עבור לתוכן

תאימות לוח מתוצרת LuckyStar המבוסס על צ'יפסט I440BX עם כוננים קשיחים חדישים...

Featured Replies

פורסם

אהלן... ברשותי לוח מתוצרת Lucky Star, אשר עליו מותקן מעבד פנטיום 2 במהירות 350 מגהרץ, עם 192 מגה זכרון פנימי.

דגם הלוח הוא 6ABX2V גירסה 1.2 והוא משתמש בערכת השבבים האגדית של אינטל - ה 440BX.

כרגע מחובר ללוח כונן קשיח בנפח של 2 ג'יגה, במהירות 5400 סל"ד. אני רוצה לתת את המחשב לאחותי ותוהה אם הלוח יסתדר עם כונן חדש בנפח של 40 ג'יגה (זה בתאכלס כל מה שנחוץ ע"מ לעבוד איתו בצורה שפויה). מאחר ועדכון ביוס ללוח עדיין לא הצלחתי למצוא ואני מודע לכך שעם כונן חדיש בנפח של 80 ג'יגה, הלוח לא מסתדר (תקיעת תהליך ה POST)... הדבר גורם לי לתהות בנוגע לכל הארדיסק חדש שהוא.

ידוע לי שבלוחות ישנים, אשר אינם עושים שימוש בגירסאות ביוס עדכניות, אין את היכולת להתמודד עם נפחים הגדולים מ 40/60 ג'יגה (נדמה לי ש60 זו המגבלה המקסימלית, כל עוד הביוס לא מעודכן).

קיצר, האם הלוח יתמוך בכונן קשיח בנפח של 40 ג'יגה?...

תודה.

פורסם

הולך שניה להתקין הרד 40גיגה אל BX440 ל אינטל... ;)

פורסם

סתם שאלה : מה השימושים שלך במחשב כזה???

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה : מה השימושים שלך במחשב כזה???

אני רוצה לתת את המחשב לאחותי...

נ.ב, מצאתי ביוס... רק נקווה שהוא תואם ופועל.

פורסם

בשביל מה יש לך אותי ברשימה שלך , אה ?

אההההההה ????

אהההההההההההההההה ??????????

חוצפן

http://www.rom.by/english.html

פורסם
  • מחבר

דוגרי-תאכלס, יאבל... דוגרי-תאכלס! :-*

פורסם

שמע יש BIOS ללוח אם שלך שיצא בתאריך 27-3-2000 (ביומהולדת שלי חחח)

הוא מתקן את הבעיה של כוננים קשיחים גדולים מ 33.8GB. זה אומר שאתה יכול להתקין את ה 40GB בלי בעיה...

אתה יכול למצוא את הדריבר ב DRIVER GUIDE... יש לי אותו במחשב. אם אתה רוצה אני אשלח לך אותו.

בהצלחה ותמסור "תתחדשי" לאחותך ;)

יניב

פורסם
  • מחבר

תודה, זה הביוס שמצאתי וכבר צרבתי אותו ללוח... יש פוסט, הכל טוב ויפה, עכשיו רק צריך הארדיסק חדש.  8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים