פורסם 2004 ביולי 921 שנים הזכרונות האלה הם 2x512תאמת בשביל האחרויות וכל זה הייתי קונה בארץOCZ או משהו...
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר טוב, אני אבדוק איפ הכדי לי לקנות ואני אעדכן פהעריכה:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ניכנסתי לאתר של KSP ולא מצאתי שם את הזיכרונותף אז אם אפשר תיתנו לינק
פורסם 2004 ביולי 921 שנים ואם בא לך זכרונות ממש ברמה אז בנעה יש corsair 3500c2 שהם זכרונות bh5אפילו יותר מהירים מה 3200xlה xl מופיעים ב ksp כ corsair cl2תלחץ על מידע נוסף(הסימן שאלה הצהוב)עריכה שנייה:אלו לא בדיוק אותם זכרונות בnewegg זה הפרו עם הלדים (חסר חשיבות מבחינת ביצועים)
פורסם 2004 ביולי 921 שנים אתם חושבים שאם הוא נגיד יקנה את הזכרונות בחו"ל יתנו לו אחריות בארץ איכשהו דרך היבואן? אם הוא נגיד ישיג אישור של newegg שמגיעה לו אחריות או משהו?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים זאת שאלה שגם אותי מעניינת כי נראה לי שזה הגיוני מאודאם קניתי כרטיס בחו"ל מגיעה לי אחריות ואני חושב שיש אפשרות לדבר עם CORSAIR במקרה הזה דרך אימייל או משהו בכדי להפעיל את האחריות כי שמעתי על מקרים כאלה...
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר אני רואה עכשיו שבksp לא מוכרים אותם בתור שני סטיקים, אם אני יקנה שתיים מהם אני מפחד שזה לא יעבוד בduar ddrומישהו יודע מי הם היבואנים של corsair לארץ?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים שווה למצוא את היבואנים ולדבר איתם על זה, אם תוכל להשיג אישור מראש מהם שאחרי שתקנה וnewegg יאשרו את זה או משהו תהיה זכאי לקבל אחריות גם בארץ.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר אוקי, מצאתי את היבואנים של הזיכרונות והם: TDSD אבל מישהום מה האתר שלהם לא עולה www.tdsd.co.il אז מצאתי את הטלפון שלהם , אז אני יתקשר אליהם יום ראשון, אז רציתי לדעת מה אני אמור להגיד להם<?וכתוב שאתר שאפשר לקנות בלמיר או בפנדה, אז איפה כדאי לי לקנות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.