פורסם 2004 ביולי 721 שנים עוד פרק בסיפור המעבד וחומו:אחרי שהוספתי מאורר מוציא אוויר בגג המארז, ואחרי משחה תרמית AS5, הבעיות חזרו. עד אז הבעיות הורגשו בעיקר בGENERALS, בו המשחק יצא כי המעבד היה חם מידי. אחרי השדרוג הקטן למערכת הקירור, הבעיה לא חזרה (פחות או יותר). אתמול קניתי (כן, קניתי) FAR CRY. אומנם המשחק לא יוצא באמצע (בד"כ), אבל המעבד מגיע לטמפרטורה של 74(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) מעלות. אני מזכיר כולם שזה מעבד מסוג פנטיום 4 העובד במהירות 2400 מגה הרץ (ללא OC) עם ליבה מסוג נורת'ווד בבאס של 533 מגה הרץ. הטמפ' נמדדה בעזרת התוכנה שבאה עם לוח האם (ASUS PC PROBE).אני הולך להרוויח כ1200-1300 ש"ח מהעבודה שלי הקיץ, אז אני רוצה לקנות משהו שיגרום לכך שהמעבד שלי לא יעלה באש!חשבתי לקנות מארז וספק חדשים ולהשתמש במאורר החדש למארז שקניתי (80 מ"מ). בנוסף, אני רוצה לקנות HSF חדש לגמרי למעבד שלי.יש המלצות? נ.ב.אל תציעו לי את ה6A19 כי הוא די מכוער. חוץ מזה, הלכתי בכוון של הצ'נברו+480W של TT ועוד HSF למעבד שאין לי דעה כלל.תודה!
פורסם 2004 ביולי 721 שנים שום סידור חוטים ושום ניקוי אבק שבעולם לא יעזרו לךהטמפ אכן נכונות PC PROB קוראת טוב את הטמפרטורותאתה צריך דבר ראשון זרימת אוויר טובה, אם זה אומר לחורר את המארז או לקנות מארז חדש לגמריוהיטסינק חדש - בדחיפות!מקסימום טמפ במאמץ עם מעבד כמו שלך צריך להיות 55 מעלות , לא מעלה יותר!מה שאני אומר זה שתשקיע את הכסף בהיטסינק, ואחד ממש ממש טובוזרימת אוויר מעל למינימלית, שזה אומר מאורר בדלת ומאורר חזק מאחורה מתחת לספקודרך אגב 480W בזבוז נוראי, אתה יכול להשיג ב350 שקל ספק 420\410 של TT
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מחבר אוקי, אז אני מילא רוצה להחליף מארז+ספק, אז יש לכם המלצה (או מה שאני חשבתי - צ'נברו+TT 480W)?בכל מקרה אני גם צריך היטסינק טוב שתמליצו לי - חשוב שהוא יתאים גם למעבדי AMD בסוקט 939. יש דבר כזה? כי מתוכנן שדרוג...
פורסם 2004 ביולי 721 שנים סיילנט טאוור של טרמלטק - חיית קירור (מאוד כבד מאוד מסיבי..) מתאים למספר גדול של מעבדים (אינטל\AMD)ספק כוח 410\420 של טרמלטקמארז עם מאורר בדלת, עד כמה שזכור לי לצ'נברו אין מאורר בחלון...
פורסם 2004 ביולי 721 שנים נדמה לי הsilent tower מתאים להכל לא? ומארז אני ממליץ לך ללכת על הantec AMG 1080 שבא אם הספק antec true power 430Wשזה ספק איכותי מאוד אם מתחים יציבים כמו סלע וביחד זה דיל לא רע בכלל.
פורסם 2004 ביולי 721 שנים ישו התחיל לקרוא מחשבות? ;D(21:26:56)בכל מקרה האנטק בחירה מצויינת אם המחיר מקובל עליך
פורסם 2004 ביולי 721 שנים אני כמעט בטוח שהבעיה היא בגוף קירורנראה לי משהו שם זז או לא בדיוק במקוםאיזה גוף קירור יש לך?
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מחבר נראה לי שאני אקח את המארז.הוא בטוח יחזיק את מה ש480W ג'נרי מחזיק?בכל מקרה, כרגע יש לי גוף קירור סטוק של אינטל.חוץ מזה, הסיילנט טאואר לא מוגזם? הוא גם נראה לי ישבור את הלוח אם, וגם הוא ענקי! אין משהו בגודל יחסית "סטנדרטי" שמקרר טוב?
פורסם 2004 ביולי 721 שנים זה הסינק היחידי שיתאים לך לכל הליבות ויתן לך קירור טוב במחיר מצוייןאם תרצה סינק אחר תצטרך לוותר על חלק משלושת היתרונותמה שמחזיק 480W ג'נרי, גם 350W איכותי יכול להחזיק
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מחבר טוב, אז אני כנראה אקנה את העסק שהצעתם, רק יש לי 3 שאלות:1. הHSF הזה שוקל 640 גרם. המשקל של המומלץ של אינטל הוא לא בסביבות ה450? אם כן, אז איך הלוח אם יחזיק כזה דבר?2. אם אני רוצה, אני יכול להחליף את המאורר שבא עם הHSF למשהו אחר אח"כ?3. האם הHSF הזה טוב לOC שאולי ארצה לעשות בעתיד?4. כמה ממפרצים למארז, וכמה מקומות מוכנים ובאיזה גודל יש למאוררים?5. האם באים עם המארז מאוררים, אם כן כמה ובאיזה גודל?
פורסם 2004 ביולי 721 שנים 1. המשקל המומלץ זה מה שיספיק לו התושבת פלסטיק, אם היית מנסה לשים את הסיילנט בתושבת שמגיעה עם הלוח זה היה נגמר רע, בגלל זה אתה מקבל תוספת לחיבור מאחורי הלוח, "קונטרה" לחיזוק, אתה צריך שכל הלוח יהיה מחובר למארז ושלא יהיה רופף - ואז, אתה מסדר!2. מתאים ועוד איך הוא קירור מאוד מסיבי..3. 2 מקדימה 2 מאחורה ואחד בדלת אם אני לא טועה אל תתפוס אותי במילה4. אין לי מושג, הכי טוב לשאול באימייל את החנות שממנה אתה מתכוון לקנות
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מחבר אז מה בעצם אני אישית צריך לעשות כשאני מתקין את הסיילנט טאואר? זה דורש איזה שהוןא פירוק של דברים מהלוח אם או מה?
פורסם 2004 ביולי 721 שנים פירוק של כל הלוח אםכמו רוב הסינקים שיוצאים היום לשוק, בגלל שהם כבדים הם דורשים חיבור משני הצדדים...
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מחבר מפרקים את כל לוח האם? או רק את תושבת הפלסטיק? איך עושים זאת? זה לא מסיר את האחריות מהלוח?
פורסם 2004 ביולי 721 שנים זה לא מבטל את האחריותאתה מפרק את כלללל הלוח עד שהוא לא מחובר לשום דברהתושבת פלסטיק בסך הכל תקועה עם 4 פינים בקלות אתה מפרק את זה ומרכיב במקום את התושבת שמגיעה עם ההיטסינקהדבר היחידי שיהיה טיפה מסובך זה החיבור מחדש של הלדים והכפתורים בפאנל לפינים על הלוח, אבל גם זה שטויות!ולא לשכוח לחבר את כללל מקומות הברגים שיש על הלוח בשביל שהוא לא יהיה רופף או לא חזק מספיק ואז באמת יש סיכון פיזי ללוח..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.