עבור לתוכן

רעידת אדמה 7.7.04 17:46

Featured Replies

פורסם

אני ישבתי לי מול המחשב בנס-ציונה בקומה 8 וחשבתי לעצמי "cool" משכתי בכתפיים וחכיתי לראות אם היא תתחזק קצת. לא היה לי כוח לקום לעמוד מתחת למשקוף...

פה הרגשתי אותה לפחות 15 שניות, זה היה מספיק זמן לראות שהיא חלשה, לקרוא כמה שורות של חדשות באיזה אתר, ולשמוע את אחותי צועקת עליי שאני מפגר ושאני צריך לעמוד במשקוף.

הרעידה הקודמת דווקא הייתה יותר טובה, אני התעוררתי, יצאתי לי בשקט מהמיטה, הלכתי למשקוף, עמדתי שם עד שעברה וחזרתי לישון.

בקומה שמינית זה ממש כיף :)

• תגובות 87
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני ישבתי בתוך 206 קופה' של אחד מקציני היחידה בדרך לת"א רבתי. לא הרגשנו שום דבר, מה שכן, Dragestea Din Tei לא הפסיק לרוץ בלופים בכל תחנות הרדיו, זה מתחיל להדאיג... יותר מרעידות אדמה חזקות יותר.

פורסם
  • מחבר

חחחחח הגזמת

זה בסך הכל שיר נחמד ומצחיק

פורסם

מי שיושב בתוך אוטו לא ירגיש רעידת אדמה בעוצמה של 5 בסולם ריכטר, גם לא מי שנמצא על קרקע. רק מי שנמצא בבניינים ומעל קומה 2-3 מרגיש בעוצמה כזאת שהיא יחסית בינונית. אני יודע שאני לא מחדש פה כלום אבל בטח שאם הייתם בתוך אוטו לא תרגישו כלום.

פורסם

Duh!

פורסם

אני פספסתי כבר פעם שנייה (גם ת'קודמת פספסתי) איזה בעסה :'( בדיוק אני והחבר'ה שיחקנו כדורגל על איזה מגרש (ליד צמרות בהרצליה-אם בניין מתמוטט הלך עלינו)

אצלי בחדר כלום לא זז משמעותית :P הדגמים של המכוניות נשארו ללא פגע, אבל המיטה זזה איזה 4 סנטימטר מהמקום.

פורסם

זה מתחיל להיות מסוכן הרעידות האלה

מאיפה לכם שכשיש רעידות חלשות וקרובות אחת לשניה אז אמורה לבוא אחת חזקה ומרעישה? :(

פורסם

זרקו ניחוש מה היתה העוצמה שלה? נראה כמה אנחנו מדוייקים. אני אומר בסביבות ה2-3 בסולם ריכטר.

2-3 לא מרגישים בכלל, אולי ממש קצת אם אתה קרוב.

אני גר בת"א קומה שנייה... זה היה ממש מוזר, שכבתי על המיטה והיא זזה קדימה ואחורה מהר מאוד.

בכל מקרה זה היה מגניב אבל מה שמפחיד אותי זה הרעידות החזקות.

פורסם

אוףףף שיט לא הרגשתי כלום... אולי בגלל שעדיין ישניתי אבל אם ההיית ער הייתי מרגיש את זה טוב חחח אני גר בקומה 18 :)

פורסם

חשבתי שאני עוד פעם מאבד הכרה בזמן העבודה :P

זה מתחיל להיות מסוכן הרעידות האלה

מאיפה לכם שכשיש רעידות חלשות וקרובות אחת לשניה אז אמורה לבוא אחת חזקה ומרעישה? :(

זכורה לי ידיעה מחדשות(מאחד הרעשים הקודמים) שבה אחד ממומחי הנדסת בניינים אמר שרעידה בעוצה 7 בסולם ריכטר תהרוס לפחות כ90 אחוז ממבנים שבארץ ::)

פורסם

זה יכול להיות די מגניב, בצורה מפחידה, סדיסטית ועצובה ביותר.

פורסם

לקח לי איזה חצי שעה לקרוא את כל הספאם הזה :-\

אני הייתי במשרד, והבוס שלי דיבר בטלפון והשולחן התחיל לזוז אז הוא אמר לי להפסיק לשחק עם הרגל ;D ;D ;D

פורסם

אוי לא הרגשתם שאתם זזים איזה פחד!,אני גם הרגשתי הייתי בטוח שמישהו דוחף אותי.

4.7 זה כלום,רק מ 5.5 זה יכול להיות מסוכן,הגרף של סולם ריכטר הוא לא לינארי.

פורסם

אצלי בדיוק אחותי הייתה אמורה לקחת את המחשב ולא קמתי אז חשבתי שהיא דוחפת את הכיסא....

הסתובבתי אחורה והיא לא הייתה שם.....

רק עכשיו אני מבין מה זה היה שהרעיד לי את הכיסא

פורסם

יכול להיות גם צד טוב לרעידות האדמה תחשבו על זה עם המומחה הזה אומר ש90% מהבניינים בארץ יהרסו(נראה לי שהוא קצת מגזים) ולבניינים שלנו יש תקן מסויים, מעניין מה יקרה לעזה ולמחנה הפליטים ג'בליה אויי אני פשוט מצפה לרעידת אדמה חזקה כזאת ניפטר מכול הפלסטינאים ואף אחד לךא יוכל להגיד לנו כלום הרי זה איתני הטבע אויי איזה כיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים