פורסם 2004 ביולי 721 שנים אני רואה את הסרט אבל נגיד בתוכנה כזאת של כתוהביות אז אתה לא רואה את הזמן רץ זאת אומרת אני רואה את התמונה ושומע את הקול וגם במדיה פלייר אני מצליח אבל בכל התוכנות של הכתוביות יש לי בעיה עם הסרטים באיגות xvid יכול להיות שאני צריך איזה מקודד מסוים בשביל זה או שיש פיתרון אחר תודה לעוזרים
פורסם 2004 ביולי 721 שנים אתה יכול לנסות את החבילת קודקים של Kazaa ולראות אם זה נפתרhttp://g8.edskes.com/klcodec227f.exeftp://ftp.atfile.com/download/KLite_CodecPack/2.27/klcodec227f.exeftp://ftp.ku.lt/pub/Windows/audio/K-Lite/klcodec227f.exe
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מחבר תודה על הניסיון לעזור אהל זה לא עבד.זה רק בעיה עם xvid כל שאר הפורמטים של הוידאו טובים.
פורסם 2004 ביולי 721 שנים יכול להיות שהבעייה לא אצלך אלא בקידוד עצמו.ניסית עם פליירים שונים?BSPlayerMV2Player(פליירים עם אפשרות לכתוביות..)
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מחבר כן ניסיתי עם פליירים שונים ובכולם זה עם אותו דבר ניסיתי ב mv2 player וב- bsplayer וב- subtitles editor ובכולם זה אותו דבר
פורסם 2004 ביולי 721 שנים לחיצה ימנית על המחשב שלי-מאפיינים-חומרה-מנהל התקנים-Sound video and game controll- video codec-properties-propertiesותסיר שם כל דבר שקשור לXvid ואפילו Divx ואחר כך תתקין מחדש את החבילת קודקים שהבאתי בהודעה מקודם ותראה אם זה עובד.כמובן שתעשה גם ריסט אחרי כל שלב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.