עבור לתוכן

מודאג מאוד

Featured Replies

פורסם

תקשיבו אני פשוט חייב עזרה אני הולך להשתגע,זה הסיפור:התחלתי להתעסק קצת בoc הכל הלך כמו שצריך ובבעיית החום טיפלתי הטמפרטורות עמדו על משהו כמו 31 מעלות למעבד ו26 ללוח.

את התוצאות(הטובות לדעתי) האלה השגתי עם סירקולציה נכונה ו4 מאווררים.הפסקתי עם הoc ומשום מה הטמפרטורות זינקו למשהו כמו 39 40.די נבהלתי אז התחלתי בסידור מאסיבי של 10 מאווררים (סה"כ) וסירקולציה עם המון אבל המון תכנון,לא עזר... לאחר מכן פשוט התחלתי להפציץ אוויר קר כמה שאני יכול והאוויר החם נפלט מ2 מאווררים,נשמע רעיון טוב אבל הוא לא כי לא הושקעה כל סרקולציה כאן והטמפרטורות עדיין עומדות על 39 40.רציתי לדעת אם למישהו יש איזשהו רעיון למקרה הכי מוזר שיש(יותר חם בלי oc מאשר עם...)תכנוון לסירקולציה או אפילו חומרה חדשה,הרבה זמן רציתי לקנות איזה zalmen חזק במקום 10 מאווררים :-[,אבל רציתי ליהיות מקורי.או שבכלל אני סתם מודאג כי אלו לא טמפרטורות גבוהות(לדעתי כן) בכלל ראיתי בהרבה אתרי מודינג ש57 זה לא כל כך נורא...בכל מקרה תודה מראש.

פורסם

זה הקיץ.. אין מה לעשות חם ועם זה עולה הטמפ"

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה לא חשבתי על זה(בלי ציניות) אבל בטוח שזה כל כך משמעותי?!אתה יודע 8-9 מעלות זה די רציני...

תודה

פורסם

זה בטטוח הקיץ, המחשב שלי עלה 13 מעלות

פורסם

הרבה זמן רציתי לקנות איזה zalmen חזק במקום 10 מאווררים

זלמן? חזק?!

בכל מקרה מיום ליום ניהיה יותר חם אז אל תצפה שהמחשב ישאר בטמפ' נמוכות..

הטמפ' שלך עדיין דיי טובות ואין סיבה שאפילו תתחיל לדאוג, בגלל זה תשנה את הכותרת למשהו יותר נורמאלי.

תקרא את חוקיי הפורום אם אתה לא מודע אליהם (במקרה הזה לגביי כותרות).

פורסם

אני בלי OC ויש לי 50 מעלות בלי מאמץ אז מה אני יגיד?

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם אבל עדיין קיץ?! לא יודע נראה לי קצת תמוה עדיין חוץ מזה 39-טובות?אז מעניין מה רע בעיניך... :)

פורסם

אני בלי OC ויש לי 50 מעלות בלי מאמץ אז מה אני יגיד?

גם אני באותו מצב, איזה מארז וקירור יש לך?

לפותח הת'רד הטמפ' שלך מצויינות אבל ממש לא הגיוניות (לפני האוברקלוק) אני מניח שיש לך לוח של אסוס, אם גכן אז תוסיף בערך 5 מעלות למה שכרגע מציג לך החיישן.

ועדיין אל תדאג , אצל כולם זה ככה, הקיץ השנה חם מאוד, אני עומד על 50 מעלות וזה במנוחה.. אז אתה עוד במצב מעולה.

נ.ב איזה קירור יש לך?

פורסם

Electric Boom אחי , יש לך מעלות מעולות , הרבה אנשים היו רוצים כאלו מעלות בקיץ... , אני עומד עכשיו על 47-49 עם OC לא גדול כל כך... , וזה עוד נחשב לסביר+ , של אח שלי עם אוברקלוק דיי גדול עובד על 54-55 מעלות...

פורסם

תודה לכולם אבל עדיין קיץ?! לא יודע נראה לי קצת תמוה עדיין חוץ מזה 39-טובות?אז מעניין מה רע בעיניך... :)

39 זה טוב מאוד במיוחד לAMD.

אני חושב שאמרתי לך לשנות את הכותרת !

תקרא את חוקיי הפורום.

פורסם

ק-י-ץ

אותו סיפור אצלי, בחורף סביב ה30~ בקיץ 40+

פורסם

א.תשנה את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי

ב.יש לי גם אי אמ די והוא עומד על 38 מעלו

אז אין לך מה לדאוג

אפילו עם המחשב שלך יהיה על 57 מעלות הוא יעבוד טוב

הסר דאגה מליבך

;)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם,אתר רציני אין מה לומר,אבל כמה דברים: אין לי AMD (וטוב שכך...) ואני די חדש כאן אז מצטער על הכותרת או על כל דבר אחר שהמנהל העיר לי עליו(תבליג פעם ראשונה :))

אממ אני עדיין מחכה לתשובות יותר עינייניות זאת אומרת פתרון יעיל.

בכל מקרה תודה לכולם,אחלה אתר :D

פורסם

מצטער..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים