עבור לתוכן

לכל אלה שרצו לראות את אחות של ייטב (install)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!!

מה המצב זאת רוני אחות של ייטב(install)

אני רואה שכל כך רציתם לראות תמונות שלי....וכמו שאחד ממכם רשם כאן

אולי באמת אתם נימצאים יותר מידי בתוך המחשב...שאתם לא רואים בנות!@

אוהבת את כולכם!!

:-*

אז מה אתם באמת כל כך מעוניינים לראות תמונות שלי?!?......כולה ראיתם איזה 1/8 גוף אם בכלל!!

• תגובות 71
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה המטרה של התארד ?

כל יומיים נפתחים פה עוד כותרות סתמיות בלי סיבה

נעלו את התארד של התוכי שלכם בגלל זה

את רוצה לתת תוכן לתארד? תעלי תמונות.. לפחות יהיה סיבה

סתם לשלוח הודעה על זה שאת אחותו ?

פורסם

תעלי תמונות!! חח

דרך אגב אני רואה עכשיו אינטנרט TV דרך וינאמפ איזה קטלני זה פעם ראשונה ראיתי שיש דבר כזה בכלל ;D

פורסם

חח באמת יש דבר כזה? באיזה גירסא?

ובאמת תעלי תמונות, אני רוצה לראות אם את באמת שווה את ה4 עמודים + נעילת תארד או שזה היה סתם בזבוז..

פורסם

וואלה היו פה 4 עמודים??

פששששששששששששש

יפה 4 עמודים בהחלט שווים תמונה אני חושב..

פורסם

בסך הכל הוא הראה את התמונה הזאת:

index.php?action=dlattach;topic=73019.0;id=43603;image

וכולם התחילו להשתגע...

פורסם

אולי באמת אתם נימצאים יותר מידי בתוך המחשב...שאתם לא רואים בנות!@

:-*

אז מה אתם באמת כל כך מעוניינים לראות תמונות שלי?!?......כולה ראיתם איזה 1/8 גוף אם בכלל!!

קודם תירגעי המצב לא ככה...

וכן רוצים לראות!!! (סתם סתם...) אל תקשיבי לאנשים כאן יכול להיות שחלקם פדופילים...

פורסם

וכן רוצים לראות!!! (סתם סתם...) אל תקשיבי לאנשים כאן יכול להיות שחלקם פדופילים...

אמר הוא בקול, ולחש בליבו בשקט: "איזה ביאוס אם היא תקח רציני את הפדופילים ובגלל זה לא תעלה תמונות :-\"

מה הקטע חרמנים לא חרמנים, פדופילים בטוח לא - כולם פה מתחת לגיל 25

אבל דוגרי נראה שיש עליה גוף פסדר רצו לראות תמונות, הילדים קצת הגזימו בתגובות והתחילו להסחף

אל תקחי את זה יותר מידי אישית את לא קלאודיה שיפר, תראי תמונות נראה אם את קרובה או לא

יש עוד 100 בנות כאלה רק תצאו לרחוב

פורסם

דיייייייייייייייייייייי אתם משגעים אותי מיקודם לא היה איכפת לי תמונה או לא אבל עכשיו אתם מדברים על אז זה משגע אותי!!!!!

זה כמו לשים לתינוק סוכריה 2 ס"מ מקצה היד שלו ושהוא לא יכול לזוז!!!

זה משגע!!!

למי איכפת כוסית או לא כבר שיגעתם אותי מצידי שתיראי כמו.......אדיר מילר העיקר תעלי תמונה!!!!

יוווווווווווווווווווווו איתכם

פורסם

חחחחחחחחחחחח חולה על הילד הזה

אתה מחוווווווקקקקקקקקק

פורסם

הסמי מחקו אותי......

לא סתם הרוסיות מחקו אותי

(ולסשה,קריסטינה,כריסטינה,נטלי,נטלי אל תעלבו זה לא אישי)

פורסם

fuck, תעזבו את הילדה בשקט.

פורסם

סליחההההה????????????

אחרי שננעל התארד עזבנו אותה בשקט

היא זאת שפתחה את התארד למטרה הזאת!, איך אתה יכול לבוא אלינו ולהגיד לעזוב אותה...

פורסם

באונה חברה המצב אנוש קשה מידי אני מסכים עם פותחת התרד הראש ועוד חלקים של כמה חברה פה יותר מידי במחשב אתם קופצים מבקושי חצי תמונה כולה תמונה זה לא זז זה לא מרעיש מה מעניין בזה כבר מלא סרט.

אם כולכם רוצים כול כך תמונה שלה למה שלא תעלו תמונות שלכם קודם(אני יודע שיש כבר תרד בנושא) אחר כך תדברו איתה על תמונה.

פורסם

חחחחחחחחחחחחח איזה ילדים אתם יאאלה , אתם לא יודעים כמה אתם גורמים לי לצחוק

אני לא מרגיש שום צורך לראות תמונה שלה, היא בסך הכל ילדה ולפי השליש תמונה שלה היא גם לא ממש גדולה

אתה יוצא ל10 דקות לרחוב ואתה רואה 100 כמוה ויותר

העניין הוא שהיא זאת שפותחת את התארד בשביל למשוך תגובות למשוך צומת לב

אני לא מתכוון שהיא צומי, כל הבנות ככה...

אבל אתם מוגננים אליה (בשביל להראות בעינייה טוב או סתם כי אתם שרוטים אין לי מושג וזה גם לא ממש מעניין אותי) בלי שום סיבה

שיהיה לכם בכיף ובהצלחה בחיים עם בנות ובכלל, ותתחילו לחשוב קצת על הצד השני, בן אדם שולח הודעה כמו זאת.. אם באמת היה אכפת לה מזה ואם זה היה מפריע לה היא היתה שותקת ואומרת תודה שהתארד ננעל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים