פורסם 2004 ביולי 621 שנים דבר ראשון כי אין. וגם אם היה אז זה היה ממש יקר וחרא של קירור. קנה מחנות מחשבים נורמלית (רק חנויות שאתה שומע פה בפורום ולא איזו חנות גטו)
פורסם 2004 ביולי 621 שנים באופיס דיפו תקנה חבילת דפים A4לכל שאר הצרכים מומלץ להתרחק מהם..קירור קונים רק בחנויות על רמה, חנויות שכונתיות לא מוכרות גופי קירור מסיבייםwww.zigzag2000.co.ilwww.pandas.co.ilwww.pch.co.ilעושים משלוחים לכל הארץ בתשלום סימלי של 40-45 ש"ח
פורסם 2004 ביולי 621 שנים דבר ראשון לא צריך פרסומות דבר שני אולי אופיס דיפו יקרנים אבל לשלם 45-50 שקל משלוח זה לא כזה סימלי וזה עוד יותר מעצבן לשלם את המחיר הזה על משהוא שעולה 70 שקל (תוספת של 60% למחיר) כנראה שאין באופיס דיפו מה שאתה רוצה אבל אם תפתח ספר טלופונים אני בטוח שתמצא חנות אם לא רצינית אז אחת שתוכל להזמין לך את מה שאתה רוצה (אחרי שתצליח לשכנע אותם שהמוצר הזה קיים ) כן גם אני לא גר במרכז וצריך מדי פעם משהוא קטן אז משלמים במקום 15 שקל 30 שקל על מאורר דפוק אבל חוסכים משלוח הכי חשוב שאתה קונה בחנות דפוקה לדעת מה בדיוק אתה רוצה וכמה הוא עולה כנראה שלא תקבל מחיר אינטרנט או חנות נורמלית אבל.....
פורסם 2004 ביולי 621 שנים לא צריך שום פרסומות אני נגד זה, הבן אדם רוצה לקנות היטסינק באופיס דיפו המצב בקנטים אנחנו מנסים לעשות את המקסימום לעזור ברגעים קשים אלו..לשלם 40-45 (אל תקפיץ ל50!) זה דיי סימלי להתחשב בזה שהם מביאים לך את הסינק במשלוח עד הדלת ולא שולחים לך בדואר70 שקל?! זה מחיר של מאורר לא של גוף קירור... באמת להזמין מאורר בלבד זה דבילי וחבל על ההזמנה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.