עבור לתוכן

האוזניות הגיעו! + תמונות בפנים.

Featured Replies

פורסם

גם אני עכשיו חושב להחליף אץ הOB הדפוק שלי(איזה קראייטיב לא יודע) ואני גם מתלבט איזה כרטיס לקנות התקציב הוא 350 מצטער שזה קצת יוצא מהנושא חשבתי או על האודיגי SE או על המאיה 5.1 שימוש עיקרי סרטים+משחקים קצת פחות מוזיקה מה אתה אומר HOLY? ומה זה הפרודיג'י הזה?

• תגובות 37
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תפתח נושא חדש.

האוזניות נראות מעולה, תן לנו איזה תמונה ליד משהו כמו פלא פון שנוכל להשוות גודל!

פורסם
  • מחבר

בבקשה :)

בתמונה הראשונה הם ליד דרמל ועטיפה של דיסק

ובשניה הם ליד הגיטרה שלי. פלאפון אין לי כרגע :-\ איבדתי אותו...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תתחדש

אל תשמע יותר מידי חזק

זה הורס תאוזנים

האזנה נעימה

פורסם

תתחדש אחי! :D

פורסם
  • מחבר

זהו. עוד משהו שאני רוצה לדבר עליו. אני ההיתי בטוח שאני ישמע חלש בגלל שהאוזניות האלה הם 40 אוהם. זה ממש לא ככה. אני שומע ממש חזק ושאני שם על המקסימום (דרך windows) אני שומע מאוד חזק (לא פיצוץ ראש אבל בו נגיד שאם הייה טלפון בחיים אני לא שומע אותו)

פורסם

נו, מספיק אם התמונות- רוצים ההתרשמות שלך מהסאונד שלהן! האם זה היה שווה את הכסף? מה אחרים חושבים אליהן(החברים\ההורים שלך וכאלה....)?

פורסם
  • מחבר

הם פשוט מעולות. אבל אין לי ממש עוד מערכת אודיופילית להשוות אילה. (יש לבני דודים שלי קולנוע ביתי בכמה עשרות K אבל עוד לא יצא לי להשוות.)

לרמקולים שלי זה לא חוכנה להשוות. יש לחברים שלי אוזניות אלחוטיות של סנהייזר שאני יוכל להשוות אילהם אולי. אז עכשיו כל מה שאני יכול להגיד שהם ממש משובחות ואם צליל מאוד עמוק והם מאוד חזקות גם בלי מגבר והוא מיותר באוזניות האלה

פורסם

נראות מדהימות!!!

תתחדש אחי, בטח חיכית להם בכליון עיניים :D והיה שווה לחכות!

אני קונה נראה לי סנהייזר HD-497 או את הזולות יותר ה 457 כי אין לי כסף יותר :-[ רק השבוע קניתי מגבר אונקיו וזוג רצפתיים של ג`אמו

ב 5000 שקל :P כנראה מחר הם יגיעו weeeeeeeeee :)

פורסם
  • מחבר

למה אתה קונה אוזניות פשוטות אם יש לך בת זונה מערכת רמקולים?

**עריכה**

הנה עוד קצת תמונות להגברת החשק :D.

האוזניות הגיעו בקופסה מרשימה ביותר אפילו אם חלון ;)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

HD-497 אוזניות פשוטות? אני לא חושב רוב האנשים קונים את הזבל מוואלה ונטאקשן במאה שקל אז ליד זה הHD-497 לא ממש פשוטות נכון שליד האוזניות שלך הם כן אבל אם נשווה מחירים 180$ מול 30$ אפשר גם להבין למה.

פורסם
  • מחבר

הם פשוטות ליד מערכת רמקולים ב5000 שקל.

ותיקון: האוזניות עולות 195$ בלי משלוח

פורסם

תתחדש ניראות מעולה ! :D

פורסם
  • מחבר

כרגע אם כרטיס קול OB הם גם נשמעות מעולה. אני מת כבר למיה שלי וגם הייה נורא נחמד לשמוע עוד אוזניות בערך באותה רמה כדי לתת לי קצת הערכה על איך האוזניות האלה לאומת אוזניות אחרות.

פורסם

על מה אתה מבסס את דברייך?

המאיה 7.1 ידוע שהוא טוב מהאודיגי רק! במוזיקה וגם כאן ההבדל לא יותר מדי גדול, שניהפ מבוססים על 24ביט מעבד ו96-196KHZ אז ככה שההבדל לא יכול להיות יותר מדי גבוה.

ומלבד זאת במשחקים וסרטים האודיג'י לא רואה בכלל את המאיה הוא הרבה יותר טוב, המאיה יותר לאנשים שעוסקים בעריכת סאונד, תסתכל אפילו בבנצ'מרקים.

האודיג'י ממיר את קצב הדגימה של המוזיקה מ44.1 KHz ל- 48 KHz ובכך מוריד את האיכות. הקונצנזוס הוא שכרטיס קול בחצי מהמחיר שלו טוב יותר במוזיקה, כל עוד הם לא ממירים.

בשביל עוד כמה פריימים במשחקים אני לא הייתי מוכן להתפשר על איכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים