פורסם 2002 באפריל 1623 שנים ווווהווווואני הולך!!רק צריך להמר על השער שלא יהיה פיגוע בתור שלוזרקו מספרים בין 1-6 הספירה תהיה משמאל לימין בשערים
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים ווווהווווואני הולך!!רק צריך להמר על השער שלא יהיה פיגוע בתור שלוזרקו מספרים בין 1-6 הספירה תהיה משמאל לימין בשעריםאני מהמר על 3.
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים גם אני אהיה :-)לאנשים שחורשים כל היום על המחשב יש מראה מיוחד?איך אני אזהה אותכם?? ;D
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים חחחחחחחחחחחחחח לא יודע כבר מה לחשוב לא מזמן שמעתי שוב שההודעה שלא מבטלים היא כוזבת וזה נסיון כושל של משרד "הכרטיס" חברים שלי עובדים שם ומייחצנים למופע שמעתי על אומנים שלא יגיעו והמון ביטולים ולחץ מאוד מסיבי עכשיו אמרו לי גם שלמרות כל ההודעות הקודמות זה לא נכון ואין מופע בסוף ושמעתי את זה מדיי הרבה אנשים באסה :'( דווקא השנה רציתי ללכת אבל באמת אני כמעט בטוח עכשיו מידיעה שהגיע אליי זה אתה שאין אמפי נ.ב קניתם כרטיסים ב 110 שקל ????????
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים אז רגעישאו איןבלי שמועות רוטריות...דיברתי עם יחצניתי האהובה והיא אמרה שהיא התקשרה למארגנים והם אמרו שיש בסוףודיברתי עם איזה צ'יקיטה שאמרה שהורים של חברה שלה התקשרו למשטרת ראשלצ והם אמרו שאיןנ.בכן
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים בואו נחליט על מספר של שערככה שאם נתפוצץאז ממש כל הפורום יהיה עצובואם לא אז ניצלנובנתיים יש קול אחד לשער 3
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים בואו נחליט על מספר של שער ככה שאם נתפוצץ אז ממש כל הפורום יהיה עצוב ואם לא אז ניצלנו בנתיים יש קול אחד לשער 3 מצחיק ולא מצחיק :-/
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים אנשי הפורום אתם מתייחסים לזה בזלזול!!זה חיים ומוות פהתתחילו להפעיל את האינטואיציות שלכם!3 נשמע לי בטוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.