עבור לתוכן

התייעצות בקשר למהירות צריבה בצורב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לא מזמן קניתי צורב חדש של אסוס מהדגם הזה http://www.pch.co.il/docs/pd46820497.htm

רציתי להתייעץ איתכם לגבי מהירות הצריבה באיזה מהירות אני צריך לצרוב בשביל שיצאו דיסקים טובים במיוחד השאלה מופנית לגבי צריבת דיסקים של מוזיקה שצריך לצרוב אותם טוב כדי שלא יהיו קפיצות ששומעים את השירים...

אז על מה אתם ממליצים?

פורסם

זה פחות קשור בצורב אלא יותר קשור במדיות,אם תצרוב על מדיות איכותיות אין לך מה לדאוג.

מומלץ לצרוב audio cd במהירות נמוכה,אבל שאני צורב ב Liteon שלי מוזיקה במהירות 52x אין לי שום בעיות.

פורסם

מממ... עד כמה שידוע לי ככל שצורבים במהירות נמוכה יותר ככה האיכות של הדיסק מוזיקה טובה יותר. ואני לא מגזים... כפול 2 שומעים הכי טוב אבל אף אחד מאיתנו לא מרגיש את זה אז אין בזה צורך.

שמע תכלס הכל תלוי בדיסק שקורא את הדיסק אתה מבין... אם זה באוטו ויש לך איזה דרעק בכמה אגורות אז נסה כפול 8... אם יש לך מערכת משוכללת של PIONEER (כמו שלי ;D) אתה יכול לצרוב גם בכפול 100 ולבעוט ברדיו דיסק וגם לקפוץ מעל גשר והוא עדיין ישמיע לך את הדיסק כאילו אתה בחנייה עם המברקס משוך.

אני צורב מוזיקה בכפול 8 כל הזמן...

נתונים ב 32 בדרך כלל ויש לי צורב של PLEXTOR X 48 ברמה מאוד גבוהה.

אגב, מה שאני עדיין לא יודע אם גם MP3 צריך לצרוב במהירות נמוכה או ששם זה לא תופס כמו דיסק של מוזיקה אלא נתונים... מעניין.

יניב

פורסם

צריבת mp3(בתור mp3) זה data

פורסם

כמוש אמרו פה לפני זה יותר קשור במדיה מאשר בצורב, אבל:

אני אישית דואג לקנות דיסקים איכותיים כמו MAXEL, SILVER LINE, VERBATIM (ולא TDK) וכדו' וצורב על מהירות שנמוכה ב 8 מהמהירות המקסימלית שלהם.

לדוג' MAXEL MAX SPEED X48 = אז אני הייתי צורב אותו על 40.

וכשזה מדיסק לדיסק אז אני צורב על מהירות יותר נמוכה אפילו- אולי 32...

בכל מקרה מה שכן פקטור רציני שקשור לצורב הוא ההצלחה או הכישלון.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובות.

אני צורב בעיקרון יותר דיסקים של מוזיקה לאוטו יש לי מערכת די יקרה של SONY אני מאמין שהיא אחת האיכותיות של סוני כי היא עלתה המון כסף יחסית למערכת לאוטו, אז ככה שמההמלצות שלכם הבנתי מה אני אמור לעשות.

כרגע המדיות שיש לי לא נראה לי שהן הכי איכותיות, יש לי כמה דיסקים אחרונים של TDK, ועוד חבילה שלימה של 50 דיסקים של

PHILIPS, שקיבלתי במתנה מדוד שלי, אז בפעם הבאה שאני יקנה דיסקים אני ילך על האכותיים ביותר.

תודה על ההמלצות. ;D

פורסם

מה לא הכי איכותיות? הדיסקים של philips/tdk איכותיים מאוד

פורסם
  • מחבר

אני שמח לשמוע כך :).

דרך אגב למי שקצת מבין במערכות לאוטו, הנה המערכת שיש לי מה אתם אומרים ?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

מממ מערכת יפה יש לך שם! איזה דגם זה? קורא גם WMA או רק MP3... כמה עלה לך פחות או יותר ומאיפה?

תארתי לעצמי שאתה צריך את זה לאוטו... שמע צרוב בכפול 8 דיסקים של מוזיקה והדיסקים של פיליפס יהיו פתרון מעולה בשבילך. אם יש לך כסף אחרי ה 50 דיסקים האלה תרשה לעצמך 50 דיסקים ב 100 שח של VERBATIM. אבל רק למוזיקה... למחשב חבל על הכסף לדעתי במיוחד שאין לי דברים קריטים על דיסקים ואני די שומר עליהם.

אם בא לך פתח תרד חדש במקום המיועד על המערכת שלך... מעניין אותי מה עוד יש לך באוטו

מה שמזכיר לי שאני עכשיו הולך לראות אם יש נושא ספציפי למערכות לאוטו...

יניב

פורסם
  • מחבר

מממ מערכת יפה יש לך שם! איזה דגם זה? קורא גם WMA או רק MP3... כמה עלה לך פחות או יותר ומאיפה?

תארתי לעצמי שאתה צריך את זה לאוטו... שמע צרוב בכפול 8 דיסקים של מוזיקה והדיסקים של פיליפס יהיו פתרון מעולה בשבילך. אם יש לך כסף אחרי ה 50 דיסקים האלה תרשה לעצמך 50 דיסקים ב 100 שח של VERBATIM. אבל רק למוזיקה... למחשב חבל על הכסף לדעתי במיוחד שאין לי דברים קריטים על דיסקים ואני די שומר עליהם.

אם בא לך פתח תרד חדש במקום המיועד על המערכת שלך... מעניין אותי מה עוד יש לך באוטו

מה שמזכיר לי שאני עכשיו הולך לראות אם יש נושא ספציפי למערכות לאוטו...

יניב

תודה על המחמאות יניב. :D

קודם כל, אני כמובן לא רוצה לצאת שחצן או להתגאות בזה אבל אם אתה שואל המערכת עלתה לנו 3500 שקל כשקנינו אותה אני ואבא שלי לפני שנה פחות או יותר, אני לא ממש זוכר מאיפה זה יותר העסק של אבא שלי שהלך לקנות אותה.

אני חושב שהיא קוראת WMA למה לא בעצם, והיא קוראת MP3 כמו שאפשר לראות בתמונה, יש לה 7 צבעים מתחלפים, ועוד מלא אפשרויות והגדרות שאם אני יפרט עליהן יכאב לי הראש ;).

יש לי באוטו עוד כמה דברים יפים להראות אבל אני לא יודע אם זה מתאים לשים כאן בנושא הזה, אז אם המנהלים יסכימו אני ישים כאן כמה תמונות, או שאם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך כמה תמונות באייסיקיו או באיזושהי דרך אבל כמו שאני אומר אם יבוא אחד המנהלים ויגיד שזה בסדר אני יעלה עוד כמה תמונות בשביל אלה שירצו לראות.

פורסם

אחינו, בשביל אודיו תצרוב מקסימום על X12

פורסם
  • מחבר

אחינו, בשביל אודיו תצרוב מקסימום על X12

תודה אחינו :P, מה שמומלץ אצלך מקובל עלי ;D

פורסם

מערכת כזאת ואין כוסית באוטו?

פורסם
  • מחבר

מערכת כזאת ואין כוסית באוטו?

גם את הכוסית אתה רוצה שנצלם?

פורסם

הפכתם את הפורום הזה לפורום כוסיות

הנושא הוסט יותר מידי

מספיק עם כל השטויות שלכם, זה לא רציני ולא מוכבד

integral - אזהרה אחרונה

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים