עבור לתוכן

קנית קירור באופיס דיפו

Featured Replies

פורסם

האם אפשר ליקנות קירור למעבד באופיס דיפו?

פורסם

dude no...

גם אם היה אפשר אז ממש לא כדי.

פורסם
  • מחבר

למה לא כדי?

פורסם

דבר ראשון כי אין. וגם אם היה אז זה היה ממש יקר וחרא של קירור. קנה מחנות מחשבים נורמלית (רק חנויות שאתה שומע פה בפורום ולא איזו חנות גטו)

פורסם

כי זה אופיס דיפו.... ::)

פורסם
  • מחבר

אז באיזו חנות מחשבים באשדוד כדאי לקנות?

פורסם

לא חייב באשדוד.  יש חנויות ששולחות לכל הארץ

פורסם

אופיס דיפו יקרנים - ומהם לא קונים . (שלא נדבר על זה שהם חובבנים..)

פורסם

אין קירור למעבד באופיס דיפו!

פורסם

באופיס דיפו תקנה חבילת דפים A4

לכל שאר הצרכים מומלץ להתרחק מהם..

קירור קונים רק בחנויות על רמה, חנויות שכונתיות לא מוכרות גופי קירור מסיביים

www.zigzag2000.co.il

www.pandas.co.il

www.pch.co.il

עושים משלוחים לכל הארץ בתשלום סימלי של 40-45 ש"ח

פורסם

דבר ראשון לא צריך פרסומות

דבר שני אולי אופיס דיפו יקרנים אבל לשלם 45-50 שקל משלוח זה לא כזה סימלי וזה עוד יותר מעצבן לשלם את המחיר הזה על משהוא שעולה 70 שקל (תוספת של 60% למחיר) כנראה שאין באופיס דיפו מה שאתה רוצה אבל אם תפתח ספר טלופונים אני בטוח שתמצא חנות אם לא רצינית אז אחת שתוכל להזמין לך את מה שאתה רוצה (אחרי שתצליח לשכנע אותם שהמוצר הזה קיים ;) ) כן גם אני לא גר במרכז וצריך מדי פעם משהוא קטן אז משלמים במקום 15 שקל 30 שקל על מאורר דפוק אבל חוסכים משלוח

הכי חשוב שאתה קונה בחנות דפוקה לדעת מה בדיוק אתה רוצה וכמה הוא עולה כנראה שלא תקבל מחיר אינטרנט או חנות נורמלית אבל.....

פורסם

לא צריך שום פרסומות אני נגד זה, הבן אדם רוצה לקנות היטסינק באופיס דיפו המצב בקנטים אנחנו מנסים לעשות את המקסימום לעזור ברגעים קשים אלו..

לשלם 40-45 (אל תקפיץ ל50!) זה דיי סימלי להתחשב בזה שהם מביאים לך את הסינק במשלוח עד הדלת ולא שולחים לך בדואר

70 שקל?! זה מחיר של מאורר לא של גוף קירור... באמת להזמין מאורר בלבד זה דבילי וחבל על ההזמנה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים