פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר זה פשוט מוצא חן בעיניי וגם לעשות מן הספק הגנרי שלי משהו עם "שם" ובלה בלה , בגלל זה גם שאלתי על חברות שעושות ספקים כי רציתי איזה לוגו יפה של חברת ספקים
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר אני שלם עם זה ומקסימום אני תמיד יכול להחליף את החתיכת פרספקס באחרת , ואצלי תמיד יוצאים יפה המודים
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר אני ממשיך עם השטויות שלי על הספק ועכשיו אחרי החלון והחריטה אני לא יודע מה לעשות לחלק התחתון של הספק (החלק הגדול) חשבתי לעשות איזשהו ציור או משהו ולחתוך אותו ולשים פרספקס ככה שיהיה יפה אבל אין לי רעיונות , תעזרו לי
פורסם 2004 ביולי 421 שנים לפי דעתי מה שעשית הוא כבר די מספיק בקשר לספק , פשוט תוסיף לשם תאורה וזה יהיה מושלם. לא צריך יותר מזה לדעתי
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר אבל אני רוצה עוד ............ :'( :'( :'( :'( :'( , אני אונס את הספק שלי !!!!!!1 אני רוצה לעשות לו עוד משהו
פורסם 2004 ביולי 421 שנים ברצינות מה הקטע זה מודינג תעשה כל מה שבא לך אנשים לא יכולים להחליט מה יפה לדעתךתראה בגלריית המודינג יש כל כך הרבה דברים שיתנו לך רעיונות אם אתה בן אדם יצירתיתראה את המארז השקוף ה"מפורסם" שעשו פה הוא לקח חתיכת פרספקט בצבע כסף ועשה מזה כל מיני ציורים ודוגמאות לפאנלתעשה משהו יפה כמו שיש לבאטרפליי או משהו בסגנון שיהיה מיוחד..
פורסם 2004 ביולי 421 שנים היייייייי אחי הספק השקוף זה רעיון שלי!!! טוב נו אבל לא סיפרתי לאף אחד ככה שאי אפשר להאשים אותך יצא פצצה קבל ח"ח
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר זה כל מה שיש לך לומר לי תום ???? היייייייי אחי הספק השקוף זה רעיון שלי!!! טוב נו אבל לא סיפרתי לאף אחד ככה שאי אפשר להאשים אותך יצא פצצה קבל ח"ח מה זה משנה של מי הרעיון , גם איזה מישהו המציא את החלון זה לא רעיון פרטי
פורסם 2004 ביולי 721 שנים אל תהיה ילד, אין קשר בין התגובה ההיא - שהיא מנהלתית לתגובה שלי בת'ראד...כמו כולם אני מחכה לראות מה בכוונתך לחרוט על הספק ואיך זה יוצא, את החלון מאוד אהבתי ולפי דעתי הוא דורש חריטה של מעין תרשימים ואותיות מוזרות - משהו בסגנון סרטי המנגה שיהפוך אותו למשהו היי-טקי כזה, מבין על מה אני מדבר או שרק אני רואה את זה? :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.