פורסם 2004 ביולי 121 שנים Project DIY חלק א:חלון+מאורור אוקי אז ככה אחרי מנוחה של קצת יותר משבועיים שעסקתי בדברים שלי וזה אז היה לי הרבה זמן פנויי אז החלטתי לעשות את המוד שלי סוף סוף . אז ככה עשיתי חלון , אהבתי את הצורה מאד , לפני כן עשיתי חור למאורור 80 איםה שיש עכשיו ורק אז עשיתי את החלון , לצערי אין לי תמונות מכל שלבי העבודה . אז ככה זה החלון שלי בלי הפרספקס הנה חתיכת הפרספקס שלי שחתכתי בכדי שתתאים לחלון ושהמארז יסגר , בתחילה היא הייתה קצת גדולה אז פירקתי את החלון וקיצרתי את הפרספקס . כאן המאורור מחובר מאחורה ואפשר לראות את הפרספקס יושב כבר כמו שצריך זהו עשיתי הכל הרכבתי את הפרספקס את המאורור הכל יושב טוב זהו זה הכל בינתיים יש לי עוד עידכונים רבים את תצפו להרבה מודינג איכותי מבית היוצר שלי
פורסם 2004 ביולי 121 שנים לי זה עובד כבר בערך חצי שעה התמונות עובדות לא יודע למה אצלך לא... ואחלה חיתוך יצא ממש מדוייק ויפה עם איזה מכשיר חתכת את הפח?
פורסם 2004 ביולי 121 שנים מחבר עכשיו זה אמור לעבוד החיתוך של הפח נעשה על ידי דרמל והחיתך של הפרספקס נעשה עם דיסק ברזל .
פורסם 2004 ביולי 121 שנים אוקיי התמונות עובדות , פשוט הייתי צריך להירשם ל-SpyMac.הצורה ממש יפה ומקורית! , קבל ח"ח!
פורסם 2004 ביולי 121 שנים מחבר תודה , הצורה בהשראת האות D כי השם שלי מתחיל ב D ורציתי לעשות משהו כזה שיהיה קשור ואז יצאה הצורה הזאתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.