עבור לתוכן

בעיית רעש רצינית עם הכרטיס מסך ....

Featured Replies

פורסם

היי לכולם!!

מהיום הראשון שקניתי את כרטיס המסך שלי (לפני כחודש) הוא התחיל לעשות רעש (Sapphire radeon 9800pro). בהתחלה לא יחסתי לזה חשיבות אבל בימים האחרונים הרעש נהייה ממש חזק וגם כאשר פתחתי את המארז הכרטיס מסך ממש לוהט. רציתי לדעת האם זה קרה גם לאנשים אחרים והאם הכרטיס מסך צריך להיות כזה רותח?? והאם מישהו מכיר פתרון לרעש החזק?

תודה מראש לכולם!!

Zeltak

פורסם

בקשר לרעש אני לא יודע..... אצלי אין ת'בעיה הזאת...(תבדוק אולי המאוור פגום)....

בנוגע לחום.... גם אצלי זה ככה.... אפשר לטגן עליו ביצה..... (לא לדאוג הוא נועד לעבוד במעלות גבוהות)

אם הבעיה של החום כול כך מפריעה.... זרוק לו איזה מאוור שם.... יוריד את הטמ' משמעותית!

פורסם

אתה בטוח שהרעש בא מהמאורר של הכרטיס מסך? מאוררים של המארז יכולים להרעיש ומאורר סטוק של המעבד יכול להרעיש בטמפרטורות גבוהות

R9700/9800 PRO מתחממים בין 50-60 מעלות נשמע לא טוב אבל עובדים אחלה למרות הטמפרטורה

זה הקירור הכי שקט לרדאון וגם מקרר מעולה : https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=2044

פורסם

אם הכרטיס התחיל להרעיש בפתאומיות ואתה בטוח שזה הכרטיס לדעתי שווה לך להחליף את הקירור כי המאוורר שלו עומד למות.

פורסם
  • מחבר

היי לכולם ותודה על העזרה. לאחר שפתחתי שוב את המחשב והוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך הרעש נמשך, אך גם כאשר עצרתי עם היד את המאוורר של הכרטיס מסך זה המשיך, מה שגורם לי לחשוב שבעצם אולי שה המאוורר של המעבד? הרי הכרטיס מסך לבד אינו יכול לייצר רעש כזה.... :? בכל אופן אני לא ממש יודע מה לעשות עכשיו, אשמח אם יש למישהו רעיון

תודה מראש שוב

Zeltak

פורסם

כל מאורר תפעיל בנפרד ואז תשמע מאיפה מגיע הרעש.

אתה יכול להשתמש במדריך הזה שהעלתי בשביל לתת מתח שונה למאורר וככה מהירות הסיבוב תפחת שיגרום לירידה ברעש.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

כל מאורר תפעיל בנפרד ואז תשמע מאיפה מגיע הרעש.

אתה יכול להשתמש במדריך הזה שהעלתי בשביל לתת מתח שונה למאורר וככה מהירות הסיבוב תפחת שיגרום לירידה ברעש.

כן ואז המאוורר יסתובב לאט מידי והמעבד עליו יתחמם יותר מידי כשהוא ישחק באיזה משחק כבד וישרף! :)

פורסם
  • מחבר

היי שוב!

טוב, מסתבר שהרעש מגיע חד משמעית מהמאורר של המעבד!!! קניתי עוד מאוורר (כזה שיושב על slot) כדי לקרר עוד קצת את המארז מבפנים ואמנם זה מוריד את עוצמת הרעש אך עדיין זה ממש חזק ומעיק....האם עכשיו שאני יודע מה הבעייה יש למישהו פתרון או עצה בדבר? תודה לכולם שוב

Zeltak

פורסם

תוציא את המאורר של המעבד, תנקה את המאורר והסינק מאבק

תשמן את המאורר עם WD40 - אם אתה לא יודע איפה לשמן אותו אתה יכול להשתמש במדריך שכתבו פה באתר

http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=fanoil

בהצלחה.

פורסם

לא בטוח שלשמן תמאורר יעזור לא יודע עד כמה שקטים מאוררי סטוק של AMD אבל של אינטל רועשים מאוד בטמפרטורה גבוהה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים