פורסם 2004 ביולי 921 שנים שלום,המחשב שלי מאתחל את עצמו מחדש בכל מאמץ.לא מדובר בכיבוי מסודר של מערכת ההפעלה אלאבכיבוי חשמלי של המחשב.לום האם של ABIT IS7-E2, והמעבד סלרון 2.4התקנתי תוכנת בדיקת טמפרטורות של אביט והטמפרטורה של המעבד היא 50 מעלות ללא מאמץ,בתחילת המאמץ הטמפ' עולה ל53 מעלות ובשיא המאמץ ל57 מעלות (ואז המחשב מאתחל עצמו).האם אני יכול להניח בוודאות שמקור התקלהבחימום המעבד?האם טמפ' כזו נורמלית לסלרון?האם יש לאינטל טבלת טמפ' רשמית?תודה.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים טמפרטורה דיי גבוהה, אבל עדיין אין סיבה להחליף את קירור המעבד, מה שאינטל מספקים מספיק לגמרי (וגם הסינקים של SPIRE שמחלקים במקומם)לאביט יש קריאת טמפ מוגזמת, אני מאמין שבמציאות הטמפ קצת יותר נמוכהבביוס אתה צריך לחפש את המקום לשנות את הטמפ המקסימלית, במקום 60 תכתוב 70יש המון טיפים בפורום להורדת הטמפ כי אתה עדיין זקוק לזהניקוי אבק, סידור חוטיםשיהיה מספיק מאוררים לזרימת אוויר טובהחשוב מאוד אחד מקדימה מכניס אווירואחד מאחורה מתחת לספק מוציא אווירמאורר הספק לא נחשב למאורר מארז אז אל תסתמך עליו.אם אתה בן אדם יצירתי אתה יכול לעשות חור בדלת ובגג זה יוסיף המון לזרימת האוויר ולהורדת הטמפרטורות
פורסם 2004 ביולי 921 שנים המעבד מתחמם מדי. לא משנה הסיבה. אינני יודע אם הטמפ' היא מדויקת אבל גם זה לא משנה . כפי שאתה אומר, ב57C יש RESET. התשובה היא פשוטה. למנוע מהחיישן להגיע לטמפ' ע"י שיפור הקרור של המעבד. (לא של החיישן ). תוודא ותדאג שהסינק צמוד היטב למעבד עם משחה טרמית. תפעיל את המחשב בשכיבה עם פנל הצד פתוח לאיוורור מירבי ותראה מה קורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.