עבור לתוכן

נעצר ברגותי

Featured Replies

פורסם

אף פעם לא אמרתי מילה טובה על היציאה מלבנון

"נראה שאתה עוד פעם לא מבין (או לא רוצה להבין מילה ממה שאמרתי)

לבנון הוכיחה שבמזרח התיכון תמיד יפעילו נגדך כוח אם זה ארגון טרור ואם זה מדינה ריבונית

על מנת לשרוד צריך להלחם בטרור ולא לחתום אתו הסכמים כי אין הסכמים במזרח התיכון ולא בגללנו אלא בגללם"

עם לבנון לא היו בכלל דיבורים על הסכם

ואהוד ברק לא היה מספיק חכם לנסות הסכם עם הסורים.

אין איתם הסכם, בגלל זה אין ניגוד בין ההתקפות של הטרור מלבנון לבין היציאה מלבנון.

לא ניסינו לעשות הסכם עם החיזבאללה, כי לא מדברים עם טרוריסטים (עוד טעות שעשינו)

אין שום קשר בין המצב בלבנון למצב בשטחים.

ועכשיו לאבירם-

זה לא משנה איך היו מתייחסים אליהם - במדינה דמוקרטית לא היו עושים את מה שעשינו.

יופי ששם המצב יהיה יותר גרוע.. זה לא משנה כלום.

• תגובות 104
  • צפיות 16.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אף פעם לא אמרתי מילה טובה על היציאה מלבנון

"נראה שאתה עוד פעם לא מבין (או לא רוצה להבין מילה ממה שאמרתי)

לבנון הוכיחה שבמזרח התיכון תמיד יפעילו נגדך כוח אם זה ארגון טרור ואם זה מדינה ריבונית

על מנת לשרוד צריך להלחם בטרור ולא לחתום אתו הסכמים כי אין הסכמים במזרח התיכון ולא בגללנו אלא בגללם"

עם לבנון לא היו בכלל דיבורים על הסכם

ואהוד ברק לא היה מספיק חכם לנסות הסכם עם הסורים.

אין איתם הסכם, בגלל זה אין ניגוד בין ההתקפות של הטרור מלבנון לבין היציאה מלבנון.

לא ניסינו לעשות הסכם עם החיזבאללה, כי לא מדברים עם טרוריסטים (עוד טעות שעשינו)

אין שום קשר בין המצב בלבנון למצב בשטחים.

ועכשיו לאבירם-

זה לא משנה איך היו מתייחסים אליהם - במדינה דמוקרטית לא היו עושים את מה שעשינו.

יופי ששם המצב יהיה יותר גרוע.. זה לא משנה כלום.

מה אתה מדבר ניסינו לעשות הסכם עם סוריה בזמנו אבל אסד האב היה פלצן מידי בשביל לדבר איתנו (והבן שלו לא הרבה יותר טוב.

והיציאה החד צדדית היתה פשרה (מטומטמת לדעתי) שעשה ברק בגלל שאי אפשר היה לסמוך על הסכמים עם נסראללה .

הרי נסגנו כבר מכל לבנון אז למה הם תוקפים אותנו?

אתה אומר שאין שום קשר בין מה שקורה בשטחים ללבנון ? נכון הדברים שונים אבל כולם טרוריסטיפם שרוצים להרוג אותנו ולא שום דבר אחר

"יופי ששם המצב יהיה יותר גרוע.. זה לא משנה כלום. "

זה כן משנה משהו - זה אומר שלמרות שהחזרנו להם את כל השטחים שלהם הם עדיין מוצאים סיבה לתקוף אותנו, וכך גם יקרה עם הפלסטינים.

פורסם

בחייך דיברו איתם טוב מאוד, הויכוח היה על מקום קטן, חוות שבעא ועוד משהו.

היציאה מלבנון לא היתה טעות. דרך הביצוע היה טעות.

היציאה הראתה 2 דברים

1) שישראל מבינה רק כוח

2) שישראל תדפוק את כל מי שלא יהודי, גם אם מ82' הוא עוזר להלחם בטרור.

עם הפלסטינים זה לא יקרה

כי יהיה לך הסכם

פורסם
  • מחבר

האשמה על היציאה מלבנון מוטלת כולה על הכתפיים של השמאל הקיצוני. למה? ככה. כי גוש שלום לא שמו זין. כי ארבע אמהות לא שמו זין. כי כל הפציפיסטים יפי הנפש שישבו לברק על העורק הראשי הכריחו אותו לצאת בצורה מגעילה ומפגרת

פורסם

מה שברק עשה בלבנון זו פשוט בושה ואני מתפלא איך הציבור שתק לו על זה.

לי פשוט כאב הלב כשראיתי גנרלים ששירתו בצד"ל מכינים שווארמה לאנשים בתל אביב, תחשבו מה היה קורה אם היו מגלים שליפקין שחק צריך למכור פיתות בשוק כדי להתפרנס, איזו סערה ציבורית הייתה קמה, ראשים היו נכרתים בגלל זה.

אבל מה? בגלל שהצד"לניקים נלחמו בצד שלהם ולא בצד שלנו (ולאף אחד זה לא משנה שהם שיתפו איתנו פעולה באופן מלא ונלחמו למען אותה מטרה ואיבדו הרבה יותר חיילים ממה שאנחנו איבדנו) צריך לשים עליהם פס כי אנחנו כפויי טובה מסריחים, נכון אהוד?!

פורסם

אני לא בטוח שהיציאה מלבנון היתה טעות

אבל השארת חיילי צד"ל שם היתה טעות, שנשלם עליה עוד הרבה זמן

ובקשר להערה של מיני,

אתה לא מבין.. הם לא יהודים..

פורסם

נמאס לי כבר לשמוע שמאלנים שמטיחים האשמות כדי לטשטש את האחריות שלהם בכל הסיפור.

השמאל הוביל אותנו למצב הזה מהתחלה:

1-הביאו את הרוצח הכי גדול בעולם לשטחים.

2-נתנו לו נשק.

3-ליגיטימציה בין לאומית.

וכל זה תוך התעלמות מוחלטת מכוונותיו האמיתיות שהוא לא מנסה ולא ניסה אפילו להסתיר.

אם צריך להעמיד מישהו לדין זה את השרידים והביילינים למיניהם שלא רק שהם לא מודים בטעותם אלא עוזרים למערכת ההסברה של אויבינו.

בכל מדינה נורמאלית קוראים לזה בגידה ועל בגידה מקבלים כדור בראש.

די להתיפיפות הפלצנית שרק גורמת נזק למדינת ישראל!!!...שהשמאל הוא גם חלק ממנה:

1-החיילים שאתם טוענים שביצעו טבח הגנו בגופם על הבית של כולנו תוך זהירות מירבית לא לפגוע באזרחים פלסטינאצים(רוב ההרוגים לכוחותינו נגרמו בגלל זהירות זו), בושה לקרוא להם נאצים וכובשים.

2-רוב ההרס שרואים שם נגרם ע"י הפלסטינאצים עצמם, אלפי טונות של חומר נפץ הוטמנו בתוך הבתים כדי לפוצץ אותם על החילים.

3-אני לא רואה שמישהו חוקר את המלחמה באפגניסטאן שגבתה אלפי קורבנות אזרחיים.(הפצצות בלתי פוסקות של עשרות אלפי טונות של חומר נפץ בלב אוכלוסיה אזרחית)

4-לתושבים ניתנה אפשרות לצאת לפני שצה"ל נכנס אבל אלפי המחבלים שם השתמשו באוכלוסיה שלהם כדי להגן על עצמם(בעיה שלהם)

5-במלחמה האויב צריך לדעת שגם אזרחיו נפגעים.(זה קרה בכל המלחמות בעולם ואף אחד לא אמר כלום)

חוצמיזה ערבים יש מיליארד, יהודים יש עשרים ומשהו מיליון, מעניין...האבות שלנו היו אחים, היינו אמורים להיות גם מיליארד אבל תמיד דאגו לדלל אותנו בעיקביות ולאורך כל ההיסטוריה, לנו יש זכות להרוג באויבינו גם אם אזרחים נפגעים(להם יש רזרבות, לנו אין).

מה שקורה היום זו דוגמה לאנטישמיות הכי קדומה וידועה, לעולם לא אכפת מעובדות, אין מוסר עולמי גלובאלי(כל מדינה אחרת הייתה כבר מכחידה אותם) ולא אכפת לאף אחד מהערבים...רק מהנפט שלהם...אנחנו נהרגים כדי שהעולם המערבי "המתקדם" יוכל ליסוע בזול במכוניות שלהם.

גם שיצאנו מלבנון ויישמנו את כל דרישות האו"ם הם ממשיכים לירות וכל העולם שותק, האו"ם נכון להיום זה אירגון אנטישמי מובהק שחותר להשמדתינו, שילכו לחקור קצת באפגניסטאן, שם בניגוד לג'נין הם ימצאו טבח נוראי של אלפי אזרחים...שלא יבלבלו לי את המוח על טבח!, יהודים לא עושים דברים כאלה, הם שותלים עצים.

די לצביעות...עם ישראל לא ילך שוב כצאן לטבח, אנחנו לא יכולים להרשות את זה לעצמינו.

השמאל במקום לעשות הפגנות תמיכה באויבינו ולבגוד במדינת ישראל, צריך לבקר משפחות יהודיות שכל עולמם חרב עליהם(גם את הפצועים) ולבקש סליחה על מה שנגרם בגללם.

אם ה"כיבוש" זה מה שדרוש כדי שנוכל לחזור לחיים נורמאלים אז צריך לעשות כן, בינתיים כמות הפיגועים ירדה ב-95% וזה מצדיק כל מהלך שלנו, הם את ההזדמנות שלהם לחיים נורמאלים קיבלו...והחליטו להילחם(בעיה שלהם, שימשיכו להיות מסכנים הם הביאו את זה על עצמם.)

שיתפוצצו לא מחזיר שטחים!!!!!!!

פורסם

"אם צריך להעמיד מישהו לדין זה את השרידים והביילינים למיניהם שלא רק שהם לא מודים בטעותם אלא עוזרים למערכת ההסברה של אויבינו.

בכל מדינה נורמאלית קוראים לזה בגידה ועל בגידה מקבלים כדור בראש."

התפספה לך מילה בסוף של המשפט, קומוניסטית.

"בושה לקרוא להם נאצים וכובשים" - הצבא כובש, לא החיילים. גם לא קראתי לחיילים נאצים, ולא כובשים... תסתכל על העובדות ואל תשמיץ אותי סתם.

"אני לא רואה שמישהו חוקר את המלחמה באפגניסטאן שגבתה אלפי קורבנות אזרחיים." דבר ראשון כן חוקרים דבר שני זה לא עושה את זה

בסדר.

"לתושבים ניתנה אפשרות לצאת לפני שצה"ל נכנס אבל אלפי המחבלים שם השתמשו באוכלוסיה שלהם כדי להגן על עצמם(בעיה שלהם)"

לצאת? לאן?

"במלחמה האויב צריך לדעת שגם אזרחיו נפגעים" -אז אתה מצדיק פיגועים?

"חוצמיזה ערבים יש מיליארד, יהודים יש עשרים ומשהו מיליון, מעניין...האבות שלנו היו אחים, היינו אמורים להיות גם מיליארד אבל תמיד דאגו לדלל אותנו בעיקביות ולאורך כל ההיסטוריה, לנו יש זכות להרוג באויבינו גם אם אזרחים נפגעים(להם יש רזרבות, לנו אין)."

שום דבר אני לא אגיד על זה, חוץ משאתה גזען אנטישמי מטונף.

" יהודים לא עושים דברים כאלה, הם שותלים עצים." -- מה?!?

"די לצביעות...עם ישראל לא ילך שוב כצאן לטבח, אנחנו לא יכולים להרשות את זה לעצמינו."

כצאן לטבח.. הראשון שאמר את זה (אם אני לא טועה) היה אחד ממארגני המרד בגטאות, לאחר שהגיעו שמועות על ההריגה בפונאר.

עם ישראל גם לא יוליך כצאן לטבח.

"השמאל במקום לעשות הפגנות תמיכה באויבינו ולבגוד במדינת ישראל, צריך לבקר משפחות יהודיות שכל עולמם חרב עליהם(גם את הפצועים) ולבקש סליחה על מה שנגרם בגללם."

אתה מקשיב לעצמך בכלל?

עד כמה שאני זוכר, שלום עולה בפחות קורבנות ממלחמה... ושלא תחשוב שאם לא תחזיר שטחים לא תקבל אחת.

ואל תגיד לי ששלום לא אפשרי. אולי אתה לא רוצה שלום כי אתה עסוק בהצהרות מפוצצות, ולא מוכן להתפשר על דברים באמת חשובים, כמו ההתנחלויות וירושלים המזרחית.

"שיתפוצצו לא מחזיר שטחים!!!!!!!"

וואו

אתה גבר

אתה בטח תשנה את המצב ככה, ממש מהפכן, צ'ה גווארה קטן לידך, ילדון לידך.

מתי תבין שאין דרך חוץ מדרך השלום? הראתי מספיק פעמים הצעות שהיו מקובלות על רוב אנשי הפורום ומקובלים גם על ידי הפלסטינאים עצמם.

מאוד נחמד ה"מיין קמפף" הזה שכתבת.. חבל שחוץ משנאה וטיפשות, אין בו כלום.

פורסם

לNICE-1 - נתחיל מזה שאל תעז להתחצף בצורה כזו לSE7EN - "הצהרות מפוצצות"....כי אתה די רחוק מלהגיע לרמת הניסיון והידע שלו...

אני מתפלאת איך חלקכם לא מתביישים לקרוא אחד לשני נאצים ואנטישמיים או אף יורשיו היהודיים של היטלר....אני בטוחה שבמיוחד האנשים שבגילי שלומדים את זה עכשיו - מבינים עד כמה חמורה ההאשמה - ואתם סתם מטיחים את זה בפני האחים שלכם...

ונחזור שוב לNICE-1 (רוב הטענות אליך ;)) - אתה התפלאת שאנחנו כן רוצים שלום....מה אנחנו נראים לך מפגרים? חולי מלחמה? מחפשים אחר המוות? נו באמת...כולם רוצים שלום....פשוט לכל שלום יש מחיר....מה לעשות שבמקרה שלנו המחיר כבד מדי...

אני אף פעם לא הבנתי למה אנשים במדינת ישראל מטומטמים כאלה (מצטערת על ההעלבה - לא מופנה אליכם אלא בכללי לכל האנשים פה)...

במקום להתאחד במצב קשה זה בו אנו מצויים כיום, ולנסות לתמוך בישראל...אז יש עוד את אלה שמעיזים לתקוף את הצד שלנו וללכת לטובת האוייב...

אתם שואלים למה הפלסטינאים סוחפים אחריהם את עיתונות העולם? כי שם אין מפגרים שמתחילים לספר על הפשלות של המדינה שלהם ועד כמה שזה לא בסדר מה שהם עושים לנו...

במקום להודות לחיילים את זה שהם מקריבים את חייהם למעננו - עוד מאשימים אותם ואת מפקדיהם ברצח....

והערה נוספת (מצידי שתחשבו שאני רוצחת/ימנית קיצונית מדי/בלה...בלה..בלה...) אם יש בחירה להרוג מחבל ואזרחים שתומכים בו ומנסים לעזור לו - אז זה בהחלט עדיף על הרג של אפילו אזרח יהודי אחד....

אתם מאשימים בני נוער שהם שונאים אותם - מעניין למה? למה אנחנו צריכים להתמודד עם הרג? זו הייתה הבחירה שלהם שנשנא אותם....

הם אלה שבאו עם כוונות זדון תחת התירוץ שהם מסכנים.....

פורסם

אם את לא מוכנה לשלם בשטחים שגם ככה לא יועדו לך, את לא מוכנה לשלום.

אם את חושבת שמחיר אדמה שגם ככה אנחנו לא גרים בה גדול יותר מערך חיים של עם שלם, אין מה לעשות.

כל אלה מוכיחים שדווקא הפלסטינאים יותר שוחרי שלום - הם הסיכמו לותר על חזרה לתוכנית החלוקה וועדת פיל

ישר ויתרו על 76% מהמדינה.

בעצם - סתרת את עצמך. אינך חולת מלחמה אבל את גם לא מוכנה לשלם את מחיר השלום, שיחסוך את הדמים.

אני יכול להביא לך מספיק עדויות על יהודים שחטפו מכות משוטרים.

ציטטתי אחת מהעדויות לא מזמן.. של פרופ' לפילוסופיה.

"אני אף פעם לא הבנתי למה אנשים במדינת ישראל מטומטמים כאלה (מצטערת על ההעלבה - לא מופנה אליכם אלא בכללי לכל האנשים פה)...

במקום להתאחד במצב קשה זה בו אנו מצויים כיום, ולנסות לתמוך בישראל...אז יש עוד את אלה שמעיזים לתקוף את הצד שלנו וללכת לטובת האוייב..."

את ההערות הקומוניסטיות שלך תעיפי מהמדינה הדמוקרטית שלי.

"אתם שואלים למה הפלסטינאים סוחפים אחריהם את עיתונות העולם? כי שם אין מפגרים שמתחילים לספר על הפשלות של המדינה שלהם ועד כמה שזה לא בסדר מה שהם עושים לנו..."

אחת הבעיות שיצרנו - נתנו להם אוטונומיה, הם לא מדינה.

חשבת על זה שאולי יש צדק במה שהם אומרים?

"במקום להודות לחיילים את זה שהם מקריבים את חייהם למעננו - עוד מאשימים אותם ואת מפקדיהם ברצח...."

ועכשיו אני אצטט את עצמי, בהודעה הקודמת (!!):

"הצבא כובש, לא החיילים. גם לא קראתי לחיילים נאצים, ולא כובשים... תסתכל על העובדות ואל תשמיץ אותי סתם."

אני לא מאשים את החיילים, אני מאשים את הרמטכ"ל, ראש הממשלה והנהגת המדינה כולה.

"והערה נוספת (מצידי שתחשבו שאני רוצחת/ימנית קיצונית מדי/בלה...בלה..בלה...) אם יש בחירה להרוג מחבל ואזרחים שתומכים בו ומנסים לעזור לו - אז זה בהחלט עדיף על הרג של אפילו אזרח יהודי אחד....

אתם מאשימים בני נוער שהם שונאים אותם - מעניין למה? למה אנחנו צריכים להתמודד עם הרג? זו הייתה הבחירה שלהם שנשנא אותם....

הם אלה שבאו עם כוונות זדון תחת התירוץ שהם מסכנים....."

חשבת על זה שהם לא תומכים בטרוריסטים ונרצחים?

"למה אנחנו צריכים להתמודד עם הרג" מאותה סיבה שהם צריכים להתמודד עם הרג, כי אנחנו במלחמה. את לא מאשימה את בני הנוער על השנאה, אז גם אל תאשימי אותם.

"הם אלה שבאו עם כוונות זדון תחת התירוץ שהם מסכנים..."

את זו שלא רוצה שלום "יקר מידי"

פורסם

אוף איתך דרור......אמרתי לך שאני לא רוצה להיכנס לזה...... >:(

טוב......ושוב ניסחף.....

אתה כרגיל טוען שיש צדק בדבריך ובדברי השמאלנים....התועלת יצאה מזה? המתים חזרו לחיים כי אתם מגינים בחירוף נפש על הפלסטינאים "התמימים" ומאשימים את כולנו בגלל הרגשות העויינים שאנו חשים....

אתה טוען שאני לא מסכימה לשלום בגלל כמה שטחים.....אולי עכשיו זה רק כמה שטחים....כאילו שהם לא ירצו עוד ועוד...

אתה חושב שאחרי שניתן להם שטחים הם פתאום יאהבו אותנו?! משום מה יש לי הרגשה שהם ימישכו לשנוא אותנו - כמו שהם תמיד שנאו אותנו...אלא אם כן פשוט ניכחד ולא נפריע להם...אולי אז הם יעזבו אותנו....

ואל תגיד לי איזה הערות להכניס למדינה "שלך" - כי זו גם המדינה שלי....

רואה מאיפה מתחיל הפילוג?.....

אתה בעד שלום?....אז למה אתה נלחם בנו?.....

פורסם

נשמתי

הספקולציות הנחמדות שלך כמו "כאילו שהם לא ירצו עוד ועוד..."

הן לא יותר מספקולציות

והסכם זה דבר מחייב. במיוחד עם מדינה.

אני לא נלחם בך... אני נלחם ברוח המלחמתית שקפצה פתאום על כל המדינה

נלחם בזילות חיי אדם.

פורסם

והסכם זה דבר מחייב. במיוחד עם מדינה.

יש מספיק דוגמאות בהיסטוריה שהוכיחו את ההיפך...

מאחורי רוב הסכמי השלום לא עומד דבר חוץ מרצון טוב, וזה דבר די שביר.

אבירם.

פורסם
  • מחבר

אנחנו יודעים שאתה אוהב דוגמאות מתקופת המלחמה השניה, אז אני רק רוצה להזכיר לך את הסכמי צ'מברליין. בין מדינות, אבל עדיין לא חייב את היטלר, מסתבר

פורסם

אבל ההסכמים האלו לא היו הסכמי שלום.

ואבירם, "הסכמים מבוססים על רצון טוב וזה דבר שביר", בזאת פסלת את כל הסכמי השלום שהיו עד עכשיו...

בנתיים אני לא רואה הסכמי שלום מופרים, גם לא עם שכינינו הערבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים