פורסם 2004 ביולי 521 שנים הסידור של המאווררים שלי במחשב הם ככה:1 שמכניס אוויר ממוקם על החלון1 על המעבד1 בספק כוח שהוא די גדול כי יש לי ספק של 400Wועוד אחד שאילתרתי מספק דפוק והפכתי אותו למן כרטיס קירור כזה ומיקמתי אותו מתחת לכרטיס מסך כך שהוא מקרר את הכרטיס מסךבזמן עבודה הטמפרטורה של המעבד היא: 44 בערךובזמן מנוחה הטמפרטורה של המעבד היא: 36 בערךובעוד שתי אזורים של המחשב שלי הטמפרטורה לא עולה על 36 מעלות גם בזמן עבודה.האם כדאי לי להוסיף מאוורר מאחורה? אם כן אז שמוציא או מכניס?
פורסם 2004 ביולי 521 שנים יאאלה מצטער אחי השארתי את הנביא שלי בעבודה..... עכשיו תיהיה חייב לכתוב איזה מעבד יש לך שנידע להשוות מול הטמפ, מצטער גבר..בכל מקרה טמפ לא אומרת לנו כלום הזרימת אוויר שלך מעאפנה במארז יש לך רק מכניס בדלתהמאוררים בספק ובמעבד לא נחשבים...עדיין הטמפ שלך באמת סבירות לא מדאיגות בכלל ואתה יכול להשאר איתם פחות או יותר ככה לא אמור לקרות כלוםעדיין שווה לשפר אותם, מה קורה עם מאוררי מארז אין לך מקום בילד אין מאחורה מתחת לספק למאורר? אולי מקדימה משהו חביב כזה מכניס למטה?
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מחבר אוי איזה טמבל אני באמת שכחתי אז ככה יש לי סלרון 2.6 @ 2.71 :-\ אבל אל דאגה עוד שבוע ככה מגיע המעבד החדש לארץ Intel Itanium 2 ואז אני יקבל אותו חיחיחי! וכמו שאמרתי יש לי בילט אין רק מאחורה... ואני יודע שמהאווררים שבמעבד ושבספק לא נחשבים אבל בגלל שהמאוורר בספק ענק ויש לי טמפרטורות די סבירות עם קצת מאווררים חשבתי שיהיה כדאי שאני יכלול כאן גם אותם...
פורסם 2004 ביולי 521 שנים נו בסדר מאורר מאחורה מתחת לספק - מוציא אווירומאורר בדלת מול המעבד - מכניס אוירזאת זרימת אוויר בסיסית טובה למעבד, שאר הרכיבים היו קצת יותר חמים אבל אם זה לא מגיע למצבים קריטיים אז לא נוראאולי למעבד החדש תצטרך קירור יותר טוב, לסלרון אתה יכול להשאר ככה בכיף
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מחבר נו בסדר מאורר מאחורה מתחת לספק - מוציא אווירומאורר בדלת מול המעבד - מכניס אוירזאת זרימת אוויר בסיסית טובה למעבד, שאר הרכיבים היו קצת יותר חמים אבל אם זה לא מגיע למצבים קריטיים אז לא נוראאולי למעבד החדש תצטרך קירור יותר טוב, לסלרון אתה יכול להשאר ככה בכיףיש לי כבר בדלת שמול המעבד...
פורסם 2004 ביולי 621 שנים נו אני יודע זאת הכוונה שלימה שאני אומר שהזרימת אוויר שיש לך כרגע היא בסיסית ובסדר גמור למעבד סלרוןצריך לקחת בחשבון שלמעבדים חדשים היא לא בטוח תספיקוהיא לא ממש מקררת את שאר הרכיבים במארז, היא מתמקדת במעבד בלבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.