עבור לתוכן

מה יותר טוב SilentTower או Venus 12???

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות קירור טוב למעבד אז מה יותר טוב??? ותגידו יש מצב שה SilentTower יקרע לי את המעבד מהתושבת?

פורסם

הסיילנט טאוור מקרר יותר טוב

אבל הוונוס12 יספק את כל הצרכים שלך

בכל מקרה לסיילנט טאוור יש תושבת מאחורי הלוח שמחוברת עם ברגים מסיביים

אם הלוח מחובר עם כל הברגים למארז, אין סיבה לתזוזות ואין סכנה לתושבת

אם הלוח אם רופף מהמארז ולא כל הברגים מחוברים אז לא כדאי להעמיס כובד כזה על התושבת...

פורסם

אני לא הייתי לוקח סיכון, בכל מיקרה תיקח את הוונוס 12

פורסם

מבדיקה של פבל הsilent tower חזק מאוד על הלוח ואין סכנה גם בנסיאה של המארז

(אבל זה עדיין פבל. זיגזג משבשת לו את החושים אז אי אפשר לדעת 100% שזה נכון ;D)

פורסם

אם אני לא טועה ראיתי את פבל בתוך החנות של זיגזג, הוא גר בתוך הבית שבו נימצאת החנות (או משהו כזה)

הכל מיקרה לך על הוונוס12 אתה לא תיטרך יותר אם אתה לא עושה אוברקלוק

פורסם

האאאא?!?!?!

הוא ראה את פבל האיש והאגדה. אני יכול לגעת בך? ;D

פורסם

חחחחח........ סתם אמרתי שראיתי אותו שם, לא התכוונתי כאילו זה מישהו מאוד חשוב שכל אחד רוצה לראות

פורסם

ROFL

קודם כל ... אני לא גר שם .

אני גר במתקן כליאה סודי שנמצא בין בת ים לחולון .

דבר שני , הtower מקובע בצורה מאוד יציבה על כמעט כל הלוחות ( חוץ מABIT הביזאריים עם החוסר הQA שלהם וההלחמות בגובה 3 קילומטר שלהם בלוחות AMD ) .

אין שום חשש לנפילה/שבירה/סדק/תלישה/סנאים/מעיכת מעבדים/שבירת מעבדים/הפאניקה של המשקל שלו ...

הוא שוקל פחות מכל הSP של TR , פשוט בגלל המבנה שלו , הגובה שלו , יש לו מומנט יותר טוב לתלוש את הסוקט , במידה והמארז יקבל בעיטה בצד האחורי של המגש ( חתיכת בעיטה ) וגם אז לא בטוח שמשהו יתלש שם .

פורסם
  • מחבר

רגע שניה אז אתם רוצים לומר לי השvenus 12 לא יכול לתת לי קצת תוצאות OC על AMD64 3000+?

פורסם

יכול אבל אל תיסחף איתו לאוברקלוק כבד

פורסם
  • מחבר

ועם ה silenttower אני יכול להגיע לאוברקלוק?? בלכ מקרה על איזה גוף קירור טוב אתם יכולים להמליץ לי עד 170 ש"ח??? כולל מאוורר...

פורסם

זלמנים 7000 יכולים להיות מעולים יש גרסת אלומיניום ונחושת ויש גרסת נחושת מלאה ששוקלת הרבה, 773 גרם.

בכל אופן קח בחשבון שאם יש לך מארז קריר אז בלי בעיה קח את הנחושת (קח בחשבון את הכובד אם אתה רוצה לקחת סיכון), ואם המארז שלך לא כל כך מאוורר טוב אז לך על אלומיניום ונחושת שהיא גרסה מעולה גם שוקלת משקל הגיוני מאוד , כ445 גרם.

תתחדש.

ROFL

קודם כל ... אני לא גר שם .

אני גר במתקן כליאה סודי שנמצא בין בת ים לחולון .

דבר שני , הtower מקובע בצורה מאוד יציבה על כמעט כל הלוחות ( חוץ מABIT הביזאריים עם החוסר הQA שלהם וההלחמות בגובה 3 קילומטר שלהם בלוחות AMD ) .

אין שום חשש לנפילה/שבירה/סדק/תלישה/סנאים/מעיכת מעבדים/שבירת מעבדים/הפאניקה של המשקל שלו ...

הוא שוקל פחות מכל הSP של TR , פשוט בגלל המבנה שלו , הגובה שלו , יש לו מומנט יותר טוב לתלוש את הסוקט , במידה והמארז יקבל בעיטה בצד האחורי של המגש ( חתיכת בעיטה ) וגם אז לא בטוח שמשהו יתלש שם .

אז מה שאתה אומר זה שכל לוחות אביט לא מסתדרים טוב עם הסיילנט טוואר או רק ללוחות אביט לAMD??

חשוב לי מאוד כי אני ממש רוצה לקנות אותו ויש לי ABIT IC-7.

פורסם

הוא היתכוון רק ללחות abit לamd

פורסם

אחלה, אז אם אני רוצה לרכוש אותו ויש לי לוח ABIT IC-7 אני יכול לקנות אותו ללא כל חשש?

פורסם

מה שאני אומר שכל מי שרוצה לקנות את הדבר הזה , מומלץ מאוד לפני הרכישה לבדוק את הגובה ההלחמות בצד האחורי של התושבת של המעבד , על מנת למנוע אי נעימויות למיניהן .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים