פורסם 2004 ביולי 421 שנים גופי קירור ??מה לקחת??Zalman CNPS7000A-Cu CoolerאוZalman CNPS7000A-ALCu Coolerשישב על פרסוקט אני לא מתכנן אוברקלוק ...רק בשביל משחקים ועיבוד פשוט ואם מישהו יכול להמליץ על משהוא אחר בתקציב של 250 אני אשמח לשמוע ????????????דחוף דחוף אני רוצה ללכת לחנות לפני שהיא נסגרת.. ??? ??? ??? ???
פורסם 2004 ביולי 421 שנים שיקולי תקציב בלבדמבחינת קירור ה SP טוב יותר...ותערוך את הכותרת ע"פ חוקי הפורום שתיהיה אינפורמטיבית וממצה!
פורסם 2004 ביולי 421 שנים אם יש לך מארז מאוורר טוב וקריר אז קח את ה A-CUאם יש לך מארז יותר חם אז קח את ה AL-CU.אבל אני לא חושב שכדאי לך לקחת אחד מבין השניים כי סביר מאוד להניח שהן לא יתאימו ללוח אם שלך, וזאת מפנישיש להם תאימות לחלק מאוד קטן מלוחות אם!אם ייש לך מספיק כסף אז אני חושב שתוכל לקנות את ה SP94, שהוא הכי טוב!עריכה: אם הם מתאימים ללוח אז זה בסדר גמור והם אחלה אחרי הכל...
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר יש ברשותי לוח אם bonanza 875בדקתי והזלמן לא תומך בוה94 בא עם מאורר או שצריך לקנות בנפרדאם כן איזה?
פורסם 2004 ביולי 421 שנים הוא לא בא עם מאוורר, אתה צריך לקנות בנפרד.אם אתה מחפש ביצועים טובים ושקט אז לך על ה ENERMAX 92MMאם אתה מחפש ביצועים עוד יותר טובים ואין לך בעיה למנחת מטוסים +- אז לך על ה VANTEC טורנאדו.קרא את הסטיקי בראש הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.