פורסם 2004 ביולי 621 שנים DRY ICE?CASCADE (לא קירור מיים , מי שמבין בתחום יודע מה זה)?Not possible even with 3 stage cascade or dry ice"מי שמבין בתחום יודע מה זה" - כן בטוח. :-* סתם טיזר - לא אפשרי - פרט לחנקן נוזלי.
פורסם 2004 ביולי 621 שנים זה כמעט האפס המוחלט לא.?אה אופס לאזה 273-אף אחד לא הצליח להגיע לטמפ' האפס(לפי קלווין)אולי קרוב אבל לא במדויק
פורסם 2004 ביולי 621 שנים אף אחד לא הצליח להגיע לטמפ' האפס(לפי קלווין) אולי קרוב אבל לא במדויק נו ברור..לא אמרתי שהגיעו אבל כן הצליחו להגיע להליום נוזלי ב272- אם אני לא טועה בקשר למתכון לגלידת חנקן נוזלי Ingredients:- 5 or more liters of liquid nitrogen and associated safety gear - 2 quarts (1.9 liters) of Half and Half - 1 cup (237 ml) of sugar - 4 teaspoons (20 ml) of vanilla (optional) - 2 cups (473 ml) of strawberries (or whatever flavor you like) - wooden spoon - wire wisk - large plastic punch bowl Directions: 1. Mix the Half and Half, sugar and vanilla in a large plastic punch bowl with a wire wisk. 2. Add the flavoring. Wire wisk the mixture further if needed. 3. Pour a small amount (about 250 ml) of liquid nitrogen directly into the plastic punch bowl. 4. Stir the mixture with a wooden spoon. Be careful not to splash! (Helpers should be wearing gloves and goggles!!) 5. Keep adding small amounts of liquid nitrogen until the mixture becomes too thick to stir. 6. Allow any excess liquid nitrogen to boil off before serving. It has been our experience that 5 liters of liquid nitrogen is more than enough to 'cook up' two batches of ice cream!
פורסם 2004 ביולי 721 שנים לפי התגובה שלו למה שכתבתי בעמ' הראשון, אני חושב שזו מערכת Phase Change, למרות שאני לא בטוח.
פורסם 2004 ביולי 721 שנים בשביל מערכת phase change שתגיע לכזו טמפרטורה תצריך לפחות 7 שלבים ... שכח מזה חנקן נוזלי , thats great.. whats now ?
פורסם 2004 ביולי 721 שנים "בשביל מערכת phase change שתגיע לכזו טמפרטורה תצריך לפחות 7 שלבים" ראיתי של 3 שלבים עם שימוש ב- R50/methane לשלב השלישי ב - 161- מעלות! מקסימום שראיתי זה 3 שלבים, איפה ראית יותר?
פורסם 2004 ביולי 721 שנים יש לי תחושה שהוא אמר את זה בצורה תאורתית\הגזמה בשביל לשלול את התאוריה שהטמפ' הושגה בתהליך ה PHASE CHANGE .
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מה עכשיו?עכשיו אמורים לבוא הבנצ'מרקים ,אני יודע מה הולך לקרות, אבל אני לא יגלה כי זה אליאור צריך לעשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.