עבור לתוכן

ide to usb

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים ..

אני מחפש משהו שיהפוך כונן ide 40 ג'יגה לחיצוני ...מועדף משהו מקיי אס פי ...הבעיה שאני לא רואה משהו באתר שלהם ...

מישהו יכול לעזור? להגיד מה בעצם אני מחפש ומה טוב או לא טוב? וכמה פחות או יותר עולה...

תודה

פורסם

אין אפשרות לעשות זאת באופן ידני???(MODDING....)

איתן

פורסם

לא ממש, כמובן שהכל אפשרי אבל זה מעבר לגבול המעשי של מודר ממוצע

פורסם

על איזה קופסא כזאת של USB2 או FIREWIRE עדיף שניהם בסביבות ה300 שקל...+

פורסם

עדיף גם וגם.

בדרך כלל firewire יהיה קצת יותר מהיר אבל הוא די נדיר במחשבים.

אם זה הרדיסק שישב קבוע על מחשב אחד תקנה firewire, אם זה משהו שאתה רוצה לקחת לחברים עדיף USB 2.0

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע כבר חשבתי על זה...בגלל שלא לכל המחשבים בבית יש firewire אני רוצה usb

אבל הבעיתיות שלי עכשיו זה איפה לקנות ..תאמינו או לא לקיי אס פי אין כזה מוצר לפחות לא במלאי ואני חייב משהו כמה שיותר מהר....יש למישהו רעיון?

פורסם

מה הקטע של "תאמינו או לא" לKSP יש מוצרים בסיסיים בלבד, אין להם שום רכיבים מיוחדים הם לא זיגזג\פנדה שעוסקים באביזרים שונים...

ברוב החנויות השכונתיות לא תמצא את המוצר הזה, מה שנשאר לך לדעתי זה להזמין מהאינטרנט יש הרבה אתרים שישמחו לשרת אותך אם תתן להם זמן לארגן את המוצר, כי אצל חלקם הוא לא תמצא במלאי זמין (זה לא מוצר שנמכר ביומיום..)

פורסם

לבחור שרכש את המארז החיצוני

אתה מרוצה ממנו ? ;D

פורסם

עושה את העבודה :D

חיברתי תוך 2 דקות

עובד בXP ללא דרייברים

תיקח בחשבון שאין קירור, אז זה לא מתאים לעבודה ארוכה ומאומצת, אבל לצורך גיבויים או העברת נתונים הוא מצויין

מגיע עם ספק חיצוני, וPOWER SWITCH

כבל USB2 מספיק ארוך

פורסם

תודה על המידע בן אדם  ;)

איזה הארד דיסק שמת שם ?

ואיך מהירות העברת נתונים ב Usb2  ?

פורסם

בהתחלה שמתי דיסק של 160GB, העתקתי עליו את הנתונים ההדיסק של 60GB שהיה לי במחשב, ואח"כ החלפתי ביניהם

לא מדדתי את המהירות, אבל העתקתי כ-40GB וזה לא לקח יותר מדי זמן...

ד"א, תוכנת DRIVE IMAGE תומכת בגיבוי IMAGE לכונן USB, תוכנת GHOST עשתה לי בעיות

פורסם

אני ממש לא מבין למה אתם מדברים על מהירות!?

אין ולא יהיה שום שיפור במהירות מכיוון שה - IDE הוא עדיין המתווך בין הHDD/CD לבין הUSB ככה שהוא עושה "צוואר בקבוק"...

בכל מקרה כמו שאמרתי אין שיפור במהירות אבל אין גם פחיתה של המהירות.

פורסם

תנסה להשתמש בתוכנת true image 7.0 :D

אחלה תוכנה שבעולם ומאוד קלה לשימוש

ממש כיף לעבוד איתה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים