עבור לתוכן

סקר: מהו הדפדפן המועדף עליכם?

מהו הדפדפן המועדף עליכם? 940 הצבעות

1. 1. מהו הדפדפן המועדף עליכם?

• Internet Explorer?
    • MyIE2, Avant או דפדפן אחר שמבוסס על IE?
    • Netscape, Mozilla, Firefox או דפדפן אחר שמבוסס על Gecko?
    • אופרה
      0
    • אחר
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ערכתי לא מזמן סקר דומה בפורום של arstechnica.com והתוצאות היו מפתיעות מאוד: רק רבע מהמשתמשים נשארו עם אקספלורר. מעניין אם קיימת מגמה דומה גם בפורום הזה.

Prog.

פורסם

זה די ברור באקספלורר שהרוב לא משתמשים בו , אנשים לא אוהבים וירוסים , פרצות אבטחה , פרסומות , תוכנות ריגול וכד'.

אני רק לא מבין את אלה שעדיין נשארים בו ::)

פורסם

היי פרוג,

זה למעלה משבועיים אני משתמש ב-Firefox באופן קבוע ומוצא אותו כדפדפן יעיל, מהיר וחזק יותר מ-IE

tab browsing, anti pop-up, extentions וכמובן הסיכוי ל-"hijack" של הדפדפן קטן יותר (בין אם הוא באמת יותר מאובטח ובין אם זה בגלל שמיעוט משתמש בו ולכן הוא לא יעד ל"מתקפות" - לי זה לא ממש משנה כרגע). עם זאת, אני נתקל במספר לא מבוטל של אתרים בעייתיים עימו;

במקרה כזה אני מעלה את IE ומשתמש בו אך חוזר לחיק ה-Firefox בסיום.

דרך אגב - כדי לראות Java ב-Firefox אני חייב להתקין את זה של Sun? עבור IE התקנתי את Java VM הישן מכיוון שאני מוצא את זה של Sun כבד ומסורבל. האם יש פתרון אחר?

TIA

פורסם
  • מחבר

עם זאת, אני נתקל במספר לא מבוטל של אתרים בעייתיים עימו; במקרה כזה אני מעלה את IE ומשתמש בו אך חוזר לחיק ה-Firefox בסיום.

כדאי שתפנה לבוני האתר ותבקש מהם תמיכה, היום יותר מבעבר יש סיכוי שתענה בחיוב. מאז שהממשל האמריקני המליץ להמנע משימוש ב-IE בגלל בעיות האבטחה שלו, גולשים רבים מחפשים פתרונות חלופיים, ואתרים שלא יעשו התאמות יאבדו גולשים לטובת אתרים שכן. שווה לפנות אליהם.

דרך אגב - כדי לראות Java ב-Firefox אני חייב להתקין את זה של Sun? עבור IE התקנתי את Java VM הישן מכיוון שאני מוצא את זה של Sun כבד ומסורבל. האם יש פתרון אחר?

Firefox עובד רק ה-JVM של Sun. וממילא, ה-JVM של מיקרוסופט הוא היסטוריה - מאז שיצא SP1a ל-WinXP הוא כבר לא נתמך ע"י מיקרוסופט. זה עוד מקרה שאתרים יצטרכו לעשות התאמות.

Prog.

פורסם

לי אישית הכי חשוב בדפדפן זה הממשקיות

בגלל זה MYIE2 זה הדפדפן הנבחר שלי (נסיתי איזה ~9 דפדפנים, רק כדי שאני יוכל להחליט מה הכי נוח לי) והMYIE2 יצא מנצח

אבל (למה תמיד יש אבל) משום מה יש הרבה בעיות עם הדפדפן הזה בגירסה האחרונה (0.9.27.68) ואני מקווה שיתקנו את רובם בגירסה הבאה

מכיוון שMYIE2 מציג הרבה בעיות עברתי (זמנית) לAVANT שמאוד מאוד דומה לMYIE2 אבל קצת פחות נוח (חסרים כמה דברים שימושים שיש בMYIE2)

פורסם
  • מחבר

dmanbuhnik, אתה יכול לפרט איזה דברים אתה אוהב בממשק של MyIE2??

Prog.

פורסם

אני משתמש ב- Avant, ולפעמים ב- Mozilla Firefox.

אוליי אתה יודע Prog איך לפתור אתר בטאב חדש?

פורסם

לא יודע אם אצלכם זה גם ככה, אבל אצלי עם הFIREFOX אני לא מצליח להכנס לחדרי צאט של תפוז..

לדוגמא :

http://blogtv.tapuz.co.il

או שזה לא מעלה את חדר הצאט או שזה לא מראה את הוידאו למעלה ( ברוב המקרים הוא מראה את הוידאו )

ובכלל בכללי אני משתמש כמה שיותר במוזילה אבל יש מקרים שכבר אין ברירה וחייבים IE, בוני האתר לא מוכנים להיות גמישים וככה זה..

לדוגמא בפורומים של תפוז עד לפני שנה-שנתיים, הגלישה היתה נוראית עם דפדפנים אחרים מאקספלורר,

עד שפורום לינוקס גרם לשינוי - אבל!... לא צוות תפוז תיקן את הבעיה, אלה משתמשים מבינים שלחו לתפוז את השורות קוד הדרושות ותפוז הסכימו להוסיף..

בקיצור עדיין המודעות בארץ היא הרבה יותר גדולה לאקספלורר, אם או בלי אזהרות מארה"ב

פורסם
  • מחבר

Benor, כדי לפתוח אתר בטאב חדש תחזיק את מקש ה-Ctrl בזמן שאתה מקליק על הלינק. אם הגעת ללינק בעזרת Find-As-You-Type אז פתיחה שלו בטאב חדש מתבצעת ע"י Ctrl+Enter.?

Vatos-Locos, נסה לפנות שוב לתפוז. אתה יכול להסביר להם שעם בעיות האבטחה החדשות של אקספלורר ועם תופעת חטיפת דף הבית שנפוצה כל כך לאחרונה אתה נמנע מלהשתמש בדפדפן הזה. מעניין איזו תשובה הם יתנו לך. אני לא אתפלא אם עוד ועוד פניות כאלה יגרמו להם להכנע ולהשקיע קצת יותר משאבים בהתאמה לתקנים.

Prog.

פורסם

Benor, כדי לפתוח אתר בטאב חדש תחזיק את מקש ה-Ctrl בזמן שאתה מקליק על הלינק. אם הגעת ללינק בעזרת Find-As-You-Type אז פתיחה שלו בטאב חדש מתבצעת ע"י Ctrl+Enter.?

Prog.

אני פשוט מקליק על הגלגלת (=מקש אמצעי)

פורסם

FIFREFOX RULZ !!!

פעם בחודש אני נתקל באתר שלא תומך בו שזה בדר"כ בעברית.. :-\

פורסם
  • מחבר

אני פשוט מקליק על הגלגלת (=מקש אמצעי)

כן זה נוח, אבל אצלי המקש האמצעי תפוס עם ה-HyperJump האגדתי של לוג'יטק (שמשום מה לא קיים בדרייברים שלהם מגרסאות מעל 9.42).

Prog.

פורסם

IE RULEZ :D

פורסם

שים לב בפורומים כמו Hwzone, הפורום בו פירסמת את הסקר למשל, או neowin.net גם, בכל אלה, הקשורים בעיקר למחשבים, ורמת ההבנה בנושא יותר גבוהה משל המשתמש הממוצע, אנשים נחשפים לאלטרנטיבות, וכתוצאה מכך חלק, חלק גדול, עובר אליה.

בסטיסטיקות IE עדיין מוביל בהפרש ניכר, אבל שימו לב שהאחוז יורד מחודש לחודש, לעומת מוזילה שעולה מחודש לחודש (יש חודש שIE עולה, אם תשימו לב, זה בגלל שהאחוז של IE 5.5 ירד, בגלל זה).

http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp

עוד דבר, טיפ יומי קטן למשתמשי פיירפוקס :)

צרו תיקיית סימניות קטנה בטולבר שלכם, בשם Hwzone למשל, והוסיפו אליה את הלינקים של הפורומים שאתם מבקרים בהם קבוע פה. לחיצה אמצעית על התיקייה תפתח לכם את כל הפורומים האלה בטאבים.

פורסם

הטיפ בהחלט נוח, אבל לא במקרה של HWZONE, לפתוח פה במקביל מספר רב של טאבים זה לא חכם אם אתה רוצה שכולם יעלו בשעה הקרובה..

בכל מקרה המוזילה לדעתי עולה בכמה וכמה רמות מהIE

ליימר (כשמו כן הוא) אתה מוזמן לפרט למה לדעתך הIE כל כך טוב לדעתך..

עוד נקודה ממש מציקה שרק בגללה אני צריך את האקספלורר, האתר zigzag2000.co.il מקריס לי את הפיירפוקס שאני גולש בתפריטים יותר מ5-10 דקות.. תמיד תמיד בכל המחשבים שאני מנסה (פיירפוקס שמותקן בו מקרומדיה פלאש) זה זורק הודעת שגיאה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים