עבור לתוכן

לכל אלה שרצו לראות את אחות של ייטב (install)

Featured Replies

פורסם

לא אחי זה שונה אנחנו לא פתחנו ת'ראד על זה ושיגענו לאנשים ת'מוח עד שהם מוכנים שהיא תיהיה דומה לאדיר מילר היא באה והתחילה עם זה!!!

אווווווווווווו תעלי כבר תמונה אני משתגע פה

נ.ב

אני לא כול היום על המחשב והראש שלי לא יותר מידי במחשב (אם אתם מתעקשים על שמות סתכלו כמה הודעות למעלה ואת שאר השמות אני לא יזכיר פה)

• תגובות 71
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואטוס אני לא מצדיק אותה כי אכפת לי ממנה אני לא מכיר אותה בגרוש אבל מה בזמן האחרון כול תרד שנפתח בפורמים חייבת לצוץ איפשהו ההודעה של המשועמם התורן שקשורה איך שהוא לצמונות סרטים של מפורסמות או סתם אחות שבפוקס נכנסה לפריים, רק לפני כמה דקות נפתח תרד על הדריוורים החדשים מבית ATI ואני לא יודע מה הקשר בין דריוורים לבין תמונות מצוירות של יפניות אבל כן גם לשם זה הגיע ::).

פורסם

רק לפני כמה דקות נפתח תרד על הדריוורים החדשים מבית ATI ואני לא יודע מה הקשר בין דריוורים לבין תמונות מצוירות של יפניות אבל כן גם לשם זה הגיע ::).

אחי באיזה פורום??

(תן קישור אם אפשר...)

פורסם

דיי כואב לי על הילד (idofr) מסכן הוא לא ירדם

קח אחי עלי, תסתפק בזה...

www.vl.rehost.co.il/girl.jpg

וFARKASH7... אחשלי take it easy אין מה לעשות תמיד יהיה משהו קטן שיעלה צד אחר לדיון, נגררים זה לא אמור להיות ככה אבל יש תארדים שחוזרים למסלול (כמו הדרייברים של ATI) ויש כאלה שנסחפים וננעלים בצדק (כמו של INSTALL)

פורסם

חחחחחחחחחחחח VATOS אתה פיקסו אחלה תמונה אהבתי.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי פה

ובקשר לזה

יש עוד 100 בנות כאלה רק תצאו לרחוב

לא יפה:)

פורסם

חחחחחחח VATOS די אני מודה, אתה סטלן יותר ממני! :o

פורסם

לא קטע של יפה או לא יפה היא לא אמורה להעלב עוד אף אחד לא ממש ראה אותה

אבל בסך הכל מה ראו רק את החולצה שלה? אתה יוצא לרחוב אתה רואה עוד 100 בנות עם פרונט כמו שלה.. לא מבין מה ההתלהבות שעשו סביב התמונה הזאת..

פתחו ערוץ 10 באקזיט יש עכשיו אחת עושה ברייקדנס נראת יותר טוב מכל התמונות שעברו על הפורום הזה, ובתור בונוס היא עם רגליים חשופות שיהיה לכל הבנים פה על מה לחלום בלילה....

פורסם

זה בהשראת הקלטת הלוהטת

או שנגיד באשרעת הקלטט הלואטת.

פורסם

מה בדיוק חימם אותך בקלטת? רק שמעת עליה.. אפילו תמונה אחת מהקלטת לא ראיתם!

פורסם

מה בדיוק חימם אותך בקלטת? רק שמעת עליה.. אפילו תמונה אחת מהקלטת לא ראיתם!

טוב לא צריך להגזים אתה לא צריך להיות חסיד אומות העולם

פורסם

VATOS

אחי תגיד לי מזה התמונה הזאת מה אתה מפגר?!?!?

עכשיו אני בכלל לא ישן יהיו לי סיוטים כול הלילה !!!

חכה חכה אחי אני יסכור לך את זה!

למה אתה רואה אקזיט בשעה הזאת??

עריכה::: אהההההרההה ייווווווווווווווווווווווווווווו איזה מפגרים אנחנו היא כן שמה תמונה אנחנו פשוט מפגרים מידי כדי לראות את זה אז הנה עכשיו קלטתי אז אני מעלה אותה....

(מאמי אשכרה כוסית ;))

טוב כנסו לפה אני מקווה שזה יעבוד

http://photos.walla.co.il/ido_friman

פורסם

[דודי הסטלן]

לא מתקרב לזה.... דוגרי אני כמוך כמו כולם בכיף התמונה שלה עשתה לי חשק לראות המשך אבל לא עד כדי כך שצריך להגזים ולהתמכר ולהשתגע לראות את כולה

אבל העניין עם הקלטת? הצחיק אותי... לחשוב שסלב מפוצצת בכסף מתעסקת בדברים כאלה שיכולים ללכלך לה את הקריירה

להתחמם מזה? שהשמועות על הקלטות יעשו לי משהו? לא ממש.. אני לא רואה שום סיבה, לא ראיתי שום תמונה מהקלטת אני לא מבין על מה כל הבלאגן

עכשיו בוא נבהיר דבר כזה

התארד התגלגל לדבר על הקלטת

התארד לא התדרדר לדבר על הילדה, המטרה של התארד זה הילדה.. היא פתחה ובחרה לדבר על עצמה

שני הנושאים האלה כבר ננעלו בעבר, אני מאמין שהתארד הזה ינעל ברגע שהגלובל מודרייטור הראשון יכנס

אני רואה רק סיבה אחת להפסיק לדבר על זה עכשיו, וזה הכבוד שאני נותן לאח שלה INSTALL.

[idofr] סורי אחי :\

[rontch] אם זה הגוף שיש לך בי"ב אז באמת אני לא מבין על מה יש להתלהב, את נראת בת 15 גג... בכל מקרה שיהיה לך בכיף עם הגישה שלך אני לא חושב שתגיעי רחוק, בכיתה יב פותחת תארדים על עצמה........ עצוב קצת

פורסם
  • מחבר

אחים שלי אני לא מבינה על כל מה זה?!?!

באמת שלא ציפתי לכל כך הרבה תגובות ומי שאמר שאני מחפשת תשומת לב ממש לא צודק

פשוט הפליא אותי ששמעתי את אחי אומר לי שרוצים תמונות שלי מכולה תמונה קטנה שראו אם בכלל אפשר לקרוא לזה תמונה בכלל!!!

בכל מקרה תמשיכו להנות לכם עם המחשבים שלכם ועם כל מה שאתם מתעסקים בו היה נחמד לדבר איתכם באמת!!

וסורי אני לא כזאת קטנה אני כבר בכיתה י"ב....למי שלא ידע בדיוק....

ולאדיר מילר אמרתם שאני דומה?!?!............לאה לא הייתי אומרת סתם אנשים מה זה לא בראש שלי שתתווכחו על כל הנושא הזה סתם דבר דבילי שקרה בטעות....

אני לא כמו שאולי חשבתם אולי מי יודע יש כאן את האיסי קיו שלי אם בא לכם דברו איתי שם אולי תקבלו איזה תמונה....למרות שאני לא שולחת בדרך כלל.....(134948574)

וזהו שיהיה לכם אחלה חייםםםםםםםםם בההההההההה בייי..... :-* ;D

פורסם

יוווווו איך אתה כזה רציני ואטוס כולה אמרתי משהו בצחוק כמו תמיד, לא צריך לקחת את זה כ"כ ברצינות וחוצמזה אל תשים אותי בקטגורייה של אלה שנגנבו מהתמונה של הילדה הזאת כי בהתחלה לא הבנתי כלום מכל הסיפור שהתרחש כאן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים