עבור לתוכן

האוזניות הגיעו! + תמונות בפנים.

Featured Replies

פורסם

בלי מילים מיותרות תמונות

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• תגובות 37
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כמו כולם גם אני לא יודע איך לשים יותר משתי תמונות :P

פורסם
  • מחבר

אחרונה ודיי

פורסם

וואי נראה מעולה , תתחדש! :)

תן חוות דעת...

פורסם
  • מחבר

האוזניות.. פשוט מילים. איכות כל כך יפה שפשוט יש :'(. ( ;D)

איכות משובחת והם ממש נוחות ולהפתעתי הם ממש קלות. ומתלבשות על קול האוזן ככה שזה ממש נוח וגם הופתעתי שהם עובדות ממש חזק כי הם 40 אוהם והכרטיסי קול הם 32 אוהם. יש להם המון ווליום ושומעים נפלא. רק חבל שכרגע יש לי כרטיס קול OB...

פורסם

אתה מחליף בקרוב כרטיס?

פורסם
  • מחבר

כן לMAYA 7.1

פורסם

תתחדש .. :)... כמה עלו האוזניות ?

פורסם
  • מחבר

195 דולר ועוד משלוח שעולה 19 דולר

פורסם

כן לMAYA 7.1

למה לא אודיג'י?

פורסם

OMG יקרות בטח בארץ הם עולות איזה 3000 הפרומדיה שהזמנתי עלו 150$ תגיד זה באמת שווה את הכסף?

פורסם
  • מחבר

למה לא אודיג'י?

למה כן audigy? זה כרטיס קול הרבה פחות איכותי. (אני מדבר על הaudigy 2ZS). המיה הרבה מוצלח מבחינות איכות.

OMG יקרות בטח בארץ הם עולות איזה 3000 הפרומדיה שהזמנתי עלו 150$ תגיד זה באמת שווה את הכסף?

זה ברור שהאוזניות שלי ההיו הרבה יותר איכותיות מרמקולים בפחות $. אבל אל תדאג. הזמנת רמקולים מעולים למחשב ולא נראה לי שתתחרט

פורסם

למה כן audigy? זה כרטיס קול הרבה פחות איכותי. (אני מדבר על הaudigy 2ZS). המיה הרבה מוצלח מבחינות איכות.

זה ברור שהאוזניות שלי ההיו הרבה יותר איכותיות מרמקולים בפחות $. אבל אל תדאג. הזמנת רמקולים מעולים למחשב ולא נראה לי שתתחרט

על מה אתה מבסס את דברייך?

המאיה 7.1 ידוע שהוא טוב מהאודיגי רק! במוזיקה וגם כאן ההבדל לא יותר מדי גדול, שניהפ מבוססים על 24ביט מעבד ו96-196KHZ אז ככה שההבדל לא יכול להיות יותר מדי גבוה.

ומלבד זאת במשחקים וסרטים האודיג'י לא רואה בכלל את המאיה הוא הרבה יותר טוב, המאיה יותר לאנשים שעוסקים בעריכת סאונד, תסתכל אפילו בבנצ'מרקים.

פורסם

עשית להם כבר Break IN?

פורסם
  • מחבר

The UnKnown. מה אני יתחיל להתווכיח איתך עכשיו? נו באמת. המיה יותר איכותי נטו מהaudigy2 באיכות סאוונד שלו. אם יש משהו יותר חשוב מזה לסרטים אז תגיד לי כי אני לא מכיר... אני לא צריך את כל הסראוונד המתוחכם וכל השטויות שיש לaudigy כי אני שומע כולה בסטריו באוזניות. מה שחשוב לי זה איכות נטו ופה הMAYA הרבה יותר טוב. אבל נראה אולי בכלל אני ילך על הפרודיג'י

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים