פורסם 2004 ביולי 721 שנים שלום יש לי NF7 + AMD 2500זכרון CROSSAIR 2700 DDR333 256 MB+MUSHKIN BLUE 2700 DDR333 500 MB BH5 קירור לא רע(SILENT TOWER+מארז COMPUCASE 6A19)לפני OC הייתי יציב PRIME 9 שעות ללא ERROR, לאחר שהתחלתי OC מינימלי ל - 170 BUS WINDOWS זרק לי ERROR כבר אחרי 5 דק' למה??????אני מתאר לעצמי שהזיכרון הגביל אותי אבל עד כדי כך.למישהו יש תוכנת מאמץ כדי שאבדוק את פוטנציאל ה OC של הזיכרון?נ.ב ה AGP שלי על 66 לפי מה שאני מבין זה אומר שהוא נעול לא?
פורסם 2004 ביולי 721 שנים דבר ראשון את ה cpu:dram ratio תשים ככה שהזכרונות יעבדו במהירות המקורית שלהם ומטה!דבר שני תעלה את המתח ל 1.725 ותראה עד כמה אתה יכול להגיע במקסימום איתודבר שלישי הבנתי שיש סיכוי שהPRIME יזרוק ארורים בטמפ גבוהה, מה הטמפ שלך כרגע במאמץ?
פורסם 2004 ביולי 721 שנים קודם כל תוריד 4 סימני שאלה מהכותרת.עכשיו, תריץ את התוכנה הזאת http://www.memtest.org תריץ אותה בערך 5-4 בדיקות, כל עוד אין שגיאות, אם יש שגיאות תצא ותנסה הגדרות אחרות.סך הכל יש לך שני סטיקים של זיכרון או המושקין הם שני סטיקים?בכל מקרה, תנסה לעבוד רק עם הקורסאיר/מושקין, ואח"כ תנסה לא לעבוד בערוץ כפול (לעבוד אני מתכוון להריץ ממטסט).אם אין שגיאות, אך עדיין ישנן בעיות יציבות, תנסה לבטל ה CPU Interface או לחלופין לאפשר אותו.ולבסוף לנסות להוסיף מתח לזיכרונות/מעבד (בגבול הטעם הטוב/טמפ' סבירות).
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מחבר -- לא מצאתי את העריכה אז אקח לשימת ליבי לגבי ה - !! לפעם הבאה-- אנסה לבדוק בבית עם MEMTEST--2 סטיקים סה"כ: מושקין 512 וקרוסייר 256-- היחס 1:1 הורדת היחס לא תיפגע בביצועים ? זו הרי כל מטרת ה OC.-- בסוף אנסה באמת להמהיר כל פעם אחד מהם- למה להעלות מתח המחשב עולה ללא ERROR ?-- שוב אני שואל אין תוכנה שמדמה OC כדי לקבוע פוטנציאל הזכרונות-- נ.ב גם במאמץ הטמפ" עם מזגן 49 ללא מזגן 56.המעבד מורכב טוב(ע"י טכנאי של החנות).
פורסם 2004 ביולי 721 שנים קודם כל עדיף להשאיר את היחס בין המעבד לזיכרונות כ 1:1 (3:3/5:5/6:6) אחרת זה לא ייתרום לביצועים.מאד ממולץ שלא תגיע לטמפ' כמו 56 במאמץ, במיוחד לא תחת אוברקלוק.אתה מעלה מתח כדי לקבל יותר יציבות מהרכיב...
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מחבר לגבי הטמפ" כנראה שהיא נמוכה יותר בפועל כי זה אביטבנוסף עברתי מ TT TR2 ל SILENT TOWER ובמארז שני 120 מ"מ אז הוא מספיק קר כניראה לגבי מה ששעלתי איך אדע אם זה הזכרון יש או אין דרך לדעת למה הוא נופל
פורסם 2004 ביולי 721 שנים אם אתה אומר שהמושקין שלך הוא BH5 אז הוא אמור להחזיק באסים יחסית גבוהים. תן לו את המתח המקסימלי של הלוח אמא (2.8V) ותן מתח של 1.725 למעבד ותראה אם אתה עדיין לא יכול לעבור את ה170
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מחבר אני ינסה גם את זה אבל זה מוזר המפרט שלי אמור להחזיק באס 170 גם בצהרי היום בסהרה ללא צל באמצע אוגוסט(טוב נסחפתי אבל ברור מה הכוונה)
פורסם 2004 ביולי 721 שנים תנסה גם את ה L12 MODפרה פרה!המעבד סך הכל בבאס 166 ויש לו בעיות ב 170.עושים מוד כזה כשלא מצליחים לעשות באסים יותר גבוהים.קודם כל שיעשה מה שהציעו לו - אין טעם להילחץ, זה לא סוף העולם - אם תעשה כל מה שצריך לאט ובצורה טובה הכל יהיה טוב.אני עדיין לא מצליח לראות סיבה לריבוי סימני השאלה בכותרת, תערוך את הכותרת לפי החוקים של הפורומים.
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים מחבר טוב ב MEMTEST לא היו שגיאות אז העפתי את הCORSAIR ונשארתי עם 512 מושקיןכרגע ללא העלאת מתח על 180 באס יציב בפריים .כנראה נישאר עם המושקין כי השילוב ביניהם לא עובד ב OC אצלי.נ.ב בהנחה שאעלה בסוף לבאס 200 על איזה תיזמונים להישאר ? כרגע זה BY SPD וזה 8 4 4 3
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים תנסה להעלות לאט לאט ואחרי כל שינוי שאתה עושה תבדוק עם ממטסט מספר בדיקות בשביל לראות אם עדיין יש יציבות.ברגע שאיבדת את היציבות תחזור אחורה להגדרות הקודומות האחרונות שעבדו.
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים מחבר את היציבות הבנתי איך לבדוק MEMTEST אבל בעיקר PRIME השאלה שלי לגבי התיזמונים מישהו יכול להמליץ אם אפשר מניסיון לגבי מושקין BLUE 333 לאיזה תיזמונים הגעתם ?
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים תסתכל באתר של מושקין אני אומר לך מניסיון נראה לי מה שהם אומרים שם זה הכי הרבה שהזיכרון יכול להגיע.אני יש לי מושקין בלאק lvl 1 512X 2 והכי הרבה שהם עושים זה 2-3-2-6 (מתח 2.7) לעומת הרבה אחרים שהיו מגיעים 2-2-2-6 בכיף.ניסתי לעשות 2-2-2-6 במתח 2.8V אחרי כמה שניות בmemtest86 כבר יש שגיאות.(*אגב, זה פוגם את הזיכרון לטווח הארוך עם ניסיתי תיזמונים נמוכים ממה שהוא אמור לעשות?)תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.