עבור לתוכן

המחשב שלי מתחמם נורא.!!!

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד athlon amd 1300

לוח אם Gigabyte GA-7IXE4

על המעבד יש את המאוורר שהיה עליו תמיד...(שבא עם המחשב)

אז ככה...

הבעיה שלי היא שהמעבד שלי מתחמם בזמן מנוחה עד 70 מעלות ולוח האם עד ל 40.

הדלת של המארז תמיד פתוחה..

האם זה נורמאלי שהמעבד והלוח יתחממו עד כדי כך???

ומה ניתן לעשות בכדי שלא יתחמם כל כך.?

תודה.

פורסם

יכול להיות שאין מגע טוב בין הסינקים למעבד\ציפסט. אני ממליץ על לקנות משחה טרמית ולמרוח אותה למעבד\ציפסט ולראות כמה מעלות זה מוריד לך

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שהבעיה היא בהיטסינק...כי אם לא היה מגע טוב אז הסינק לא היה מתחמם...אבל ההיטסינק מתחמם מאוד.

פורסם

זה בד"כ קורה כאשר המארז אטום כמעט לחלוטין ואין זרימת אוויר אבל אם אתה אומר שהמארז פתוח אז אני ממש בטוח גם כן

שהסיבה היא מגע גרוע של ה HEATSINK עם המעבד והרכבה גרועה שלו. הצעה שלי היא כמו HOLY JC והיא לפרק ולמרוח משחה טרמית.

אני חושב שהמעלות של הלוח אם הגובהות הן גם בגלל ההתחממות של המעבד אבל גם שם שווה למרוח משחה טרמית מחדש אחרי הרבה זמן

שזה לא נעשה...

פורסם
  • מחבר

אני העשה את מה שאמרתם אבל מה לעשות עם זה לא יעבוד? והטמפ' תישאר אותו הדבר

פורסם

תנסה לשים מאוורר גדול על המחשב

כאשר הדלת פתוחה

פורסם
  • מחבר

תנסה לשים מאוורר גדול על המחשב

כאשר הדלת פתוחה

למה??

מה זה יעזור? נגיד שזה יוריד את הטמפ' קצת אבל אני לא מתכוון לשים כל הזמן מאוורר ..זה דפוק..

פורסם

אז מה אתה רוצה שנגיד לך?!

מה שצפוי?!

לקנות גוף קירור נורמלי למעבד

ולהתחיל לקנות מאווררים ולעשות סירקולציה נכונה במארז

פורסם

למה??

מה זה יעזור? נגיד שזה יוריד את הטמפ' קצת אבל אני לא מתכוון לשים כל הזמן מאוורר ..זה דפוק..

כן אבל זה יכול לאמר לך במידה מסויימת אם הבעיה היא של אוורור מארז או סתם שזה מוריד סתם כמה טמפ'.

פורסם
  • מחבר

טוב...תודה לכולם...אני אנסה למרוח משחה חדשה...ואם זה לא יעבוד אז לא נורא. :( :'(

פורסם

אני מאמין שזה דווקא יעזור, למרות שאם אני לא טועה אז המעבד שיש לך הוא מאלה שמתחממים לא מעט, אבל עדיין אני חושב שזה יעזור.

הנה המדריך של האתר למריחה נכונה:

http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying

בהצלחה ותעדכן אותנו בתוצאות... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים