פורסם 2004 ביולי 521 שנים היא מראה לי CPU1 וCPU2 כאשר כל אחד מהם מראה טמפרטורה אחרת. האם יש לי שני חיישנים בסביבת המעבד??ואם לא, אז על איזה מהטמפרטורות להסתכל ?
פורסם 2004 ביולי 521 שנים יכול להיות שזה החיישן של המעבד+החיישן שעל המאורר של המעבד...מ ההבדל הטמפרטורות בין 2 הקריאות?
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מחבר הלוח אם שלי הוא ABIT IS7-E ההבדל בינהם הוא 7 מעלות.ויש לי עוד שאלה. המעבד שלי הוא 2.8 נורת'ווד. האם כדאי לי לעשות לו OC ?
פורסם 2004 ביולי 521 שנים ה2.8 אחלה מעבד לאוברקלוקינג אבל אני לא רואה סיבה להמהיר אותו בנתיים הביצועים שלו מספקים את כל הצרכיםתבדוק עם התוכנה EQ של ABIT מה הטמפ של הצ'יפסט\מעבד
פורסם 2004 ביולי 521 שנים כמובן שזה תלוי לאיזה מהירויות אתה מגיעאם תעלה ל3 גיגה לא תרגיש בביצועים, אבל אם תעלה ל3.4 אתה תרגיש ועוד איך..
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מחבר אז למה לא לעלות ? בEQ יש לי רק מעבד אחד והטמפרטורה שלו במצב מנוחה היא 51 מעלות, זה לא הרבה יחסית ?? PWM - מעלות - 46. מה זה PWM ?? SYS - 34 ומה זה RPM ? בקטגוריה RPM הוא מראה שהSYS על OFF זה לא נראה לי טוב
פורסם 2004 ביולי 521 שנים RPM סיבובים לדקה של המאורר שמחובר ביציאות מסויימות על הלוחהטמפ שלך קצת גבוהות אבל הייתי ממליץ לבדוק עם חיישן חום חיצוני כי היה לי מקרה בדיוק כמו שלך עם מעבד ולוח כזה והטמפ היו ממש ממש היסטריות, בבדיקה של חיישן חום חיצוני הראה שהמעבד הרבה מתחת למוצג, יכול להיות שגם אצלך הקריאה לא נכונה - שווה לבדוק ;D
פורסם 2004 ביולי 621 שנים בקשר לבעיה המקורית - הזיהוי של 2 מעבדים - יצא לי לראות מקרה של לוח של ASUS שזיהה מעבד של INTEL כ-2 מעבדים גם ב BIOS וגם בWindows, למרות שיש רק מעבד פיזי אחד. לדעתי הגורם הוא ה HT של המעבד - הוא גורם למחשב לחשוב שלמעשה יש 2 מעבדים, שיכולים לעשות פי 2 עבודה. אולי זה המקרה גם אצלך. אני חושב שבמקרה שראיתי היה מדובר באותו מעבד כמו שלך - Northwood 2.8.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.