פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר אז ככה אני אסביר נכון התמונה הזאתי אז אפשר לראות את הכניסות של ה USB ואת ה חתיכות של ה E STAR והיו גם חורים לברגים , אז חשבתי על רעיון קצת אחר לפאנל ולכן סגרתי את החורים ואת כל מה שהפריע לי ,ובתמונה הזו אפשר לראות . וככה זה נראה עכשיו אחרי צביעה ושיוף ובלה בלה בלה , שייפתי קצת לא טוב אז מחר אני אשייף שוב ואצבע שוב !
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר תודה , צפויים עוד הרבה עידכונים אז שווה לחכות , אין לי ממש הרבה זמן לעבוד אבל אני עושה את המירב .
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים החומרים האלה כל הזמן מדהימים אותי מחדש בפלאים שהם יכולים לחולל, אבל מה שמדהים אותי עוד יותר זה היצירתיות, התכנון, ובעיקר הביצוע המושלם!קבל ח"ח ענק!נדב.
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים נו ? זה ממש מותח לראות איך זה יצא ! רק מה , צריך מידי פעם לקחת צעד לאחור מהעבודה ולראות את התמונה הכוללת , שהרי צריך שהמודים השונים יתאימו אסטטית.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר הנה הנה הסוף שבוע הגיע ואני הברזתי הרבה השבוע ועבדתי על המוד ובלה בלה ועוד יש הרבה דברים לסיים , אז מה עשיתי כל הזמן הזה . שיוף מחדש לפאנל הקידמי וצביעה חדשה שלא יצאה משהו אז צריך לשייף שוב , חיתוך הגג , שיוף הגג וצביעתו , צביעת הדלת בצבע החדש וזהו .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.