עבור לתוכן

לכל אלה שרצו לראות את אחות של ייטב (install)

Featured Replies

פורסם

טוב רק רציתי לעדכן אותכם שעידכנתי את ההודעה הקודמת

ושנימאס לי מהניק הזה הוא כבר ישן אני מעביר עכשיו לניק שאני משתמש בו כבר חודשיים הוא הרבה יותר חדש ומקורי

אז מהיום הניק שלי זה

born to be dead

וVATOS אחי זה לא ft זה fr (קיצור של השם משפחה!)

• תגובות 71
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יודע תיקנתי ל fr ישר אחרי ששלחתי את ההודעה

ואיפה בדיוק היא שמה תמונה אני לא ממש ראיתי אתה מוזמן לתת לינק

התמונה בדף הראשון עם החולצה הכתומה זה אני שמתי את הלינק שאחיה פירסם בשביל להראות את התוכי שלו, לא להראות אותה

פורסם
  • מחבר

לזה שאמר בת 15!?!? טוב חבל מאוד ואני לא מבינה לאיזה רמה ירדתם אנשים??!?!

הורדתי את הראש שבטעות מישהו לא יזהה אותי איפה שהו...

בכל מקרה אני כולה רציתי לצחוק איתכם ולדבר  איתכם קצת כי אתם מקבלים רק מחמאות מאחי אבל אישית אני כבר לא מבינה ממכם כלום ואולי גם לא הכי אותו (את אחי) אחרי כל זה....

עריכה:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

טוב הוצאתי את התמונה שלי, לזה שחושב שזה צומי!!!! צומי אתה שמדבר ככה בכלל....ולמה אני בכלל מתעצבנת אני לא מבינה!! אחרי שתכירו אותי אולי יהיה לכם משהו להגיד עלי בנתיים לא ראיתם כלום וחבל מאוד שאתם ככה מתנהגים !!!

פורסם

כבוד לאח שלה מה הוא קשור לזה היא פתחה את התרד זו בעיה שלה אף אחד פה לא אמר עלייה דברים מלוכלכים או משהו.

בכול מקרה אם הוא ינעל או לא מה זה משנה תרד חסר תועלת בכול מקרה סליחה רוני מה לעשות אלה החיים ניהיה ישיר איתך.

עשית טעות שפירסמת את עצמך בביקיני מאמי מחר בבוקר משום מקום יצוצו 100 איש באיי סי קיו ואם כבר פירסמת תראי את הפנים זה חלק היה חשוב.

פורסם

נו באמת מה את מנסה להיות אקזיטית עם האננס הזה

יש לך גוף בסדר, דוגרי? גרוש לא יותר מזה

60 אחוז מהבנות בשכבה שלי יש להם גוף יותר טוב ממך

אני לא בקטע של להעליב או לתקוף אני לא מבין מה המטרה שלך בלשים תמונה עם ביקיני כאילו יש לך גוף מי יודע מה

את ילדה ממוצעת לגמרי אני אומר לך את זה מכל הלב את נראת בסדר אני לא מבין ממה יש להתלהב פה

תאמיני לי עם איזה חולצה שיושבת יפה כמו הכתומה ועם מכנס שיושב טוב את תראי הרבה יותר טוב, להצטלם עם ביקיני זה... לא מתאים... בכלל לא

אחרי זה את מדברת על ילדים שחיים במחשב ומתלהבים מזה, ברור שיתלהבו שאת מציגה את הגוף שלך ככה

תצטלמי כמו בן אדם יראו מה את באמת..

פורסם

הורדתי את הראש שבטעות מישהו לא יזהה אותי איפה שהו...

.

אההההההההההההההההה חשבתי את עובדת בשב"ק

עכשיו את ניראת בי"ב

ודוגרי הייתי מדבר איתך באיי סי אבל גם לא יודעת לצחוק וגם גוף כזה (סליחה אבל יש לי ידידות עם גוף הרבה יותר שווה) ------לא שווה שיחה....

(שוב מאמי בלי כוונה לפגוע...)

,VATOS ,אחי צודק, באמת מה הקטע עם האננס<??!?!!

נ.ב.

איך אני מעלה תמונה??

פורסם
  • מחבר

סבבה אנשים אין לי בעים מה אתם חושבים עלי..............כל אחד ומה שהוא חושב!!!

לצחוק יודעת אבל אתם כאן עושים מכל זבוב פיל!! ומה אני יעשה אני במחשב של אחי וממש ממש אין לו כאן תמונות שלי ...

בכל מקרה אני מקווה שהנושא הזה ניגמר.....ותחשבו מה שבא לכם סלאמט!!!

פורסם

לא קטע של גוף או לא, גם אם היה לה סתם גוף לא אטרקציה הייתי מדבר איתה בסבבה

אבל שבת מציגה את עצמה ככה, דבר ראשון פותחת תארד על עצמה, דבר שני מעלה תמונה שלה בביקיני

סליחה אם אני נשמע זקן או קיצ'י אבל זה זנותי רצח זה ממש ממש מגעיל בעיניי

אני נדלק מזה רצח בגלל זה אני נשמע תקיף, ומצטער אם זה ככה באמת שלא זאת הכוונה

BTBD: אתה למטה לוחץ על ADDITIONAL OPTIONS ומעלה עד 2 תמונות בכל הודעה.. בקטע שהיא אקזוטית ככה..

פורסם

Vatos הברחת את הילדה אני מקווה שאתה לא עושה את זה ל100 בנות ברחוב תירגע מסכנה עשית לה רצח אופי על תמונה בביקיני אני עכשיו מרחם על אח שלה מה שהוא בטח יעבור במפגש פורום הבא.

פורסם
  • מחבר

טוב איל שלא קוראים לך...קודם כל נעים מאוד רוני התמונה הזאת עכשיו תרדם אם היית לי תמונה אחרת הייתי שמחה זה רק לזה שחשב שיש לי גוף של ילדה בת 15 אז רציתי להגיד לו שממ שלא

שניתץ כל פעם ראשונה אני רושמת בפורום אני ממש לא אוהבת את הדבר הזה...

דבר שני זאת ממש לא הייתה הכוונה שלי לפתוח תראד על עצמי או איך שאתם לא רושמים את זה או קוראים לזה פשוט היה מאוד מסקרן אותי מי אתם וטוב ככה זה ניגמר מאוד חבל!!

פורסם

אתה לא צריך ללמד אותי איך להתנהג עם ה100 בנות ברחוב

ואני לא צריך ללמד אותה איך להתנהג באינטרנט, כל אחת עושה מה שבא לה

אני עושה לה רצח אופי? כן, כי זה מה שנראה לי, אמרתי את זה כבר.. בת שפותחת תארד על עצמה! ומציגה את עצמה בביקיני! בעיניי ילדה שמחפשת צומי

היא באה ביציאות של ילדים חיים במחשב מסתכלים עליה, איך לא? תראי איך את מציגה את עצמך איך את מצפה שלא ידבקו אליך ילדים בפורום..

הייתי במקומה מתבייש להציג את עצמי ככה, ולא בגלל הגוף שלה אלה בגלל הרושם הראשוני שזה עושה על ילדים נורמליים

ילדים נורמליים = ילדים שרואים את המטרות של הילדה, לא אחד כזה שרואה את החזה שלה ומשתגע והולך לצודד בה בגלל שהיא כוסית וואי בא לי לעשות עליה רושם טוב כמו ילד מסכן אולי יצא לי משהו והיא תדבר איתי באיסי וואי איזה מגניב לי...

פורסם
  • מחבר

Vatos הברחת את הילדה אני מקווה שאתה לא עושה את זה ל100 בנות ברחוב תירגע מסכנה עשית לה רצח אופי על תמונה בביקיני אני עכשיו מרחם על אח שלה מה שהוא בטח יעבור במפגש פורום הבא.

ומה הולכים לעשות לו?!.....למה שיעשו לו משהו מה הוא קשור לכל זה

ואתם יודעים למרות שאין לי מה לעשות שם ....

אני אבוא איתו סתם כדי לראות מי כל אלה שהגיבו לי...

פורסם

באמת למה שיעשו לו משהו מה הוא קשור למה שהיא רושמת...

אני אומר מראש שלא רציתי להמשיך את השיחה עליה בגלל הכבוד שאני נותן לאח שלה

אתה היית רוצה להכנס לפורום ולראות ילדים מזילים ריר על התמונה של אחותך ?

פורסם

לראות מי כול אלה שהגיבו לך מה נראה לך שאם אנחנו יושבים קצת על המחשב כולנו חבורה של שמנמנים מסריחים עם פרצוץ תחת תקשיבי את כול כך רוצה תמונות שלנו יש תרד בראש הדף של תמונות של אנשים מהפורום אני בכול מקרה לא יגיע למפגש כמו תמיד אין לי זמן לזה  רוצה תמונה שלי אישית תני אימייל נשלח לך מה את חושבת שאני פוחד להראות את עצמי מסתתר מאחורי איזה שם ומשחק אותה גבר?

וואטוס על תגיד לי שבשיכבה שלך לא יורדים על כול אחד שאחותו נראת טוב זה פשוט דבר שעושים בכול מקום אני לא ישקר גם אני לפעמים עושה את זה הכול בצחוק וכולם מבינים את זה.

פורסם

BTBD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח VATOS אחי עכשיו התחלת לקצר אותי??

!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פשוט קרא לי עידו.....

עכשיו רונית נדמה לי....

מאמי אם את רוצה לדבר איתנו לראות איך אנחנו אז אל תפתחי את ההודעה ב"מי שרצה לראות " או משו כזה אם היית פותחת במשו בסגנון "היייי אנשים אני אחות של install מה קורה??" כול משו כזה בכיף מאמי היינו מדברים איתך כמה שאת רוצה את בחרת איך לפתוח את ההודעה ובסוף את מאשימה אותנו

(טוב נו היא בת אי אפשר להאשים אותה על זה)

הקיצר מאמי חבל כי אני לא מכיר אותך ויכול להיות שאת ממש חמודה ופעם הבאה אם את רוצה לדבר אז בכיף אבל תפתחי בצורה שמראה את זה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים