פורסם 2004 ביולי 721 שנים שלום לכולם!!מה המצב זאת רוני אחות של ייטב(install)אני רואה שכל כך רציתם לראות תמונות שלי....וכמו שאחד ממכם רשם כאןאולי באמת אתם נימצאים יותר מידי בתוך המחשב...שאתם לא רואים בנות!@אוהבת את כולכם!! :-*אז מה אתם באמת כל כך מעוניינים לראות תמונות שלי?!?......כולה ראיתם איזה 1/8 גוף אם בכלל!!
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מה המטרה של התארד ?כל יומיים נפתחים פה עוד כותרות סתמיות בלי סיבהנעלו את התארד של התוכי שלכם בגלל זהאת רוצה לתת תוכן לתארד? תעלי תמונות.. לפחות יהיה סיבהסתם לשלוח הודעה על זה שאת אחותו ?
פורסם 2004 ביולי 721 שנים תעלי תמונות!! חחדרך אגב אני רואה עכשיו אינטנרט TV דרך וינאמפ איזה קטלני זה פעם ראשונה ראיתי שיש דבר כזה בכלל ;D
פורסם 2004 ביולי 721 שנים חח באמת יש דבר כזה? באיזה גירסא?ובאמת תעלי תמונות, אני רוצה לראות אם את באמת שווה את ה4 עמודים + נעילת תארד או שזה היה סתם בזבוז..
פורסם 2004 ביולי 721 שנים וואלה היו פה 4 עמודים??פשששששששששששששיפה 4 עמודים בהחלט שווים תמונה אני חושב..
פורסם 2004 ביולי 721 שנים אולי באמת אתם נימצאים יותר מידי בתוך המחשב...שאתם לא רואים בנות!@ :-*אז מה אתם באמת כל כך מעוניינים לראות תמונות שלי?!?......כולה ראיתם איזה 1/8 גוף אם בכלל!!קודם תירגעי המצב לא ככה...וכן רוצים לראות!!! (סתם סתם...) אל תקשיבי לאנשים כאן יכול להיות שחלקם פדופילים...
פורסם 2004 ביולי 721 שנים וכן רוצים לראות!!! (סתם סתם...) אל תקשיבי לאנשים כאן יכול להיות שחלקם פדופילים...אמר הוא בקול, ולחש בליבו בשקט: "איזה ביאוס אם היא תקח רציני את הפדופילים ובגלל זה לא תעלה תמונות :-\"מה הקטע חרמנים לא חרמנים, פדופילים בטוח לא - כולם פה מתחת לגיל 25אבל דוגרי נראה שיש עליה גוף פסדר רצו לראות תמונות, הילדים קצת הגזימו בתגובות והתחילו להסחףאל תקחי את זה יותר מידי אישית את לא קלאודיה שיפר, תראי תמונות נראה אם את קרובה או לאיש עוד 100 בנות כאלה רק תצאו לרחוב
פורסם 2004 ביולי 721 שנים דיייייייייייייייייייייי אתם משגעים אותי מיקודם לא היה איכפת לי תמונה או לא אבל עכשיו אתם מדברים על אז זה משגע אותי!!!!!זה כמו לשים לתינוק סוכריה 2 ס"מ מקצה היד שלו ושהוא לא יכול לזוז!!!זה משגע!!!למי איכפת כוסית או לא כבר שיגעתם אותי מצידי שתיראי כמו.......אדיר מילר העיקר תעלי תמונה!!!!יוווווווווווווווווווווו איתכם
פורסם 2004 ביולי 721 שנים הסמי מחקו אותי......לא סתם הרוסיות מחקו אותי(ולסשה,קריסטינה,כריסטינה,נטלי,נטלי אל תעלבו זה לא אישי)
פורסם 2004 ביולי 721 שנים סליחההההה????????????אחרי שננעל התארד עזבנו אותה בשקטהיא זאת שפתחה את התארד למטרה הזאת!, איך אתה יכול לבוא אלינו ולהגיד לעזוב אותה...
פורסם 2004 ביולי 721 שנים באונה חברה המצב אנוש קשה מידי אני מסכים עם פותחת התרד הראש ועוד חלקים של כמה חברה פה יותר מידי במחשב אתם קופצים מבקושי חצי תמונה כולה תמונה זה לא זז זה לא מרעיש מה מעניין בזה כבר מלא סרט.אם כולכם רוצים כול כך תמונה שלה למה שלא תעלו תמונות שלכם קודם(אני יודע שיש כבר תרד בנושא) אחר כך תדברו איתה על תמונה.
פורסם 2004 ביולי 721 שנים חחחחחחחחחחחחח איזה ילדים אתם יאאלה , אתם לא יודעים כמה אתם גורמים לי לצחוקאני לא מרגיש שום צורך לראות תמונה שלה, היא בסך הכל ילדה ולפי השליש תמונה שלה היא גם לא ממש גדולהאתה יוצא ל10 דקות לרחוב ואתה רואה 100 כמוה ויותרהעניין הוא שהיא זאת שפותחת את התארד בשביל למשוך תגובות למשוך צומת לבאני לא מתכוון שהיא צומי, כל הבנות ככה...אבל אתם מוגננים אליה (בשביל להראות בעינייה טוב או סתם כי אתם שרוטים אין לי מושג וזה גם לא ממש מעניין אותי) בלי שום סיבהשיהיה לכם בכיף ובהצלחה בחיים עם בנות ובכלל, ותתחילו לחשוב קצת על הצד השני, בן אדם שולח הודעה כמו זאת.. אם באמת היה אכפת לה מזה ואם זה היה מפריע לה היא היתה שותקת ואומרת תודה שהתארד ננעל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.