה כבר קונה, תשקיע עוד קצת (בסביבות ה-100 ש"ח) ותקנה גוף קירור טוב, שיכול לחסוך לך בעיות בעתיד.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם...

tray+AERO 7 LITE הכי הגיוני לקחת ;)

פורסם

הבחירה הזאת תזכה אותך בטמפ סבירות + OC קטן (ללא העלת באס)

אם אתה רוצה OC יותר רציני תצטרך גם גוף קירור קצת יותר יקר אבל בכללי הAERO 7 LITE לא רע בכלל

תתחדש.

פורסם

תודה לכולם...

tray+AERO 7 LITE  הכי הגיוני לקחת ;)

בוקס + וולקנו . או בוקס בלי כלום. ה 3 שנות אחריות שוות הרבה יותר מההבדל בין הטריי לבוקס.

פורסם

כעיקרון אתה צודק

אני קניתי BOX

גם בגלל שחשבתי שזה יספיק וגם בגלל שלוש שנים אחריות

פורסם

אם אתה מתכנן אוברקלוקינג, אפילו הכי קטן

הדבר היחידי שתקבל באחריות זה בוקס! ואני לא מתכוון ל BOX...

ככה שחבל לקנות סתם את כל החבילה במחיר מלא אם לא מתכוונים להשאר בסטוק

ואני מבקש מראש, שהדיון הזה לא יתדרדר ל "ואיך ידעו אם עשיתי אוברקלוקינג..." יש מספיק תארדים כאלה לא צריך להוריד את הרמה בכולם מספיק בחצי מהם..

פורסם

כן, צריך גם לדעת איפה לקנות

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים? מה אני יקח?

אם אני לוקח את הבוקס ואחרי שבוע שבועיים קונה את ה וולקנו זה בסדר?

מסובך להרכיב אותו? אני לא רוצה להסתבך עם זה..

כי אם אני קונה את הtray אז כבר הם מרכיבים לי אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים