פורסם 2004 ביולי 721 שנים מחבר אתה מדבר על כפתור של הדלקה וUSB קדמי וכו'?אם כן, אני לא יודע לעשות זאת, כתוב את זה במדריך של המארז ו/או של הלוח אם?
פורסם 2004 ביולי 721 שנים 1. זה כתוב במדריך של הלוח אם2. אתה מפרק את החוטים, אם תצייר על דף את סדר החיבורים יהיה לך פשוט מאוד להחזיר, הם מסודרים לפי צבעים אין מקום להתבלבלרק חשוב מאוד לשים לב בחיבורים לפלוס ומינוס כי אם תחבר הפוך אז ברוב המקרים הפעולה של הרכיב לא תתבצע
פורסם 2004 ביולי 821 שנים מחבר עכשיו ראיתי שהאנטק הוא מארז ענק!לא בטוח שאני אקח אותו...יש לכם המלצה לMID Iטוב, או שהטובים באמת הם רק הגדולים?
פורסם 2004 ביולי 821 שנים היום כל המארזים הטובים והנוחים הפ tower וfull tower, מארזי מידי בכלל לא יספקו לך את הקירור שיש במארזים גדולים, ובכלל אני לא בטוח שהסליינט-טאוורר יכנס לך במידי, ובאנטק אני יודע שהוע יכנס כי בדקתי (יש לי אנטק*)
פורסם 2004 ביולי 821 שנים חחחחחחחחח איזה שטויות אתה מדבר לפעמים... למה שהסיילנט טאוור לא יכנס במידיזה תלוי במרחק בין הלוח והדלת, לא בגובה המארזפול טאוור בקושי תמצא בארץ אז אין מה לדבר בכללטאוורים יש המון חלקם טובים יותר טובים פחותמידי תוכל למצוא כמובן בשפע, רובם לא מוצלחים אבל יש מעט טוביםלדוגמא הסופר לאנבוי של אנטק, מגיע עם חלון - 500 שקל לא כולל ספקיש גם את המארזים של קומפיוקייס מגיעים עם ספק איכותי ובלי חלון אם זה משנה משהובכל מקרה לא כדאי לך לקנות מארז עם דלת בחלון אם אתה מתכנן על הסיילנט טאוור כי הוא מגיע כמעט עד הדלת, ומאורר שיושב מול המעבד יכול להפריע
פורסם 2004 ביולי 821 שנים מחבר זה בסדר, אני לא צריך חלון...איזה עוד מאוררים צריך להוסיף למאר זבכדי לעשות זרימה טובה (בנוסף לאלו שבאים עם המארז כמובן...)?
פורסם 2004 ביולי 821 שנים תלוי במארז..בקומפיוקייס אתה מקבל 120ממ מאחורהאתה יכול להוסיף 120ממ אחד מקדימה ואתה מסודר, זרימת אוויר בסיסית ומספיקהסתם מארזים פשוטים עם זרימת אוויר צולעת כדאי למלא את כל מקומות המאוררים (בדרך כלל מאוררי 80ממ, מקדימה ומאחורה) ובוואם אתה בן אדם יצירתי ומוכן לעשות חור לבד,בדלת מכניס אוויר - אם אין סיילנט טאוור אז מול המעבד, אם יש סיילנט טאורר אז קצת לפניו..בגג, תורם מאוד להוצאת האוויר החם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.