פורסם 2004 ביולי 621 שנים Virtual Dub , תעשה חיפוש!ענו על זה כבר המון פעמים...וגם על התראד הקודם שפתחת בקשר לתוכנה לחציית סרטים.ח-י-פ-ו-ש.
פורסם 2004 ביולי 621 שנים מחבר טוב אז תן לי לפרט כי עברתי על כול הפרום ואין משהו שעזר חד משמעית....יש לי 2 קבצים SVCD (MPEG ו תירגום ב SUB שאמור להיות מתאום לMPEG אכשיו...אם אני מנסה אם Virtual Dub , הוא מודיע לי שהקובץ לא שלם ... ויוצא החוצה....!!איך אפשר לפטור את הבעיה.? ???
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מחבר ניסיתי אתו דרך כמו של SUB אבל זה לא הולךבתוכנה SUB2SSA הוא לא מבקש את קובץ הסרט אחרי שאני בוחר את ק.התרגום...מה לעשות? ???
פורסם 2004 ביולי 721 שנים SubMux משתמש בשיטת drag & drop , זה אומר שאתה לוקח את הסרט וגורר אותו לתוך חלון התוכנה וכך גם עם הכתוביות ואז אתה לוחץ על כפתור והוא מחבר אותם(כמובן שיש לך שם הגדרות לשנות אם תרצה) נ.ב - כרגע אין לי לינק לתוכנה , ה-SubMux הוא חלק מתוכנה אחת גדולה ששכחתי את השם שלה :
פורסם 2004 ביולי 721 שנים תגיד אתה לא חושב שאתה שואל יותר מדי שאלות בנפרד?! תראה מה תעשה , תפתח נושא בשם: "שאלות על עריכה , שינוי ועוד בנוגע לוידאו וכתוביות" , או כל כותרת אחרת שתחשוב שתהיה מתאימה יותר. כי זה מעצבן שאתה פותח כל חצי שעה תראד על משהו אחר , ועכשיו אם תסדר את זה בנושא אחד , זה יהיה עדיף כי יש לך המון שאלות. וכמו שאמרתי לך באחד מהתראדים הקודמים - תיכנס לאתרים המתמחים בנושא הזה , כי שם יש לך מדריכים לא כאן.
פורסם 2004 ביולי 721 שנים איחדתי את שלושת הת'רדים האחרונים שלך. כפי שכתב milk inc, השתדל לרכז את שאלותיך בת'רד אחד.
פורסם 2004 ביולי 821 שנים לאחד קובץ תרגום וXvid ו Divx זה מאוד קל , יש פה לינק : http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=75לאחד קבצי Svcd זה מסובך ולוקח הרבה זמן , לכן אף פעם לא התעמקתי בנושא , העדפתי להוריד את הXvid ואז להמיר אותו לVcd\Svcd , אפשרות שכדאי לך לשקול .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.