פורסם 2004 ביולי 421 שנים החברה של הזיכרון היאceon או xeon אני לא ממש יודע איך רושמים את זה אבל אני חושב שזה הראשון (ceon).הזיכרון הוא 512MB DDR400 PC3200אם מישהו יכול להביא לי פרטים על הזיכרון זה מאוד יעזור לי(כל פרט יתקבל:תזמונים ואיך הוא?)!!!ד"אזה דחוף!!!!!!!תודה מראש לכל העוזרים!!נ.בבבקשה מכם אל תגיבו תגובות בסגנון הזה : "אני לא מכיר את הזיכרון הזה" או משהו כזה.ושוב תודה Ratzabiעריכה:----------------------------אם הכותרת נראת לכם לא עניינית או משהו כזה אז תגידו לי ואני אשנה זאת בהקדם.
פורסם 2004 ביולי 421 שנים חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תאתר שלהם מצאתי איזה אתר של ceon אבל כנראה לא היה זה בגלל שאין שם כלום קשור לזכרון לא נראה לי שיש לחברה הזאת אתר בכלללדעתי כדאי לקנות מחנות גדולה כזאת אם מבחר גדול..עריכה : חיפשתי עוד פעם אבל הוספתי 512MB אחרי הCEON ואז מצאתי www.ceon.com.twהזכרון DOUBLE SIDED לא בטוח שיעבוד אם הלוח
פורסם 2004 ביולי 521 שנים עריכה:----------------------------אם הכותרת נראת לכם לא עניינית או משהו כזה אז תגידו לי ואני אשנה זאת בהקדם.לך היא נראית עניינית ?ומה עם כל הסימני קריאה האלו?בקשר ל ouble sided, אין סיבה שזה יפריע.
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מחבר לך היא נראית עניינית ?ומה עם כל הסימני קריאה האלו?לי היא נראת בסדר אבל קורה שבנאדם טועה, לא?עריכה : חיפשתי עוד פעם אבל הוספתי 512MB אחרי הCEON ואז מצאתי www.ceon.com.twהזכרון DOUBLE SIDED לא בטוח שיעבוד אם הלוחמה זה DOUBLE SIDED, ולמה שהוא לא יפעל?עריכה:---------------------------רון!נכנסתי לאתר שהבאת פה, ורשום שם ליד הזיכרון את זה:32x8(16pcs),TSOP,CL2.5מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר?32X8 - מה זה אומר ואם זה בסדר/טוב?16pcs - מה זה אומר ואם זה בסדר/טוב?TSOP - מה זה אומר ואם זה בסדר/טוב?CL2.5 - זה מספיק טוב?וכמו ששאלתי כבר מה זה DOUBLE SIDED, ולמה שהוא לא יפעל?תודה לעונים....!
פורסם 2004 ביולי 521 שנים אין סיבה שלא יפעל.32x8 זה אומר 8 צ'יפים של 32 MB (זה על צד אחד, 8X32 זה 256 מגה אז יש גם 8 צ'יפים מהצד השני, ובסה"כ 16 pcs).CL2.5 זה נורמלי, בשביל אוברקלוקינג עדיף 2.0TSOP זה סוג האריזה של הצ'יפים (יש גם BGA ודברים כאלו, לא ממש מענין אותך).הכותרת לא ממש מתארת את הדיון, למה צריך להיות כאלו קריפטיים ולא לשאול אם מישהו מכיר זיכרון CEON ?
פורסם 2004 ביולי 521 שנים גם לא בשביל OC כדי CAS 2... בשביל OC צריך ראם שיכול להגיע לMHZ גבוהים ולא לתזמונים נמוכים... ברור שתאורתית אם יש לך ראם אם תזמונים נמוכים ואתה מעלה אותם אז אפשר להגיע ליותר MHZ בדרך כלל. אבל זה לא מחייב ויש ציפים שלא יכולים לעבוד על תיזמונים נמוכים וכן יכולים לעבוד על MHZ גבוהים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.