עבור לתוכן

הסרת הIHS, יש pics

Featured Replies

פורסם

שלום. הסרתי היום את הIHS ובאתי לפרסם תמונות וביצועים.

כבר כתבתי על זה בת'רד המדריכים, אז הנה הלינק: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0

בכל מקרה, באתי כדי לכתוב את השיפור בביצועים שהוא עצום. במנוחה שיפרתי בבערך מעלה שתיים ובזמן עבודה שיפרתי בכ9 מעלות!

אם קוראים את המדריך הסיכון הוא לא כזה גדול (אבל עדיין קיים). אני חושב שזה משתלם.

אם מישהו אחר עשה את זה, שיגיב, אני רוצה רוצה לדעת מה עשיתי דפוק כ: .

אני חושב שגם צריך לעשות רשימה של היט סינקים ש"תומכים" במעבד בלי IHS.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

ריספקט על האומץ ועל הביצוע !

פורסם

כל הכבוד עכשיו דבר אלי במספרים. ;)

פורסם
  • מחבר

ווי, לא ידעתי שהפורום הזה פעיל בשעות האלה.

במספרים:

במנוחה הייתי מקודם ב43-44 ועכשיו אני ב42-43. בעבודה הייתי מקודם ב61-63 ועכשיו אני ב53. זה על פנטיום 2.4 ב3060. עם מתח 1.6 למרות שהלוח נותן בקושי 1.5.

פורסם

ווי, לא ידעתי שהפורום הזה פעיל בשעות האלה.

במספרים:

במנוחה הייתי מקודם ב43-44 ועכשיו אני ב42-43. בעבודה הייתי מקודם ב61-63 ועכשיו אני ב53. זה על פנטיום 2.4 ב3060. עם מתח 1.6 למרות שהלוח נותן בקושי 1.5.

פעיל פעיל ! חבל שלא ראית מה הלך פה אתמול בפורום כללי בלילה ;D

פורסם

כאן זה אתר ללא הפסקה .... ;)

סחתיין על האומץ!!!

יצא יפה אבל למה אתה כ"כ גובהה גם ככה,

אתה עם SLK ??

פורסם
  • מחבר

למה גבוהה?

בגלל הלוח Abit הדפוק שלי (IS7-E), הוא מקפיץ את המעלות במלא. הוא גם לא מצליח לתת מתח כמו שצריך (כמה קשה זה כבר יכול להיות?).

פורסם

כל הכבוד על האומץ

לא רעדו לך הידים?

פורסם

הIHS שלך היה משוייף לפני כן ?

פורסם

יפה מאוד! סחתיין על האומץ ומה זה המשטח השחור ששמת עליו את המעבד בזמן החיתוך?

פורסם
  • מחבר

כל הכבוד על האומץ

לא רעדו לך הידים?

רעדו בהתחלה, אבל אחרי חצי שעה של עבודה עדינה אמרתי נמאס והתחלתי לדחוף בעצבים את הסכין לכוון הליבה תוך צעקות של "שמע ישראל".

הIHS שלך היה משוייף לפני כן ?

כן, ולא בצורה טובה במיוחד. :P

יפה מאוד! סחתיין על האומץ ומה זה המשטח השחור ששמת עליו את המעבד בזמן החיתוך?

זה הסוד להצלחה, חבל רק שאני לא יכול להסביר מה זה. זה הגיע כבידוד לאיזה משהו מזכוכית, צילמתי את ה"דבר" ואת המשהו מזכוכית, אולי זה יסביר. מה שטוב בזה זה שזה ספוגי ועם ציפוי בד למעלה, אז הספוג יותר רך מקלקלר וגם הבד תופס את הפינים.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

למה גבוהה?

בגלל הלוח Abit הדפוק שלי (IS7-E), הוא מקפיץ את המעלות במלא. הוא גם לא מצליח לתת מתח כמו שצריך (כמה קשה זה כבר יכול להיות?).

גם שלי לא מסוגל ( P4C800) .....

איזה מעבד זה ?

פורסם

מיילא תמונות.

אבל משהו אחד מוזר לי,למה פירסמת את זה כמדריך ?

יש לך למעלה בחדשות עדיין את המדריך של pc spot לזה.

זה לא ממש מדריך שלך עקרונית זה תמצות של שלהם.

אבל חוץ מזה אחלה עבודה!!

תגיד לא הייתה לך אז בעייה עם ההיטסינק באמת?

פורסם
  • מחבר

המדריך של PCspot באמת לא היה משהו, לא הסביר בכלל. רק הראה תמונות והסביר את הסיכונים. חוץ מזה, לפי ההסבר שלהם, מסוכן להוציא את המעבד מהתושבת - אבל איך בדיוק אפשר לעשות את זה עם המעבד בתושבת?!

ההיט סינקים של Thermalright מתחברים עם ברגים שמורכב עליהם קפיץ, הבסיס של הברגים מאוד נמוך, אז הם מסתדרים עם מעבד שנמוך ב3 מ"מ. אם במקרה יש בעייה, אפשר להוריד אחד מהפלסטיקים ששמים בין הברגים לבין הלוח אם (הכוונה לברגים שמבריגים את ה X-Plate) כדי לגרום לבסיס של הברגים עם הקפיץ להיות עוד יותר נמוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים