פורסם 2002 באפריל 1523 שנים ראש מנגנוני הבטחון ברשות, מרואן ברגותי, נעצר היום ע"י כוחות מיוחדים של צה"ל. בנימה אישית, הנאדם היה טינופת דוחה, ואחראי על רצח של מספר רב של ישראלים.וה"שאהיד" הגיבור הסגיר את עצמו. אפילו לא התנגד.
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים כבר הגבתי בנושאגם אם היה חשוב לתפוס אותוזה לא תירוץ לכל ההרג הזה....חשוב לתפוס גם את בן לאדן וגם ההרג שם לא היה שווה את זה.
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים אני לא מבין למה עצרו אותו והביאו אותו למשפט בארץ ישראל?היו צריכים לירות בו במקום ולא לסכן את חיי חילינו בכניסה יותר עמוק לשטחי פלסטין והבאת ברגותי לארץ.אני בעד הרג כול המנהיגים הפלסטינים(כולל ארעפת) ואני חושב שצריך להגלות את כול העם הפלסטיני לירדן(לא יזיק להם שם עוד קצת פלסטינים)
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים אני בעד הרג כול המנהיגים הפלסטינים(כולל ארעפת) ואני חושב שצריך להגלות את כול העם הפלסטיני לירדן(לא יזיק להם שם עוד קצת פלסטינים)מכירה פרטנר טוב בשבילך לת'רד בנושא טרנספורטים וחיסולים. חבל שהוא פוצץ את עצמו בבונקר לפני כמה עשרות שנים........ :-X
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים מחבר עריכה: מאותגרת שכלית. היטלר רצח יהודים סתם. הוא אומר שצריך להרוג את המנהיגים בפלסטינים, שהם מחבלים כולם.וד"א, מברגותי צריך לסחוט כמה זיותר מידע מפליל למשפט של עראפאת
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים רגעאז אם היהודים כן היו עושים משהו להיטלרהיית מצדיק אותו??טיהור אתני, שואה, ג'נוסייד, איך שלא תקרא לזהלא בסדר בשום אופן לא משנה מה הנסיבות.
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים רגעאז אם היהודים כן היו עושים משהו להיטלרהיית מצדיק אותו??טיהור אתני, שואה, ג'נוסייד, איך שלא תקרא לזהלא בסדר בשום אופן לא משנה מה הנסיבות.אין בכלל מקום להשוואה חיילינו לא ביצעו שום טבח.הם יצאו למשימת הגנה בשביל כולנו וחיסלו מאות מחבלים, בכל מלחמה נהרגים גם אזרחים שיש להם אשמה מלאה שהם מחזיקים מחבלים בבית ומשאירים טרוריסט בתור ראש הרשות שלהם.שיתפוצצו לא מחזיר שטחים עד שלא יהיה פה שקט, עד אז בעיה שלהם!!!
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים יניב יקיריאני התכוונתי לבחור שדיבר על לגרש את כל הפלסטינאים.בקשר ל"אזרחים שיש להם אחריות מלאה" אם התכוונת לארה"באז אם הם הורידו חצי פלוגה לעצמם, כנראה שהם לא בדיוק יודעים לאן הם מכווניםאתמול נהרג חייל מאשדוד. מאש כוחותינו.
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים מחבר השתתפת בניסוי?לא היה רצח עם, בכל ג'נין היו מקסימום 50 גופות.כל אדם שמסתיר מחבל, עוזר למחבל, ולפיכך הוא טרוריסט עצמו.ובקשר לחייל שמת מאש כוחותינו, זה קורה במלחמות. זה מה יש. חבל, אבל זה מה יש.
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים 50 50?!:?!?!?!?איפה אתה חי?אפילו דובר צה"ל אישר מספרהגדול בערך פי עשרה..אם היו חמישיםלא היו קוברים אותם בקברי אחיםאם היו חמישיםלא היו מפנים גופות עם דחפוריםאם היו חמישיםבג"צ לא היה קובע להפסיק את הפינויאם היו חמישיםלא היו עובדים כבר כמה ימים בפינוי גופותאם אתה אומר משהותדע שהוא נכון קודם.המחבלים לא מסתתרים, הם נלחמים.
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים 50 50?!:?!?!?!?איפה אתה חי?אפילו דובר צה"ל אישר מספרהגדול בערך פי עשרה..לינק בבקשה. "עובדות" ראוי לגבות בסימוכין.כדי שיהיה לך קל לחפש, הנה האתר של דובר צה"ל.נתון נוסף שמעניין אותי הוא היחס בין כמות האזרחים הפלסטינאים שנהרגו בקרבות מול אלה שחברים בארגוני טרור.זה מספר שיכול לשקף באופן מדוייק יותר את המצב בשטח, הרבה יותר מאשר הפרופגנדה של שני הצדדים....אני לא מצפה שתמצא את זה באתר של דו"צ וגם לא בזה של הרשות.Prog.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.